так там і не треба точності, тому цифри приблизніdext: ↑ 28.03.2026 20:50розрахунок і "близько" це не розрахунок, а підібране емпіричним шляхом, в залежності від підвальності конектораoversteve: ↑ 28.03.2026 19:47 розрахунок не гнути близько до розпаяного роз'єму
і де там саме деградація?dext: ↑ 28.03.2026 20:50відео з підгорівшими на стороні БЖ - в наявностітобто ви все ж таки наведете приклад деградувавшого обтиснутого роз'єму?![]()
конкретні цифри по продажах, щоб підтвердити велику кількість прогарівdext: ↑ 28.03.2026 20:50легко: 100% з того, що я бачив і на що посилався це DIYтак давайте конкретні цифри, від мене ви конкретику вимагали![]()
яка різниця на скільки воно зросте, якщо воно передбачено виробником, у протенького 8пін терміналу так само зросте, якщо по ньому 50Вт ганяти, але як бачите масових прогарів немаєdext: ↑ 28.03.2026 20:50знову повертаючись до шкільної фізики: опір міді зросте при цьому на ~15% відсотків, який там запас міцності в 12pin-поробки?та сама ситуація, це все передбачено виробником терміналів і не суттєво з дельтою в 30 градусів![]()
![]()
тобто знову якась абстракція без конкретики, я теж так можу, ось маєте фактичний запас в 2+ рази по 12вхпвр, доведений на практиціdext: ↑ 28.03.2026 20:50на практиці, доведений, рокамину от для 8пін терміналів на 7А межа при груповому використанні опускається до 5А по даташиту, 50Вт то 4А з копійками - де там 2-кратний запас?![]()
- спойлер
по-перше, то ви доводите, що 12хвпвр суттєво гірше за 8пін, а не яdext: ↑ 28.03.2026 20:50по-перше, у вас немає конкретних цифр, окрім 15 випадків від innoну я ж кажу, не подобаються мої неконкретні цифри - не страшно, наведіть ваші конкретні цифри, щоб підвердити вашу тезу про страшний 12вхпвр
по-друге, конкретні цифри є в статистиці MindFactory та статистиці японського магазину, як мінімум
по-друге треба конкретні цифри не по одному магазину в Європі і в Японії, а по всьому регіону
якщо вас влаштовує ШІ, то нема питаньdext: ↑ 28.03.2026 20:50конкретні цифри - у відповіді на ваш власний запит до ШІ, і це мінімальні цифрия все ще чекаю конкретні цифри, якими це доведено, а також приклад деградації обтиснутого роз'єму![]()
- спойлер