"AFR" most commonly refers to the Air-Fuel Ratio in engines (mass ratio of air to fuel), the Applicable Federal Rate for IRS interest rates on loans, or an Annual Financial Report. It is also used in technology (Adaptive Flow Repathing) and as an abbreviation for Automatic Facial Recognition.
Відправлено через 7 хвилин 39 секунд:
kairo: ↑
31.03.2026 22:01
Люди не обирають, більшість навіть не в курсі про уплавнялки. Просто вони по дефолту увімкнені майже на усіх ТВ. Я так роками на міг зрозуміти, чому в мене фільми на моєму ТВ погано виглядають, поки не дізнався про ефект мильної опери.
Можливо, в дешевих ТВ погана "уплавнялка"?
Коли в мене був Philips я теж помічав цей ефект мильної опери, а на дорогому LG OLED 65" я сам ввімкнув "уплавнялку" на максимум, бо слайд-шоу жахливе і ні я, ні мої рідні ніколи на ефект мильної опери не скаржились, навіть коли приїжджали у гості ненадовго, а фільмів ми дивимось багато.
Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:
Scoffer: ↑
01.04.2026 02:14Час від часу пробують знімати кіно в 48/60Гц і людям в кінотеатрах це НЕ заходе. Таких ітерацій з відкладанням герцьовки в довгий ящик в історії кінематографа було зо три як мінімум.
Мені, чомусь, заходить. Я і з генератором дивився і кіно, в якому вже ШІ нагенерував доп-кадрів - все норм виглядає. Менш голівудскім, ніби фільтр якийсь прибрали, але цілком норм.
Відправлено через 5 хвилин 41 секунду: