Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
QFlash
Твій шансMSiAventador: ↑ 03.04.2026 09:04Схоже фінальний розпродаж HIDIZS S9 Pro Plus Martha на ESS 9038Q2M - ₴2,590.44
Дешевше не буде
https://www.hidizs.net/products/hidizs- ... dongle-dac
-
vdemeshko
Member
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.57063/
лучше такой
-
vdemeshko
Member
Filabatya
по скидкам на Али можно за 40+ взять (Cirrus CS43131 только такую версию - там еще на ESS есть с менее мощным выхлопом)
- что купить к ним в пару для усиления за скромные деньги + апгрейд кабель 4.4 где то 15-20$ нормальный на Али) и планарные IEM. Там со скидками и купонами можно в 110-120$ с наушниками и кабелем взять и этим USB DAC
я слушаю с ним иногда мои Fiio FT1 Pro , Hifiman 400SE и все IEM-ки.. как вариант можно Artti T10 взять - они реально приятные по звуку не таким явно выраженным планарным тембром. T10 Pro совсем с другим тюнигом звука и могли бы им вообще другой индекс модели дать типа - T20. Их название и внешний вид дает ощущение что это улучшенные обычные но они совсем другой характер звука с упором в ту планарную "детальность" с его характерным тембром идут. В общем разные по подаче наушники могли бы назвать разными индексами что бы не вводить в заблуждение ))
В общем я бы такой список назвал из серии что попробовать из бюджетных планаров
1) Hifiman 400SE V1 + кабель 4.4
2) Artti T10 + кабель 4.4
3) Kefine Klanar + кабель 4.4
В 2 и 3 звучание более мягкое и менее выраженная планарная детальность и тембр (более сбалансированный звук с небольшим тюнингом в сторону динамических)
по скидкам на Али можно за 40+ взять (Cirrus CS43131 только такую версию - там еще на ESS есть с менее мощным выхлопом)
они вполне тянут мои полноразмерные планары Hifiman 400SE (кстати вот "хозяйке на заметку"які вуха для нього треба до нього треба брати для початку бюджетні балансні?
я слушаю с ним иногда мои Fiio FT1 Pro , Hifiman 400SE и все IEM-ки.. как вариант можно Artti T10 взять - они реально приятные по звуку не таким явно выраженным планарным тембром. T10 Pro совсем с другим тюнигом звука и могли бы им вообще другой индекс модели дать типа - T20. Их название и внешний вид дает ощущение что это улучшенные обычные но они совсем другой характер звука с упором в ту планарную "детальность" с его характерным тембром идут. В общем разные по подаче наушники могли бы назвать разными индексами что бы не вводить в заблуждение ))
В общем я бы такой список назвал из серии что попробовать из бюджетных планаров
1) Hifiman 400SE V1 + кабель 4.4
2) Artti T10 + кабель 4.4
3) Kefine Klanar + кабель 4.4
В 2 и 3 звучание более мягкое и менее выраженная планарная детальность и тембр (более сбалансированный звук с небольшим тюнингом в сторону динамических)
Востаннє редагувалось 03.04.2026 14:12 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
Як фт1 і фт1 про) то я жінці до телефона думаю, в мене фт1 закриті, бо вночі слухаю, вдень на колонках від сонар стх. Цікавий цей портатив, що на долоні вміщається і ці ваші внутрішні вуха ІЕМ, ніколи не слухав 
Планари теж ніколи не слухав, думаю що там вже цапо усь якийсь треба типу фііо к15
Планари теж ніколи не слухав, думаю що там вже цапо усь якийсь треба типу фііо к15
Востаннє редагувалось 03.04.2026 14:16 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
-
vdemeshko
Member
я тоже - читаю книги и слушаю, но там можно открытые уже ночью ))) тогда пункт 2 и 3Filabatya: ↑ 03.04.2026 14:08 бо вночі слухаю
Востаннє редагувалось 03.04.2026 14:20 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
Тоді на телефоні з цим фосі дс2 і т10 по балансу вде треба якісь флаки крутити чи інтернет радіо якісне? Якось вже не гоже 320мп3 врубувати 
Треба американський студентський, або до когось в сім'ю проситися)
Дякую за інфу
Треба американський студентський, або до когось в сім'ю проситися)
Дякую за інфу
Востаннє редагувалось 03.04.2026 14:29 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
-
vdemeshko
Member
Filabatya
та эпл мюзик же если лайтинг нужен - там есть хай рез лослес (входит в стандартную абонплату) )) в настройках можно и lossless 16\44 и hi res lossless 24\48-24\192 (от трека к треку зависит). Это наверно самая доступная по цене стриминг аудио платформа с хай резом
та эпл мюзик же если лайтинг нужен - там есть хай рез лослес (входит в стандартную абонплату) )) в настройках можно и lossless 16\44 и hi res lossless 24\48-24\192 (от трека к треку зависит). Это наверно самая доступная по цене стриминг аудио платформа с хай резом
-
Radio Bay
