Новини
Останні статті і огляди
Прогрес ARM процесорів
-
kabostebeztak
Member
Вау, калаш мені в зад, М2 в тестах shortcircuit (канал з сітки лінус секс тіпс) на 1 фпс швидше за м4 в тотал вар фараон)))
В грід рейд шадоу леджендс різниця адекватна вже, але все одно 30 фпс на машині за 1000 доларів...
-
kabostebeztak
Member
Як він його так налаштував щоб він ВМИКАВСЯ при відкритті кришки? Як він це нахрін зробив?AntonyKandaurov: ↑ 31.03.2026 00:10у тебе там вінда зі сплячки виходить коли головний вимикач - кришка - закрита, то що можна казати за іншу твою компетенцію. як і твердження що він7 це топчик, хоча при цьому ти люто хейтиш МС і все інше від них, і в той же час маєш надію що вони массово випустять тобі ноути по 212 долярів із топовими снапіками. тут або лікуватись або евтаназія.і що я такий тупий не розібрався
-
denon312
Member
мене більше цікавить що він зібрався робити з динамічними айпішками які зібрав через той лінкAntonyKandaurov: ↑ 30.03.2026 23:17якби тебе це не зачепило то ти б і не згадував про це. значить малий таки зачепив твого твінка на діскасі, ти вирішив зробити тут буремну діяльність твінком, обісрався а тепер виправдовуєш себе ж за дії з твінка. більш жалюгідних дій від 49 річного лоба годі й чекати
мамкін хакєр
-
AntonyKandaurov
Member
я йому одразу написав що мій статік діанетовський показало Київ, хоча я в Запоріжжі живу. Тож такий метод збору данних аби вирахувати по айпі і зламати пальці - такий собі метод, може десь на якихось девятирічок зараз і проканаєdenon312: ↑ 31.03.2026 00:20мене більше цікавить що він зібрався робити з динамічними айпішками які зібрав через той лінк
мамкін хакєр
-
isusik63
Member
LVladislavchik: ↑ 08.03.2026 23:25І це каже мешканець Львова і по сумісництву доволі активний користувач іхбт з двома акаунтами, який цікавий сюжетний зворотyuriy_dd: ↑ 06.03.2026 23:57ще й розмовляти людською мовою не вмієте![]()
Витратив 5хв, підключив ші щоб продивився усі повідомлення на 4пда в темах про poco f1 та poco f5 і знайшов спільних користувачів, далі попросив ші перевірити чи ці користувачі відписувалися в епл темах ну і в кінці попросив щоб порівняв стиль письма з оверами, збіг 99%:
1. Великий любитель сяомі та маловідомого китаю, окрім цього з брендових пристроїв ші знайшов lg g3s, lg g5 та нексус 5.
2. На 4пда нема жодної відповіді в темі про самсунг, звідки тобі знати як самсунг працює? Починаючи з а54 бюджетки в самсунга літають на протязі 3 років вже, а S-серія то в друзів с9 та с10 лайт ще є і в них все літає на рідній прошивці. Те ж саме про стилус, Note серію фактично в Ultra перейменували і стилус нікуди не дівся зі всіма тими ж функціями.
3. Пердолінг з зарядкою xiaomi redmi note 2 pro блочком самсунг 0,7а виліз боком, бо тел недозаряджався, який великий спеціаліст![]()
4. На поко ф5 пердолінг з гугл пеєм та гкам, а також:5. Знамените "ігри не цікавлять, вони для тупих" від автора "мак для роботи, для ігор консолі", тут юра хоче встановити war robots на ейр м1:CrDroid 9.13
что мне важно от телефона - что бы он не выгружал программы с памяти
купил специально версию на 12 Гб
запустил ролик на ютюб
через ночь - ютюб выгрузился - и мне надо опять делать много действий что бы продолжить просмотр
как такое исправить?6. Крім того, юра ще й донатив як мінімум 1 раз в цю кацапську гру, хоча на іхбт доволі активно крім регулярних срачів арм&х86 виступає в політичних батлах за Україну:купил Macbook с M1 - а установить игру не дает - печаль
может кто знает как можно установить?
