Чутки: нова портативна PlayStation за швидкодією перевершує Xbox Series S

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
zaqik
Member

Повідомлення

нажал играть (как в том же стиме) и у тебя все идеально работает

Да кто ж все эти люди у кого "просто нажал и работает" и из какого у меня места руки, что всё приходится вечно допиливать?.. :insane:

нова портативна PlayStation за швидкодією перевершує Xbox Series S
... в одном специфическом тесте в одном специфическом разрешении на одном специфическом ядре дададад
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

zaqik: 03.04.2026 22:34 Да кто ж все эти люди у кого "просто нажал и работает" и из какого у меня места руки, что всё приходится вечно допиливать?..
А что тогда говорить про эмуляторы... :lol:
1234waltz
Member

Повідомлення

den888: 03.04.2026 20:39 Так цей switch2 в два рази за площею більше нормальних (як на мою думку) портативок типу psp/vita. Якщо нова консоль від Sony буде розміром з switch2, то залізо правдоподібне. Але я б назвав це не портативною консоллю, а переносною.
Нажаль, ті часи вже не повернуться. Для того треба підтримувати екосистему для розробників, створювати ексклюзиви орієнтовані під формат консолі. Соні ще на Vita почали забивати на цей сегмент заради спрощення ведення бізнесу та збільшення прибутків. Оптимізатори. Тож тепер є тільки Нінтендо Світч Лайт і сподіваюсь Світч Лайт 2 також буде. Та й змагатись з сильною бібліотекою Нінтендо та величезною бібліотекою індюшатини pc-only СітмДека просто не реально. Причеплять до Портала фарш і на тому дякуємо.
den888
Member

Повідомлення

1234waltz: 04.04.2026 23:16
den888: 03.04.2026 20:39 Так цей switch2 в два рази за площею більше нормальних (як на мою думку) портативок типу psp/vita. Якщо нова консоль від Sony буде розміром з switch2, то залізо правдоподібне. Але я б назвав це не портативною консоллю, а переносною.
Нажаль, ті часи вже не повернуться. Для того треба підтримувати екосистему для розробників, створювати ексклюзиви орієнтовані під формат консолі. Соні ще на Vita почали забивати на цей сегмент заради спрощення ведення бізнесу та збільшення прибутків. Оптимізатори. Тож тепер є тільки Нінтендо Світч Лайт і сподіваюсь Світч Лайт 2 також буде. Та й змагатись з сильною бібліотекою Нінтендо та величезною бібліотекою індюшатини pc-only СітмДека просто не реально. Причеплять до Портала фарш і на тому дякуємо.
Якщо подивитись на swith lite, то це більш-менш портативна консоль, але з дуже старим залізом, і які неякі сучасні ігри вона запускає. Чому б не взяти сучасне залізо без фанатизма, корпус розміру psp/vita. Як на мене і ps4 ігри зі зниженням роздільної здатності можна запускати ps5 звісно під питанням... А якщо робити за розмірами "steam deck" не знаю, кому воно треба буде. Все рівно, якісь MSI/Lenovo/ASUS випустять щось потужніше через півроку і будуть це робити постійно, на відміну від Sony.
big_bang
Member

Повідомлення

Особистий досвід !
Swith-ів мав декілька і як портативка мені дуже зайшов.
Swith lite - це, особисто для мене, ідеальна портативка по всім параметрам - час роботи / розмір / зручність у використанні.
Шкода, що нінтендо мене не зачіпила своїми ексклюзивами, але порти там працювали не погано !

інша справа з PS Vita - це топ.
Відповісти