Intel офіційно підтвердила скасування релізу Core Ultra 9 290K Plus

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
alexeygalas
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Intel офіційно підтвердила скасування релізу Core Ultra 9 290K Plus

І правильно зробили. За ці 100Mhz ніхто би не переплочував.
KimRomik
Member

Повідомлення

Бідні ентузіасти... Вони не отримають екземпляри для контенту...
AlienFighter
Member

Повідомлення

З однієї сторони дивне рішення, бо на ultra 9 plus все рівно знайшлися б покупці. З іншої сторони, падіння попиту на ПК із-за супер дорогої пам'яті, може і не вартує вкладатися у випуск процесора, який мало хто купить.
zmax
Member

Повідомлення

цей неназваний представник Інтел не родич трампа?
Ми зробили дуже гарні проци. Вони реально дуже гарні. Вам вони сподобаються. Вони дуже гарні, особливо на тлі конкурентів. Тому ми не будемо випускати Core Ultra 9 290K Plus
Denvys5
Member

Повідомлення

На 285К знайшлись бажаючі, і на цей 290К знайшлись би
daesz
Member

Повідомлення

alexeygalas
так і знав, що вас побачу в цій темі :D
alexeygalas
Member

Повідомлення

daesz
Я у всіх темах :D

Ну об*єктивно - є 285К, ймовірно ще згодом знизиться ціна і є 270K Plus на тих же 8P16e. Які би у нього відсоткові були продажі
daesz
Member

Повідомлення

alexeygalas
але в темах "ультра-інтелів" найчастіше :gigi:
alexeygalas: 26.03.2026 17:13Які би у нього відсоткові були продажі
Два з половиною ентузіаста, швидше за все :D
alexeygalas
Member

Повідомлення

daesz: 26.03.2026 17:18Два з половиною ентузіаста, швидше за все
Отожбо. Думаю у них на калькуляторі щось приблизно те саме вийшло
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Не знаю... жаль якось.
Нагадує мені це все феноми.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Ну все вірно, 8p+16е вийшов під іменем 270k, зі значно покращеним доступом до памяті, що й було основною проблемою лінійки
Зі скромними мудрість, як пише Біблія
А саме імя 290к по технології TSMC лише нашкодить основному козиру Інтела який вийде через 6-8 місяців - NovaLake - вже по технології Інтел
Враховуючи WW3 цей козир, скоріше всього, підніме Інтел на саму вершину світу - як по процам/ШІ прискорювачам, так і по виробництву
zalizo_org
Member

Повідомлення

KimRomik: 26.03.2026 14:38Бідні ентузіасти... Вони не отримають екземпляри для контенту...
Зате можуть тепер запиляти відео як інтел скасувала реліз
Zaelot
Member

Повідомлення

блін, тепер хочу 270k :shuffle:
smilex
Member

Повідомлення

Denvys5: 26.03.2026 15:31 На 285К знайшлись бажаючі, і на цей 290К знайшлись би
ага, раскупили бы блогеры и создали бы кучу видео где 290к plus сливает в играх более дешевому 9800x3d :laugh: . У интела и так сейчас репутация паршивая для игровых пк, этот проц принес бы больше вреда в итоге, чем пользы. Топы очень часто для людей являются маркером всей линейки
longaro
Member

Повідомлення

smilex: 29.03.2026 21:18
Denvys5: 26.03.2026 15:31 На 285К знайшлись бажаючі, і на цей 290К знайшлись би
ага, раскупили бы блогеры и создали бы кучу видео где 290к plus сливает в играх более дешевому 9800x3d :laugh: . У интела и так сейчас репутация паршивая для игровых пк, этот проц принес бы больше вреда в итоге, чем пользы. Топы очень часто для людей являются маркером всей линейки
Та пофик чем они там являются . Это прежде всего проц самый свежий , с кучей ядер и без ненужных потоков , только рабочие ядра ( ему только кеш добавить побольше и это было бы универсальное оружие , в будущем посмотрим ) . А такое любому челу в радость бы было , 10 лет посиделок таким процам можно смело давать , учитывая цены на железо , меньше апгрейдов и дольше посидеть - тактика вполне актуальная уже . А то что он хуже других будет - никто не ощутит , пока не соберет второй комп на рузене и лично не потестит . Плюс цена там больше выйдет , скорее всего . А в стабильности и надежности Интела можно не сомневаться , она идет как бонус ( хоть это и в ущерб необновляемому / мертвому сокету хехе ) :shuffle:
Відповісти