Влітку для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийде сюжетне доповнення «Ціна надії»

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
beeer
Member

Повідомлення

А мені цікаво куди поділи новий конфайнмент, бо на скріні старий ще. Навіть якщо він зруйнувався, то залишив би по собі стільки сміття, що вистачило б старе укриття 2 рази поховати під уламками.
Dremjke
Member

Повідомлення

Очень круто, но понять не могу - DLC отдельно покупать нужно или будет в составе Deluxe/Ultimate изданий?
destructX
Member

Повідомлення

Dremjke: 28.03.2026 11:54 Очень круто, но понять не могу - DLC отдельно покупать нужно или будет в составе Deluxe/Ultimate изданий?
Це ж прямо в описі Ультімейту написано :laugh:
Dremjke
Member

Повідомлення

destructX: 28.03.2026 12:11Це ж прямо в описі Ультімейту написано
Понял, я просто очень надеялся, что и в Deluxe будет. Ну да ладно.
destructX
Member

Повідомлення

Dremjke: 28.03.2026 12:54
destructX: 28.03.2026 12:11Це ж прямо в описі Ультімейту написано
Понял, я просто очень надеялся, что и в Deluxe будет. Ну да ладно.
Можна взяти апгрейд до Ультімейту. Все рівно вийде дешевше чим всі потенційні ДЛС. Правда чекати прийдеться, мабуть, роками :kbd:
AlexWest
Member

Повідомлення

Новий контент по Сталкеру - це прекрасно. Але знову за Скіфа, ще й паралельно з основним сюжетом - це те, чого хотілося б в останню чергу. Якщо ще й у другому DLC не дізнаємося який фінал канонічний, то взагалі сумно буде.
Vladys77
Member

Повідомлення

Ну все, літом починаю грати на UE5.5 і з DLC. Бо все вже куплене 😀

Відправлено через 53 секунди:
Dremjke: 28.03.2026 11:54 Очень круто, но понять не могу - DLC отдельно покупать нужно или будет в составе Deluxe/Ultimate изданий?
В складі розширеного видання має вже бути.
zaqik
Member

Повідомлення

А можно спросить, вы тут дальше всех кому не нравится сралкер в русню записываете? Просто интересно, изменилось ли что за год?..
Відповісти