Member
До телефона цап/підсилювач потрібен, тикав я свої навушники туди.Filabatya: ↑ 03.04.2026 14:20Тоді на телефоні з цим фосі дс2 і т10 по балансу вде треба якісь флаки крутити чи інтернет радіо якісне? Якось вже не гоже 320мп3 врубувати
Як досвічений аудіофіл досвіченному аудіофілу скажу, що 320 на слух важко відрізнити
Тому у мобілу норм, бо місця мало, там більш питання ні шо зіграти, а як (цап)
-
Filabatya
Member
Чудес від цих малих цапаусів не чекаю, але до телефона воно не може бути розміром як к15 
6 баксів в місяць за те що не є твоїм, думаю навіть на мп3хах цей набір рідну гарнітуру епл провідну просто розірве
по мп3 згідний, на тому ж спотіфай норм звучить фоном 
Інтернет радіо, те що ви кидали, трішки краще звучить, напевно звуковуху треба міняти
6 баксів в місяць за те що не є твоїм, думаю навіть на мп3хах цей набір рідну гарнітуру епл провідну просто розірве
Інтернет радіо, те що ви кидали, трішки краще звучить, напевно звуковуху треба міняти
-
Radio Bay
Member
Сенхи 650 + Huawei P9 тогда был. Свисток за $10 с ОЛХ. Без него вообще слушать не возможно, что-то там еле ворочает. С дешманским свиском, типа фоном для поддержки уже да. Hifiman HE560 не так, ни так не ворочаются. Там уже вопрос не в чудесах, а ворочается или нет вообще. Вот стрекоза или Meridian Explorer - это уже другой уровень. К15, то зовсім інший рівень, але ми кажемо за портатив.Filabatya: ↑ 03.04.2026 14:41Чудес від цих малих цапаусів не чекаю
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Asus Xonar Essence STX? ТакFilabatya: ↑ 03.04.2026 14:41напевно звуковуху треба міняти
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
Интерсно, стрекоза порвёт Асусь или нет
-
Filabatya
Member
По підсилювачу для вух не вірю, хоч Шершень
де йому там мощу взяти по тайп сі чи лайтнінгу, в неї пісіай експрес і молекс ще
так перший ще, чи ви маєте на увазі саму мікруху, типу деталізацію і все інше 
-
Radio Bay
Member
По цапу, звісно, перш за все. А підсилювач там такий собі, тому дивитися треба комплексно — це ж не модульний девайс. До речі, підсилювач, бажано, з преаутом з Асусью сильно випавляю ситуацію, мав досвід.Filabatya: ↑ 03.04.2026 14:57По підсилювачу для вух не вірю, хоч Шершень де йому там мощу взяти по тайп сі чи лайтнінгу, в неї пісіай експрес і молекс ще так перший ще, чи ви маєте на увазі саму мікруху, типу деталізацію і все інше
Мабуть навіть так, в мене було так
-
feson
Member
Asus Xonar Essence STX и стрекоза - это различные приборы из разных сегментов.Radio Bay: ↑ 03.04.2026 14:54
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:Asus Xonar Essence STX? ТакFilabatya: ↑ 03.04.2026 14:41напевно звуковуху треба міняти
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
Интерсно, стрекоза порвёт Асусь или нет
Первый - звуковая карта стационарного ПК второй - свисток мобильный для мобильника.....
Их сравнение не уместно. По питанию и мощности стрекоза не может быть лучше звуковой карты.
По звуку - также. Стрекоза первая которая. Потом пошли блек пурпур платина и золото....
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
Обвязка любого свистка не может конкурировать с хорошей звуковой картой.
Просто потому что у последней больше места на плате.
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
Но скажем так сам факт того свисток играет похоже и почти так же качественно музыку как звуковая карта для ПК не
может не удивлять....
Отправлено спустя 2 минуты 47 секунд:
Разницу в звуке и то что Asus Xonar Essence STX играет лучше стрекозы - надо выслушивать в деталях и на хороших наушниках...
Отправлено спустя 6 минут 14 секунд:
Мне звук стрекозы показался темным не ярким мутным каким то...что не свойственно чипам сябры.
Отправлено спустя 8 минут 26 секунд:
Скажем так - (мое имхо) если слушаете музыку у ПК - это тогда звуковая карта или стационарный цап.
Если в дороге на работе в командировке на учебе - тогда свисток.
Эти миры звука не пересекаются и не сравниваются......
Отправлено спустя 6 минут 8 секунд:
Если в Вашей системе свисток играет лучше звуковой карты - то нужно менять звуковую карту (или делать ее мод)
если звуковая карта играет лучше свистка - то это нормально так и должно быть в теории цапостроения.......
Отправлено спустя 4 минуты 58 секунд:
Хотя возможен вариант когда топовый свисток будет играть так же как Ваша не топовая звуковая карта - это тоже нормально.
-
Radio Bay
Member
Вот тут не согласен, Воткнул в юсб и ЗКfeson: ↑ 04.04.2026 02:29Asus Xonar Essence STX и стрекоза - это различные приборы из разных сегментов.