если вариант через Андроид эмулятор - то так будет даже лучшеІ це тільки вершина айсбергумне тоже дали - 20 дней према за 29.99 грн - около $1.05
Добавлено 03.11.2020, 23:09:
а потом сразу 500 золота за покупку
Не треба розказувати казочки що поко ф1 скрізь вистачало і не було часу перенести все, але розбив дисплей і тому дістав з кладовки куплений завчасно поко ф5, бо активність на 4пда вказує що ф5 в активному використанні з січня 2024, кастоми шиються доволі часто, а між ф5 та ф1 було ще декілька девайсів. Також коли юра купив ейр м1, то доволі активно постив різні особисті тести, а ось з м4 пристоями зазвичай посилання на інших тестувальників, нестиковочка виходить![]()
-
yuriy_dd
Member
ну на що здатен типовий х86 фанат? та ні на щоisusik63: ↑ 31.03.2026 00:36тоже не дотягует
але мене все таки за сьогодні вразило - що самий дешевий макбук - працює з важкими офісними файлами швидше за самий потужний х86
я підозрював це
і ніо - це просто прихована бомба - бо люди що спробують його не захочуть дешеві ноути на Віндовс, а захочуть і ейр, і айфон, і тд
це катастрофа для всієї індустрії Віндовс, і керівник Асус далекоглядно про це сказав
-
Filabatya
Member
Мені щось здається, що то був сарказм від Асуса, як вони зі своїми цінами завжди роблять 
-
tornadox
Member
Я раніше збирав цитати за літній період:
viewtopic.php?p=4075763#p4075763
-
Барбарис
Member
Filabatya, не сарказм і не захоплення еплом. Просто правду сказав - вся індустрія намагалась змусити покупців підняти середній цінник та продавати по ціні епл, а яблучні побачили порожню нішу та випустили дешеву шляпу.
-
AntonyKandaurov
Member
Стандартна практика, відкриваєш кришку - ноут виходить зі сплячки. Просто він жаліється що ноут із закритою кришкою виходить зі сну, це якісь фантастичні розповіді. Наскільки я знаю, якщо не намудрити, не напхати якихось скриптів які можуть ввімкнути ноут із закритою кришкою то все працює бездоганно. Для більшої впевненості що ноут не ввімкнеться можна налаштувати перехід в гібернацію . Так, трошки довше ноут вимикається але виходить із гібернації з тією ж швидкістю.kabostebeztak: ↑ 31.03.2026 00:13Як він його так налаштував щоб він ВМИКАВСЯ при відкритті кришки? Як він це нахрін зробив?
На вище наведені тези мені Юра сказав що це маячня, що так тільки я роблю і взагалі це все не те. Шкода що він ще не почав казати що екран однією рукою можна відкрити, колись завзяті яблучники ставили це в перевагу, типу а ваш так може?
-
LVladislavchik
Member
AntonyKandaurov
kabostebeztak
Та то людина-біполярка, людина-протиріччя, або ж просто балабол, бо якщо ти можеш прошити смартфон на кастом, то значить як мінімум ти вмієш гуглити чи в гпт спитати як пофіксити те чи інше в вінді, а тут ні бе, ні ме, а от макос з коробки все працює і взагалі не фрізить
yuriy_dd
До речі, ти вперто ігноруєш усі питання про ixbt, чому?
kabostebeztak
Та то людина-біполярка, людина-протиріччя, або ж просто балабол, бо якщо ти можеш прошити смартфон на кастом, то значить як мінімум ти вмієш гуглити чи в гпт спитати як пофіксити те чи інше в вінді, а тут ні бе, ні ме, а от макос з коробки все працює і взагалі не фрізить
yuriy_dd
До речі, ти вперто ігноруєш усі питання про ixbt, чому?
-
big_bang
Member
Підтримую усіма руками та ногами цю ідею !Барбарис: ↑ 31.03.2026 06:22 Filabatya, не сарказм і не захоплення еплом. Просто правду сказав - вся індустрія намагалась змусити покупців підняти середній цінник та продавати по ціні епл, а яблучні побачили порожню нішу та випустили дешеву шляпу.
Ба більше, якщо твій сценарій використання — це друкарська машинка, і в тебе вже є яблоТелефон та яблоПланшет, то логічно обрати Neo як основний ноутбук.
