Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

1985god: 30.03.2026 21:39Hotspur ну я не такий олігарх щоб стільки за 1 покришку плати, моя стеля це $25 за покришку, я за весь вел віддав 20 тис і от прийшлось докуповувати: покришки камери винос блималка , насос з манометром бо мааленьким ручним до 6 бар важко качати, вже близько $100 , я десь вище давав скрін , що вже четверть від вартості самого вела
:gigi: :gigi: :gigi: тепер ти в темі

Відправлено через 48 секунд:
якщо що поки не купив 2-4 динамометричних ключі і стойку для вела це нубі левел :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

1985god: 30.03.2026 21:39 Hotspur ну я не такий олігарх щоб стільки за 1 покришку плати, моя стеля це $25 за покришку, я за весь вел віддав 20 тис і от прийшлось докуповувати: покришки камери винос блималка , насос з манометром бо мааленьким ручним до 6 бар важко качати, вже близько $100 , я десь вище давав скрін , що вже четверть від вартості самого вела, бо проколовся на перших 3 км ))) , прийшов додому, а там престо FV , а в мене всі камери під AV :shuffle: навіть на жіночому marin terra linda 2 .
Нічо, ти ще на велошмот подивишся :laugh:

Без шортів ти далеко не уїдеш, а там тока почни.
nutman
Member

Повідомлення

dead_rat: 30.03.2026 23:29
1985god: 30.03.2026 21:39 Hotspur ну я не такий олігарх щоб стільки за 1 покришку плати, моя стеля це $25 за покришку, я за весь вел віддав 20 тис і от прийшлось докуповувати: покришки камери винос блималка , насос з манометром бо мааленьким ручним до 6 бар важко качати, вже близько $100 , я десь вище давав скрін , що вже четверть від вартості самого вела, бо проколовся на перших 3 км ))) , прийшов додому, а там престо FV , а в мене всі камери під AV :shuffle: навіть на жіночому marin terra linda 2 .

Поясните за шорты, кстати. Зачем они вообще нужны, если седло не маленькое, а нормальное :idea:
dead_rat
Member

Повідомлення

nutman: 30.03.2026 23:38
dead_rat: 30.03.2026 23:29

Поясните за шорты, кстати. Зачем они вообще нужны, если седло не маленькое, а нормальное :idea:
Спробуй проїхати 100 км і повторити питання ;)

На жорсткому седлі ти можеш рухатися, а на мʼякому ти провалився як у диван і воно все одно все пережме у проміжності
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 30.03.2026 23:59На жорсткому седлі ти можеш рухатися, а на мʼякому ти провалився як у диван і воно все одно все пережме у проміжності
давай скажем правду жорстке тільки про купляють :rotate: а всі інші від супер дивану до середньо м'якого сідла

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Selle Italia Novus Flow моє гревельне 150 евро :rotate:
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 31.03.2026 00:09
dead_rat: 30.03.2026 23:59На жорсткому седлі ти можеш рухатися, а на мʼякому ти провалився як у диван і воно все одно все пережме у проміжності
давай скажем правду жорстке тільки про купляють :rotate: а всі інші від супер дивану до середньо м'якого сідла
Так більшість далі ларька з пивом і не катає.

Норм сідло, я приглядаюся до Selle Italia Flite gravel, зараз на велах Fizik Antares
Востаннє редагувалось 31.03.2026 00:14 користувачем dead_rat, всього редагувалось 2 разів.
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 31.03.2026 00:11Так більшість далі ларька з пивом і не катає
шаурму забув :weep:
nutman
Member

Повідомлення

dead_rat: 30.03.2026 23:59
nutman: 30.03.2026 23:38
Спробуй проїхати 100 км і повторити питання ;)

На жорсткому седлі ти можеш рухатися, а на мʼякому ти провалився як у диван і воно все одно все пережме у проміжності
Так я уже :D
Я предлагаю нормальное седло подобрать и проехать 100км без прокладок у промежности. Тогда можно снова будет повторить вопрос ))
dead_rat
Member

Повідомлення

nutman
спойлер
Вчора
Зображення
nutman
Member

Повідомлення

dead_rat: 31.03.2026 00:34 nutman
спойлер
Вчора
Зображення
Да я почитываю ветку, я в курсе, что ты такие расстояния катаешь, потому и спрашиваю. МБ я всё это время что-то не понимал, потому что я подобрал себе седло, которое +- = твердое сдело+прокладки и езжу в обычной одежде. Прокладки у меня тоже есть, только я не могу понять зачем их одевать
dead_rat
Member

Повідомлення

nutman
В звичайній одежі ти будеш мокрий, воно незручно і неприємно. І повільно

Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
nutman: 31.03.2026 00:38 Прокладки у меня тоже есть, только я не могу понять зачем их одевать
???? Што? Що це таке?
nutman
Member

