Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
pelia
Member

Повідомлення

А у нас тут за мультиакаунти не банять?
kabostebeztak
Member

Повідомлення

pelia: 30.03.2026 08:31 А у нас тут за мультиакаунти не банять?
по моєму так
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

pelia
Ну в правилах точно написано что твінки баняться разом із основним аккаунтом, але наскільки зараз за цим слідкують - невідомо.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 30.03.2026 10:05 pelia
Ну в правилах точно написано что твінки баняться разом із основним аккаунтом, але наскільки зараз за цим слідкують - невідомо.
Сподіваюсь що слідкують

Про зламані пальці до речі, я думаю що це в юри проєкція йде)
йому колись за наглість та зверхність так зробили і він тепер шукає на кому можна зірватись і "помститись"
фокус на мені бо я своєю фразою про маму зробив те ж саме тільки в інтернеті і розірвав його самооцінку як кульку голкою
звідти ж і його вихваляння "ви всі лайно, у мене мак" підкріплене результатами сінебенчу

Може хтось йому сказати, щоб до психолога/психіатра звернувся? У нього реально комплекси якісь не проговорені.
Хай звертається, за потреби лікується, і живе повноцінне життя, замість того щоб погрожувати школяру, якому від погроз стає тільки смішніше.
І борзометр свій хай теж відкалібрує.

Я зараз не прикалуюсь навіть
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Суди, примусові стягнення та відбір майна виконавчою службою підкосив мєнталочку нашого Прометея, тож поради звернутись до профільних лікарів не є якимось тролінгом та знущанням.
big_bang
Member

Повідомлення

тему закрити
йолопів у бан

цей срач переріс всі межі давно
kabostebeztak
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 30.03.2026 11:27 Суди, примусові стягнення та відбір майна виконавчою службою підкосив мєнталочку нашого Прометея, тож поради звернутись до профільних лікарів не є якимось тролінгом та знущанням.
За стягнення я нічого не знаю, але така поведінка точно не нормальна
плюс я вже писав що не жартую
big_bang
Member

Повідомлення

Docomo зарядку хто пам'ятає старіки ?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

big_bang
Трагікомедія в трьох актах :rotate:
LVladislavchik
Member

Повідомлення

big_bang
то він продав її чи ні?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

LVladislavchik
Наче як ні. Бо самурай має віддати рєлікт тільки справжньому самураю
pelia
Member

Повідомлення

big_bang: 30.03.2026 12:58 Docomo зарядку хто пам'ятає старіки ?
Та то ж ніби вчора було, оригінальна японська зарядка docomo select, в якоої навіть кабель впаяний, а не usb :lol:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

0F: 30.03.2026 15:41Ти не Прометей, а лайномідас, це по-перше
це треба довести - конкретно що є тим що ви назвали. В аргументи ви не вмієте. І відразу зливаєтесь якщо вам запропонувати відстояти свою точку зору, або проти моєї - за гроші
0F: 30.03.2026 15:41по-друге - саме ти почав в коментах Межі погрожувати
і це теж треба довести. Бо такі як ви - можуть лише брехати. Стосовно цієї ситуації - ви готові відповідати за наклеп на мене? а за гроші?
а просто заяву у поліцію написати?
в конференції адміни є - хоч їм ви не полінуєтесь написати?
пс: я 100% впевнений що ви нічого не зробите, бо фанат х86 - це діагноз
0F
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 30.03.2026 15:50 це треба довести - конкретно що є тим що ви назвали. В аргументи ви не вмієте. І відразу зливаєтесь якщо вам запропонувати відстояти свою точку зору, або проти моєї - за гроші
Буквально вся ця тема - підтвердження моїй тезі. Є зустрічна пропозиція - ти долучаєшся до мого підрозділу морської піхоти і НА ДІЛІ доводиш всі свої безпідставні твердження про архітектуру ARM. Спойлер: ти на власній шкурі зрозумієш, що весь твій євангелізм про ARM не має нічого спільного з реальними задачами.
yuriy_dd: 30.03.2026 15:50 і це теж треба довести. Бо такі як ви - можуть лише брехати. Стосовно цієї ситуації - ви готові відповідати за наклеп на мене? а за гроші?
Якщо ти не потер свої коменти на Межі - тут немає чого доводити, всі все бачили. Без питань, готовий відповідати, тобі ніхто не заважає написати заяву у поліцію, що такий-то юзернейм 0F на такому-то форумі безпідставно тебе у чомусь звинувачує.
P.S. Тупорилий скуф поняття не має про скоуп моїх задач і яке залізо я використовую, але вішає ярлик. Ну око за око, я - фанат х86, ти - тупорилий скуф. На цьому і зійдемось. Тільки нюанс в тому, що в мене ARM залізок більш ніж вистачає, але тупорилим скуфом від цього ти бути не перестанеш.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