Зрештою, не всім буде потрібна зайва продуктивність з собою у сумці)
а, те що WinНоути подорожчали за останні роки - факт
-
Барбарис
Member
big_bang, так це не ідея, сео всіх компаній прямо заявлили, так само і авто виробники чи смарти. Саме тому китайці мають успіх в бюджетній сфері.
-
AntonyKandaurov
Member
Тут один каже що ця друкарська машинка при споживанні від акума 5вт працює швидше ніж будь який інтел/амд з розетки тягнучи 200-300 вт. Це звісно просто чудо якесь, навіщо досі люди сидять на інтелах/амд коли є божественний ніо який має таку феноменальну продуктивність - я не маю відповіді на це питання, реально бракує знань. Може ви маєте відповідь?big_bang: ↑ 31.03.2026 09:29друкарська машинка
-
artko
Member
ну, справедливості заради - теж таке спостерігав. коли ноут з закритою кришкою (сон) самостійно просипався вночі та починав ставити апдейти windows 11AntonyKandaurov: ↑ 31.03.2026 09:08Стандартна практика, відкриваєш кришку - ноут виходить зі сплячки. Просто він жаліється що ноут із закритою кришкою виходить зі сну, це якісь фантастичні розповіді.
-
big_bang
Member
а, коли в рюкзаку вмикається ?artko: ↑ 31.03.2026 09:50ну, справедливості заради - теж таке спостерігав. коли ноут з закритою кришкою (сон) самостійно просипався вночі та починав ставити апдейти windows 11AntonyKandaurov: ↑ 31.03.2026 09:08Стандартна практика, відкриваєш кришку - ноут виходить зі сплячки. Просто він жаліється що ноут із закритою кришкою виходить зі сну, це якісь фантастичні розповіді.спочатку поборов це вимиканням таймерів пробудження (штатне налаштування в профілях енергоспоживання) а потім радикально - знесенням windows.
-
GreenMile
Member
Правда в тому, що більшості це не потрібно. 95% макбуків працюють на зарядці вдома, чи в офісі, ніхто не вайбкодить і не компілює в xcode в парку на галявинці від акумулятора, як це показюють у кіно. Погляньте на б/в макбуки, майже у всіх в об'явах написано аля "10-50 циклів" за кілька роківyuriy_dd: ↑ 30.03.2026 22:16 а правда вже в тому - що навіть самий дешевий макбук від батареї без охолодження на проці від айфона з 2024 споживаючи десь 5 Вт працює з важкими офісними документами швидше ніж самий потужний х86 від розетки який споживає 200-300 і більше ват
і ви нічого з цим вже не можете зробити - тому обираєте ображати мене
Тому, це здебільшого маркетинговий хід для того, щоб відрізнятись в кращу сторону від конкурента і спонукати купити саме "наш товар", навіть, якщо ті кращі функції вам ніколи не будуть потрібні. І в цьому Епл рулить, вони генії маркетингу.
Це як з автомобілями: ви можете хоч всратись, доводячи, що дизельний пікап Міцубісі Л200 кращий за бензиновий Акцент, бо у нього в кузов можна тону картоплі накидати, повний привід і прохідність, але факт в тому, що по суті більшості достатньо Ланоса для повсякденних задач у перевезенні своєї дупи з точки А в точку Б, а плюшки пікапа міцу їм не потрібні. Вони потрібні тільки військовим якимось окремими фермерам типу вас.
Як казав Митець: "Так і остальное: лєбєдь красівий, як лєбєдь, а обізяна, как обізяна. Хулі не ясно?" (с)
-
AntonyKandaurov
Member
Точно. Точно! Я ж забув самий головний критерій цінності б/в техніки епл - кількість циклів. Аби мати гарну ціну на вторинному ринку щоб докинути , умовно, триста баксів і купити собі ніо v.2 треба зменшувати кількість циклів а то й взагалі працювати лише з зарядки бо кожен відсоток життя акумулятора - мінус гроші.GreenMile: ↑ 31.03.2026 09:54"10-50 циклів" за кілка років
-
0F
Member
Без бубна підключити і записати Type-A флешку, відформатовану в NTFS.yuriy_dd: ↑ 30.03.2026 22:55 які задачі звичайного користувача не може зробити ейр?
-
AntonyKandaurov
Member
Я вже не пам'ятаю, щось типу якщо менше 85% то це вже хлам який дай боже на радіобазарі лише продати дідам з вивіскою " куплю мобілу".