Orenji групбаївся з ADA в один часовий проміжок, як раз на хвилі хайпу 17 айфону запустили два помаранчевих сети
Відправлено через 45 секунд:
А хамерхед так, це і є класика гмк, давно популярний сет
Так у меня время есть в принципе )))Oblotzky is traveling until April 12th. No orders will ship before then!
Це у нього регулярно
Ты же учитываешь что слой на плейте даст изменения по звуку?Сьогодні надішлю йому плейт
ну конечно интересноякщо цікаво
У дропа є дещо схожий:StTechnik: ↑ 24.03.2026 13:29 Речь о Orenji
В смысле 29 баксов???У дропа є дещо схожий:
Не, то уже перебор ))) НО.Kosdnepr: ↑ 24.03.2026 16:52Якщо до Topaz додати Citrine, то вийде прикольний цитрусовий мікс))
ціни справді приємні але щось я пізно про це дізнався, все що могло мені бути цікаве розкупилиKosdnepr: ↑ 24.03.2026 15:56Вони закриваються цього місяця, тому розпродають все
Да по сути цены среднего сета на Алиleif: ↑ 24.03.2026 19:53ціни справді приємні але щось я пізно про це дізнався, все що могло мені бути цікаве розкупили якщо базу ГМК лайм віддавали теж за 30 баксів, як висить ціна, то це канеш було потужно
корсар купив дроп 2-3 роки тому і от відповідно наслідки) до того це була зовсім паралельна до корсару і доволі цікава на свій час історіяStTechnik: ↑ 24.03.2026 20:29Дроп - это какой то проект Корсара.
А кстати как они по качеству кстати? Я понимаю что не гмк, но в принципе?leif: ↑ 24.03.2026 20:49дроп
ніби гарна якість вважається. У мене до покупки дропівських капів справа не дійшла, тому з власного досвіду нічого не скажу. У свій час, коли я про них дізнався, — подивився фотки-порівняння на реддіті, почитав різні відгуки, запитав у тих, хто користувався ними, і варіант купити-подивитись "а шо воно таке" було мною відкинуто через те, що результат подібних дослідів виглядав занадто передбачуваним і без очного знайомства. Аналогічно з кейкобо. Але це чисто імхо.StTechnik: ↑ 24.03.2026 21:26А кстати как они по качеству кстати? Я понимаю что не гмк, но в принципе?leif: ↑ 24.03.2026 20:49дроп
Я вообще имею сомнения что кукеи делают условно сами пцб. Более вероятно что это контрактное производство с дизайном крепления плат под корпуса кукеев. Очень вероятно что где то оно могло протечь. Или же какие то энтузиасты взяли дизайн платы (форму) и совместили ее с электроникой.leif: ↑ 25.03.2026 22:47я маю великі сумніви, що вони це зробили для пцб