Новини
Останні статті і огляди
Хаб для підключення монітора та переферії до thunderbolt 4.
-
Dante_Salyeri
Member
Всім привіт. Є ноутбук Lenovo Legion Pro 7 2023 року з роз'ємом thunderbolt 4. Хочу до нього через роз'єм thunderbolt підключити зовнішній монітор 2к 180hz. Але і втрачати доступ до цього швидкісного thunderbolt теж не хочеться. Тому питання, чи є якісь хаби, які можна підключити до thunderbolt роз'єма на ноутбуці, і вже до цього хаба під'єднати монітор через thunderbolt кабель, і відповідно до цього ж хаба наприклад під'єднувати зовнішні пристрої, зовнішні накопичувачі, чи смартфон. Дякую.
-
Shpoker
Member
Dante_Salyeri
от satechi неплохие докстанции, у нас без них жить не могут (да, относительно дорохо). на вход тхандерболт в виде тайп-с, на выход куча всего в том числе и тхандерболты (смотри те на которых написано дисплей-линк, а то получишь максимум хдми)))
от satechi неплохие докстанции, у нас без них жить не могут (да, относительно дорохо). на вход тхандерболт в виде тайп-с, на выход куча всего в том числе и тхандерболты (смотри те на которых написано дисплей-линк, а то получишь максимум хдми)))
-
username_1
Member
Dante_Salyeri
лучше брать проверенные бренды и модели с запасом по пропускной способности.
Я брал ugreen usb-c хаб из не дешевых. В итоге заявленные Displayport 4K@60Hz не держал. Скидывал до 30Hz периодически. Вернули рефаундом деньги и пришлось брать простой переходник type-c -> HDMI. Хорошо, что у меня в ноуте несколько Thunderbolt 4.
лучше брать проверенные бренды и модели с запасом по пропускной способности.
Я брал ugreen usb-c хаб из не дешевых. В итоге заявленные Displayport 4K@60Hz не держал. Скидывал до 30Hz периодически. Вернули рефаундом деньги и пришлось брать простой переходник type-c -> HDMI. Хорошо, что у меня в ноуте несколько Thunderbolt 4.
-
DEVES
Member
У Lenovo есть и свои thunderbolt хабы.
Из личного опыта могу посоветовать OWC и Kensington
Из личного опыта могу посоветовать OWC и Kensington
-
luntik
Junior
Купував на Алі ось такий хаб ugreen (варіант 12-in-1)
https://www.aliexpress.com/item/32821301992.html
Заявлено підтримку монітору 120Hz через DisplayPort, але не було змоги протестувати, бо в наявності лише монітор на 60Hz
Девайс бомба - підключено до нього HDMI кабель, USB мітки для клавіатури/миші, Ethernet кабель, кабель для зарядки телефону.
Часто доводиться міняти ноутбуки для роботи (Мак/Віндовс) - достатньо підключити інший ноут через type c кабель і отримуєш повноцінну робочу станцію з усією необхідною периферією на повним комплектом портів.
https://www.aliexpress.com/item/32821301992.html
Заявлено підтримку монітору 120Hz через DisplayPort, але не було змоги протестувати, бо в наявності лише монітор на 60Hz
Девайс бомба - підключено до нього HDMI кабель, USB мітки для клавіатури/миші, Ethernet кабель, кабель для зарядки телефону.
Часто доводиться міняти ноутбуки для роботи (Мак/Віндовс) - достатньо підключити інший ноут через type c кабель і отримуєш повноцінну робочу станцію з усією необхідною периферією на повним комплектом портів.
-
Dante_Salyeri
Member
Shpoker
Shpoker
username_1
Панове, дякую за поради. А можете будь ласка вказати назви моделей? Щоб розуміти хочаб на що орієнтуватися.
Дякую.
luntik
Дякую за пораду, придивлюся. Мені головне щоб дійсно працювало 120Hz в 2к.
Shpoker
username_1
Панове, дякую за поради. А можете будь ласка вказати назви моделей? Щоб розуміти хочаб на що орієнтуватися.
Дякую.
luntik
Дякую за пораду, придивлюся. Мені головне щоб дійсно працювало 120Hz в 2к.
-
Shpoker
Member
Dante_Salyeri
ST-DT4MDM, у нас сейчас такие, но вот я не уверен про 180 гц, в них в тайп-с моники 4к 60гц воткнуты у ребят
(До этого другие были, но мы их использовали с хдми дырками для мониторов, и там тоже 60 гц было (именно в мониторе, про хаб не знаю, но мануал заявлял точно 4к при 60гц, а то и выше..), если интересует - поищу модель)
Цена - сказка, мы их тысяч по 10 покупали около года назад
ST-DT4MDM, у нас сейчас такие, но вот я не уверен про 180 гц, в них в тайп-с моники 4к 60гц воткнуты у ребят
(До этого другие были, но мы их использовали с хдми дырками для мониторов, и там тоже 60 гц было (именно в мониторе, про хаб не знаю, но мануал заявлял точно 4к при 60гц, а то и выше..), если интересует - поищу модель)
Цена - сказка, мы их тысяч по 10 покупали около года назад
-
Piter Cantrope
Member
Був у мене Belkin Thunderbolt 3 Dock Pro. Про 180Hz не підкажу, але 1440p 144Hz було. Це з макбуком. З ноутом не пробував.
Загалом річ якісна. Не грівся.
В комплекті йде шнур для зарядки і, власне, дріт thunderbolt. Є такий же Belkin, тільки thunderbolt 4, але різниця в них мінімальна.
Загалом річ якісна. Не грівся.
В комплекті йде шнур для зарядки і, власне, дріт thunderbolt. Є такий же Belkin, тільки thunderbolt 4, але різниця в них мінімальна.
-
Dante_Salyeri
Member
Кхм, я мабуть відстав від сучасного світу, але чому ці пристрої коштують як деталь від літака? Я грішним ділом думав що в 50$ можна буде вкластися.
-
WaRMacTep
Member
Dante_Salyeri
тому що ці девайси націлені на бізнес сектор ринку бо портів нехвата завжди у бізнес ноутах
тому що ці девайси націлені на бізнес сектор ринку бо портів нехвата завжди у бізнес ноутах
-
Shpoker
Member
Dante_Salyeri
За 50 баксов сейчас купишь...нууу...юсб-хаб не плохой, или плохой, но с сетью и кардридером)
За 50 баксов сейчас купишь...нууу...юсб-хаб не плохой, или плохой, но с сетью и кардридером)