Новини
Останні статті і огляди
Дженсен Хуанг розуміє побоювання через DLSS 5, оскільки він теж не любить AI-сміття
-
kairo
Member
Пропоную обговорити Дженсен Хуанг розуміє побоювання через DLSS 5, оскільки він теж не любить AI-сміття
Хуанг просто не може, щоб не навалити якоїсь крінжатіни типу 5070 = 4090 чи б'юті фільтра на двох 5090. Для тих, хто дивується, навіщо все це, основна цільова аудиторія цього цирку, це акціонери, які все одно не шарять в о тих технолоджіях.
Хуанг просто не може, щоб не навалити якоїсь крінжатіни типу 5070 = 4090 чи б'юті фільтра на двох 5090. Для тих, хто дивується, навіщо все це, основна цільова аудиторія цього цирку, це акціонери, які все одно не шарять в о тих технолоджіях.
-
Scoffer
Member
Дженсен Хуанг розуміє побоювання через DLSS 5
- спойлер

-
hohlid19
Member
Мышка против сыра? Инвестора ИИшечек надеюсь увидят этооскільки він теж не любить AI-сміття
Відправлено через 29 секунд:
Как же похорошела Лиза Су при Хуанге
-
Shaolin_Style
Member
так не любит что генеративные маски пытается через DLSS протолкнуть 
-
beeeeeeee
Member
Классика. Главное сказать: как я вас понимаю и продолжить делать своё. 
-
dead_rat
Member
Ого, нарід настільки обурився, що Хуанг дав задню
Заичайно, це лише заява в стилі: Ваш фідбек надзвичайно важливий для нас, але я і того не очікував.
Заичайно, це лише заява в стилі: Ваш фідбек надзвичайно важливий для нас, але я і того не очікував.
-
Soulwatcher
Member
В оригинале этакий метис американки и японки, а с ИИ чистая европейка с изменённой причёской и губой. Неужели Хуангу очки нужны для красоты?
-
Tyler
Member
Damage control
-
pelia
Member
Бджоди проти меду?
-
leif
Member
beeeeeeee: ↑ 24.03.2026 11:06Классика. Главное сказать: как я вас понимаю и продолжить делать своё.

-
hohlid19
Member
Так, падажжи, кто по итогу врет то? Джейкоб Фримен или Божественная Пастрейсинговая Куртка?DLSS 5 не просто постобробка і якийсь ШІ-фільтр. Технологія спирається на 3D-дані, включно з геометрією та текстурами
-
firestarter256
Member
Да хай буде, главное чтоб кнопку приложили к это Одороблу! Сейчас Гоняем квак3ртх и это просто красиво и вернулись в 2000, когда фпс был не больше 60
-
Afit
Member
Посмотрел отрывок с интервью и убедился, что это будет полезный инструмент во время создания, а не обработка после, с произвольным результатом. Хотя кто это здесь слушает?
-
vmsolver
Member
АИ-слоперы ничего слушают, Хуанг по сути повторил что и было сказано изначально, а тут уже про переобувку начали сочинять.Afit: ↑ 24.03.2026 12:37Посмотрел отрывок с интервью и убедился, что это будет полезный инструмент во время создания, а не обработка после, с произвольным результатом. Хотя кто это здесь слушает?
-
Shaolin_Style
Member
Так сказать одни плюсы.firestarter256: ↑ 24.03.2026 11:37 Да хай буде, главное чтоб кнопку приложили к это Одороблу! Сейчас Гоняем квак3ртх и это просто красиво и вернулись в 2000, когда фпс был не больше 60
-
Geinz21
Member
Мусор не любит, но сам же способствует ему. Блин, тратить охулиарды денег, создать дефицит железа в потребительском сегменте ради того, чтобы зумеры генерировали разную херню для тиктоков
Как читаешь истории старых компьютерщиков, которые на перфокартах запускали людей в космос и глядя на происходящее сейчас как-то грустно, если честно 
-
oversteve
Member
бджіли проти медуkairo: ↑ 24.03.2026 11:02 Дженсен Хуанг розуміє побоювання через DLSS 5, оскільки він теж не любить AI-сміття
-
kyon
Member
-
Devijack
Member
Ну, особисто я з тією дівкою що на постері не знайом, не грав щоб звикнути до старої зовнішньості. Після длсс вона як на мене виглядає значно краще. Не мертвою, пластиковою куклою як раніше. Якщо буде інструмент що додає реалізму старим іграм, то ж чудово. Відпаде потреба у всяких ремастерах. Я певен що нейронці можна скормити референс, наприклад заздалегідь намальовану модель кожного персонажа як він виглядав би в живу. Щоб не було утих надутих губ чи ідеальної шкіри. Технологія крута, не знаю заради чого всі хейтять.
-
Afit
Member
Бездумний хейт - бо це в тренді. Всі за стадом. Не аналізують у відриві від сторонньої думкиDevijack: ↑ 24.03.2026 14:00 Ну, особисто я з тією дівкою що на постері не знайом, не грав щоб звикнути до старої зовнішньості. Після длсс вона як на мене виглядає значно краще. Не мертвою, пластиковою куклою як раніше. Якщо буде інструмент що додає реалізму старим іграм, то ж чудово. Відпаде потреба у всяких ремастерах. Я певен що нейронці можна скормити референс, наприклад заздалегідь намальовану модель кожного персонажа як він виглядав би в живу. Щоб не було утих надутих губ чи ідеальної шкіри. Технологія крута, не знаю заради чого всі хейтять.