В застосунку NVIDIA App з’явилася функція Auto Shader Compilation для прискорення запуску ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MessiaH
Member

Повідомлення

erkins007: 01.04.2026 18:46Не требуется. Вы можете войти в профиль в приложении, но это не обязательно.
Без интернета вообще не входит либо игры установленные не видит, ну не бред? Дрова нвидии полное гуавнище
Plush_Dragon
Member

Повідомлення

Bloodfallen: 01.04.2026 13:44]

А у АМУде шо? :gigi:
Як завжди через пару років, і тільки для останньої лінійки. Фанатики бабки лізки мазозісти за замовчуванням.
erkins007
Member

Повідомлення

MessiaH: 01.04.2026 21:04Без интернета вообще не входит
Я таки извиняюсь, как вы представляете логин в акаунт без инета?
MessiaH
Member

Повідомлення

erkins007: 01.04.2026 23:47Я таки извиняюсь, как вы представляете логин в акаунт без инета?
Не входит в само приложение, а если как-то и пробивается, то либо не видит установленных игр, либо не даёт ничего менять

Отправлено спустя 2 минуты 20 секунд:
Plush_Dragon: 01.04.2026 23:17Як завжди через пару років, і тільки для останньої лінійки. Фанатики бабки лізки мазозісти за замовчуванням.
Амд делает хорошие видеокарты, просто у них на сегодня нет продуктов уровня даже 4090 по производительности, не говоря уже о 5090. Но уверен в следующем поколении они дадут нвидии лососнуть тунца как и интелу дали по процам
l-m
Member

Повідомлення

erkins007: 01.04.2026 23:47
MessiaH: 01.04.2026 21:04Без интернета вообще не входит
Так, як це робить наприклад Стім.
erkins007
Member

Повідомлення

l-m: 02.04.2026 10:06
erkins007: 01.04.2026 23:47
Так, як це робить наприклад Стім.
Стим дает вам войти в аккаунт без инета?)
Не несите бреда.
Уже залогиненый аккаунт будет работать офлайн прекрасно и там и там. Но логин без интернета невозможен физически
MATRIXUA
Junior

Повідомлення

MessiaH: 01.04.2026 16:44
Bloodfallen: 01.04.2026 13:44А у АМУде шо?
Все нормально, у вид это всё может работать без интернета, в то время как у нвидии какого-то хрена требуется интернет соединение и регистрация в профиле. Каким местом они думали чтобы такую хрень изобрести не знаю даже.
интересно, а как у меня без инета работает, да и в профиль можно не входить, ты видимо на луне живешь?)
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Знову цікаво читати новий пєрдолінг від месії. Тепер нвапп без логіна не працює. Але чомусь у інших - працює.
Геральт
Member

Повідомлення

Entar: 01.04.2026 14:40 Дешевше.) Справедливості заради, коли близька по продуктивності карта АМД коштує умовно 35к грн проти 50к, то вибір стає не очевидним.
Дійсно, от якби 20к проти 70к, отоді було б все очевидно. Хоча...мабуть як і зараз, не для всіх :-/
Plush_Dragon: 01.04.2026 23:17 Як завжди через пару років
От і добре. Ще не вистарчало, щоб драйвер в простої диск постійно смикав. А в НВ, з її драйверами, то буде не посмикування, а зґвалтування диску. Там і так телеметрія, ще тепер оце буде.

100Гіг шейдерів :lol: В мене з кількох ААА ледве на гіг назбирується. Коротше, фіча для тих, хто не знає, що таке Nexus
Filabatya
Member

Повідомлення

Геральт
А чого не 10 на 100? Ціна на тішку йде вниз, на екстішку вверх. Відняти 5к в зелених і додати 5к червоним, вже вибір не такий очевидний 40 на 45 :-P
спойлер
+100ватт до жору, до гіга більше пам'яті жре, гірший апскейлер, гірший генератор кадрів, коротша підтримка, менше ігор підтримується, гарячіша. Можете мінусити :up:
Геральт
Member

Повідомлення

Filabatya
Так і при 10 на 100 буде не все однозначно. +100ватт до жору і далі по списку (промені ж ще, в DS2 :D )
Зі. TDP тішки 300Вт, якщо щось. І "менше ігор підтримується", це як? На АМД ігри не запускаються? Про інтел чув, але про амд щось не чув. Можна приклад?
Filabatya
Member

Повідомлення

Я про 4.0(4.1) фср через оптіскейлер :shuffle:
Пробую себе вговорити, що переплата 50% вартості варта +30% продуктивності в 4К і +4гб божественної гддр7 :gigi: обидва :idea:
Востаннє редагувалось 03.04.2026 09:30 користувачем Filabatya, всього редагувалось 2 разів.
Геральт
Member

Повідомлення

Filabatya
Так це вже враховуно в "гірший апскейлер". Чи він таки не гірший, а просто в меншій кількості забавок присутній? Визначтесь там :)

А до речі, як "гарячіша" вийшло, якщо хотспот в 5000 нема, GDDR7 не сказати б, що холодна, а чіп в 9070XT якісь смішні 50гр. :popcorn:
спойлер
Зображення
Відповісти