0F: 30.03.2026 16:20Буквально вся ця тема - підтвердження моїй тезі
ще раз - це треба довести, от тут ваші можливості закінчуються, і залишається лише рівень образ, правда він ще не вищий ніж цих 2-х яких я вже забанив. Тому поки я вас не блокую.
0F: 30.03.2026 16:20і НА ДІЛІ доводиш всі свої безпідставні твердження про архітектуру ARM. Спойлер: ти на власній шкурі зрозумієш, що весь твій євангелізм про ARM не має нічого спільного з реальними задачами
навіть якщо ви військовий, це не дає вам ніяких переваг. Основне - розумнішим це вас не робить.
0F: 30.03.2026 16:20Якщо ти не потер свої коменти на Межі
я навіть не знаю де вони оце сваряться. Новини на Межі іноді читаю, хоча надаю перевагу itc.ua (і ще багато ресурсів, але часу нема). Якщо що - реально мене цікавлять бінарні структури для баз даних і пришвидшення роботи БД в мільйони раз (конкретно працюю з Постгре). Якщо ви як військовий маєте подібні задачі - прошу звертатись в приваті.
0F: 30.03.2026 16:20тобі ніхто не заважає написати заяву у поліцію, що такий-то юзернейм 0F на такому-то форумі безпідставно тебе у чомусь звинувачує
особисто на вас мені все одно, за свою позицію я досить багато отримую хейту. Ще починаючи з Зен2 коли я заявляв що 3700Х кращий ніж 9900К
0F: 30.03.2026 16:20Тільки нюанс в тому, що в мене ARM залізок більш ніж вистачає
хоч добре що ви заявляєте що у вас є багато АРМ залізяк. Відразу зустрічні питання - а чому ці залізяки не х86?
а контролери FPV дронів - на якій архітектурі? я підозрюю що х86? адже ж на ній так добре йдуть ігри?
0F: 30.03.2026 16:20але тупорилим скуфом від цього ти бути не перестанеш
і оце треба довести
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 30.03.2026 16:31Ще починаючи з Зен2 коли я заявляв що 3700Х кращий ніж 9900К
Оце Америку відкрив, всі і без тебе це знали що 9900к кращий лише в іграх.
Востаннє редагувалось 30.03.2026 16:45 користувачем AntonyKandaurov, всього редагувалось 1 раз.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 30.03.2026 16:31і оце треба довести
Ти сам вже все всім довів.
yuriy_dd: 30.03.2026 16:31а контролери FPV дронів - на якій архітектурі? я підозрюю що х86? адже ж на ній так добре йдуть ігри?
Беремо останню цитату - читаємо і впевнюємось що туповатий скуф за 141 сторінку своєї клоунади нічого так і не зрозумів.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 30.03.2026 15:50
0F: 30.03.2026 15:41Ти не Прометей, а лайномідас, це по-перше
це треба довести - конкретно що є тим що ви назвали. В аргументи ви не вмієте. І відразу зливаєтесь якщо вам запропонувати відстояти свою точку зору, або проти моєї - за гроші
0F: 30.03.2026 15:41по-друге - саме ти почав в коментах Межі погрожувати
і це теж треба довести. Бо такі як ви - можуть лише брехати. Стосовно цієї ситуації - ви готові відповідати за наклеп на мене? а за гроші?
Я тебе вже разів 5 репортив
kabostebeztak
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 30.03.2026 16:44
yuriy_dd: 30.03.2026 16:31і оце треба довести
Ти сам вже все всім довів.
yuriy_dd: 30.03.2026 16:31а контролери FPV дронів - на якій архітектурі? я підозрюю що х86? адже ж на ній так добре йдуть ігри?
Беремо останню цитату - читаємо і впевнюємось що туповатий скуф за 141 сторінку своєї клоунади нічого так і не зрозумів.
АХАХАХАХАХА, ЦЕ ВЖЕ НЕ ЦВЯХИ МІКРОСКОПОМ НАВІТЬ
yuriy_dd
Member

Повідомлення

х86 - від батареї 43 години браузинга, та 20 годин ютюба на досить високому рівні яскравості!!!
фанати х86 - ви будете так само погано казати про оглядача який зміг отримати такі високі показники?
нагадаю - ви дуже багато сторінок писали щось погане про мене - а в мене лише 28 годин було на першій поділці
пс: я впевнений - що ви будете радіти, і нічого поганого не скажете, бо ви фанати які приймають добре лише в одну сторону

пс: він дорожчий, і повільніший у всьому, але хто ж буде на це дивитись, на ньому ж можна грати
Відповісти