Повідомлення

dead_rat: 31.03.2026 00:43 nutman

nutman: 31.03.2026 00:38 Прокладки у меня тоже есть, только я не могу понять зачем их одевать
???? Што? Що це таке?
Это самое, о чем мы говорим. Специальная одежда, которая требует под себя специальное седло, вот это действительно неудобно и неприятно, но, наверное, кто к чему привык. Я вот клиплесс попробовал и стал ярым противником, люди добровольно обрекают себя на эти бессмысленные страдания, и всячески популяризируют - даже я попробовал. А почему в обычной одежде медленней-то?
dead_rat
Member

Повідомлення

nutman: 31.03.2026 01:42
dead_rat: 31.03.2026 00:43 nutman

???? Што? Що це таке?
Это самое, о чем мы говорим. Специальная одежда, которая требует под себя специальное седло, вот это действительно неудобно и неприятно, но, наверное, кто к чему привык. Я вот клиплесс попробовал и стал ярым противником, люди добровольно обрекают себя на эти бессмысленные страдания, и всячески популяризируют - даже я попробовал. А почему в обычной одежде медленней-то?
1. Аеродинаміка
2. Вона порветься
3. Піт не висохне

Для спортивного катання кліплесс класно, можна мтб-кліплес бо він зручніший.
Барбарис
Member

Повідомлення

dead_rat, а що за бренд? Бо пошук показує лише контакти.
unique-neon
Member

Повідомлення

nutman: 30.03.2026 23:38Поясните за шорты, кстати. Зачем они вообще нужны, если седло не маленькое, а нормальное
Я до слова люблю велошорти. Без памперса. Трейлові. Дуже комфортні при велопосадці, шви не заважають всеможливим рухам, швидко сохнуть, зносостійкі. Вони настільки комфортні, що ношу їх навіть казуальною по місту, зі сторони там навіть не скажеш що то спортивні, не те що вело :laugh:

Отправлено спустя 2 минуты 27 секунд:
З мтб простіше, вагон сідел з досить твердим падінгом, щоб не провалюватись, і досить м'яким щоб їхати в джинсах. Їздив так на specialized romin та power. 40-70 км норм політ без спец одягу.
Барбарис
Member

Повідомлення

unique-neon, використовую ERGON SMC Men. Бачу на американському ютубі безліч людей, які їздять на подібних в звичайному одязі чи мтб. З памперсами використовують лише для змагань або псевдоспортіки.
dead_rat
Member

Повідомлення

unique-neon: 31.03.2026 08:50 З мтб простіше, вагон сідел з досить твердим падінгом, щоб не провалюватись, і досить м'яким щоб їхати в джинсах. Їздив так на specialized romin та power. 40-70 км норм політ без спец одягу.
На шоссе можна поставити мтб сідло, це без проблем. Але не джинси.

Я зараз шукаю сідло, щоб був вузький ніс, але ширший зад і трохи падінгу.

Проблема, що треба саме вузький ніс як у Fizik Antares. Бо ноги стали широкими і багато сідал жмуть внутрі стегна
unique-neon
Member

Повідомлення

Барбарис
Знаймоий механік теж віддає перевагу ергонам

Отправлено спустя 9 минут 20 секунд:
dead_rat: 31.03.2026 09:49Але не джинси
Та прям в джинсах я сам давно не їжджу, раніше просто рандомні шорти використовував, перейшов пізніше на велошорти. То я про те що вистачає сідел, де суто вело-одяг не такий уже і потрібний.

Маю улюбллені спортивні синтетичні футболки, то часто їх використовую, а не джерсі. Хоча плюс-мінус однакові по комфорту.

З чим не подружився - веловзуття. Вони в більшості вузькі, і мою стопу сильно стискають, 10хв - стопи болять і німіють. Також поганенько в своїй більшості дихають. З того всього їжджу в трейлових кросівках з глибоким шнуруванням. Надійно сидять, при потребі спішитись добре йти по бездоріжжю, добре дихають, такий же добрий захист стопи. Ну хіба підошва поглинає частину енергії, але того не відчуваю.
antihope
Member

Повідомлення

планетарка нексус 8 на деяких передачах іноді прокручується з характерним хрустом під навантаженням (коли на гору їдеш наприклад), це кінець? можна викидати?
dead_rat
Member

Повідомлення

antihope: 31.03.2026 11:10 планетарка нексус 8 на деяких передачах іноді прокручується з характерним хрустом під навантаженням (коли на гору їдеш наприклад), це кінець? можна викидати?
Поки є працюючі передачі викидати нема сенсу.
Відповісти