Процесор Intel Core 3 304 для недорогих ноутбуків помічений у Geekbecnh. Він отримав п’ять ядер

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Процесор Intel Core 3 304 для недорогих ноутбуків помічений у Geekbecnh. Він отримав п’ять ядер

Ну нарешті!
Я вже скучив за процесорами з непарною кількістю ядер! :super:
alexeygalas
Member

Повідомлення

Ну от це ідеальний проц для плати під nas server. Дати йому ecc і кинути bmc чіп на плату - і буде максимально холодна основа. Але 3ки ніколи не отримають ЕСС
Попередні сінолоджи робили на базі ryzen embedded але там графіка відстає поможливостях.
kyon
Member

Повідомлення

Я соскучился по одноядерным процессорам, только не называйте LPE недоядра ядрами
Tetronga
Member

Повідомлення

Так то виглядає непогано. Цікаві продуктивність і ціни на готовий ноут в порівнянні з Макбук Нео
max1996
Member

Повідомлення

Ось сюди би xe на 12 блоків :super:
curious user
Member

Повідомлення

Ловіть наркоманів(intel) :lol: !
yurius_r
Member

Повідомлення

kyon
Він скоріш за все ще й одноканальний контролер пам'яті має. Це ж заміна тіпа N150/N300.

max1996
Не потягне - одноканальну пам'ять все зруйнує
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

kyon: 28.03.2026 09:38 Я соскучился по одноядерным процессорам, только не называйте LPE недоядра ядрами
ну якби результати тесту GB в мультипотоці - 6700 - дають +4200 очок до 2500 однопотоку
А якщо згадати що однопотік це максимальний буст і споживання p-ядра, то реально в мультипотоці ті 4 LPe-ядра додають мінімум 4500 до 2200 очок p-ядра , тобто покрашують результат в 3 рази (заміняють 2 p-ядра). Це не дуже, e-ядра Darkmount з нормальним L3 майже однакові з ядрами p на одній частоті, але тут головне що воно є
І ще, цікаво, що менше споживає - 1 P-ядро з кешом L3 чи четвірка LPe-ядер . А то якби Інтел сама собі свиню не підсунула :gigi:
Buldozer.
Member

Повідомлення

kyon: 28.03.2026 09:38 Я соскучился по одноядерным процессорам, только не называйте LPE недоядра ядрами
Вообще интел сделали проц след поколения, который на треть быстрее предыдущего поколения из этой же среии.

На оверах-все равно недовольны, не то кол-во ядер :lol:

Ну класика же
kabostebeztak
Member

Повідомлення

waryag: 28.03.2026 09:04 Пропоную обговорити Процесор Intel Core 3 304 для недорогих ноутбуків помічений у Geekbecnh. Він отримав п’ять ядер

Ну нарешті!
Eh, close enough
Welcome back, Phenom
Axle_Grinder3
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 29.03.2026 11:15
waryag: 28.03.2026 09:04 Пропоную обговорити Процесор Intel Core 3 304 для недорогих ноутбуків помічений у Geekbecnh. Він отримав п’ять ядер

Ну нарешті!
Eh, close enough
Welcome back, Phenom
Були ще 3-х ядерні атлони, в мене такий був. Щоправда не алокався((
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Axle_Grinder3: 29.03.2026 14:28
kabostebeztak: 29.03.2026 11:15

Eh, close enough
Welcome back, Phenom