Первый - звуковая карта стационарного ПК второй - свисток мобильный для мобильника.....
Их сравнение не уместно
Проблема в том, какой-нибудь инженер-технолог для корректной упаковки девайса под производство пустит дорожки близко и всё.feson: ↑ 04.04.2026 02:29Обвязка любого свистка не может конкурировать с хорошей звуковой картой
А тот же Меридиан + ушной усь бывали моменты окуения
Відправлено через 15 хвилин 3 секунди:
Вообще факт того, что более сложное устройство должно играть музыки, чем более простое сам по себе парадоксален )
Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
Да легко, *вно мамка и всё, там хоть бурсоны ставь, а дорожки звука идут рядом с процессоромfeson: ↑ 04.04.2026 02:29Хотя возможен вариант когда топовый свисток будет играть так же как Ваша не топовая звуковая карта - это тоже нормально
Відправлено через 30 хвилин 31 секунду:
И опять, в реальном мире играет не карта, а связка, потому все эти технические юла-бла-ьла, реально бла-бла-бла
- Потому что
-
-
Безвесть
Member
Маю Creative Sound Blaster X AE-5, часто граю Валорант. Від недавна ріот вангвард почав блокувати драйвера звукової карти і до перезавантаження звуку немає взагалі. Чим замінити? щоб не було такої лажи..
-
feson
Member
Треба знати які звукові карти та їх драйвера блокує ріот вангвард.Безвесть: ↑ 04.04.2026 23:49 Маю Creative Sound Blaster X AE-5, часто граю Валорант. Від недавна ріот вангвард почав блокувати драйвера звукової карти і до перезавантаження звуку немає взагалі. Чим замінити? щоб не було такої лажи..
Хоча цє повне безглуздя....вони шо думають що це чітерство якщо у тебе звукова карта....
Отправлено спустя 3 минуты 11 секунд:
Раніше були тільки розмови на цю тематику....не думав що дійде до блокування....
-
lewerlin
Member
Sonic Radar - існує.
Отправлено спустя 2 минуты 36 секунд:
Тобто річ не в тім, що людина з гарним трактом "забагато" чує, а в тому, що на "геймерських" ЗК часто працює от ця приблуда, котра оверлеєм малює тобі, звідки звук.
-
Radio Bay
Member
На цікавий кейс наптрапив, чувак купив Genelec G1, це як 8010, але не XLR, а RCA
Все чудово, але де вовлекатор? Чисто, красиво, але не пре.
Там ще на стіл дивної конфігурації, там зайві девайси не в тему, тому, звісно, ламповий попередник незручно,
та не у тому там справа, на мою думку, цап. Там Ayre Acoustics QB-9
Все чудово, але де вовлекатор? Чисто, красиво, але не пре.
Там ще на стіл дивної конфігурації, там зайві девайси не в тему, тому, звісно, ламповий попередник незручно,
та не у тому там справа, на мою думку, цап. Там Ayre Acoustics QB-9
- Де мій вовлекатор?
-
Цап начебто не дешевий, гарно грає звуки, але він взагалі не цікавий, нема іскорки, драйву, ритмики,
просто грає. Він грає ніяк, ото і грають Дженели ніяк, нагадаю, в мене такі ж і я знаю, як вони грають з різними цапами
До речі, як повинен звучати Eric Bibb я знаю, гарний блюзмен, є у колекції, раджу
Тут ці 6/8 порібно чітко качати, ута-ута ута-ута ута-ута ута-ута, то рахується десь так
Наступний цап Gustard Audalytic DR70 R2R
От тут запис абсолютно гіршої якості, але неважливо. На що я одразу звертаю увагу, що по ритміці грає як швейцарські годинники: ту-ту-ту-ту-ту-ту-тутута (мабуть, 4 рази, не рахував), а потім вокал та поїхали. Навіть у такій якості зрозуміло, що там кайфово. Взагалі Gustard Audalytic DR70 веселий кайфовій цап/стрімер, до Пегасу, звісно не дотягує, девайси різного класу, але емоції вміє подарувати
Так де ж вовлекатор? А волекатор у цапі. Залишив людину у стані переомислення, що з навушниками AKG 612
йому все подобається, а тут ні, але може він не знає, що таке ута-ута ) Головне тут не почати дроти міняти, а то буває й таке )
-
Dremjke
Member
Есть наушники HyperX Cloud Stinger Core 2, подключаются к обычной встроенной звуковухе на Realterk ALC 892.
Для игр всё классно, для музыки хочется немного "забустить" наушники, бюджетно.
Creative sound blaster plaY! 3 USB - вот аткую вундервафлю нашел. Стоил ли игра свеч?
По части звуковых карт абсолютный дилетант, никогда ничем не пользовался, кроме встроек.
Для игр всё классно, для музыки хочется немного "забустить" наушники, бюджетно.
Creative sound blaster plaY! 3 USB - вот аткую вундервафлю нашел. Стоил ли игра свеч?
По части звуковых карт абсолютный дилетант, никогда ничем не пользовался, кроме встроек.