Це його потужність, а не ємність. Це не 1,2 кВт·год. Наприклад, у мене на роботі в кабінеті стоїть Bluetti AC180: його вихідна потужність – 1800 Вт, а ємність – 1152 Вт·год. Фактична ємність ще менша, бо частина енергії витрачається на роботу інвертора. Перемикається, до речі, дуже швидко. Ми використовуємо його як безперебійник для п’яти комп’ютерів, і ємності вистачає на 4-5 годин роботи, якщо це звичайні офісні ПК. Тому 2000 ВА не означає, що він триматиме вам комп’ютер дві години – усе залежить від ємності акумуляторів.
Відправлено через 22 хвилини 36 секунд:
У мене теж EcoFlow STREAM Pro – у нього немає функції UPS, у нього EPS. Це не зарядна станція, а система зберігання енергії. Для звичайного ПК разом зі STREAM Pro потрібно буде ставити безперебійник або робити, як я: вимикати ПК перед відключенням світла (якщо воно за графіком, звичайно), а потім підключати ПК до EcoFlow.
Перевага STREAM Pro – це ціна та ємність батареї 1,92 кВт·год. Із такою ємністю я спокійно граю в ігри під час відключень світла на чотири або навіть більше годин, і ще залишається близько 50% заряду акумулятора. Але якщо матиму гроші, то візьму зарядну станцію з функцією UPS – навіть не дуже потужну, просто щоб вистачало часу перемкнутися на той самий STREAM Pro.
Звичайні безперебійники зараз уже немає сенсу купувати: зарядна станція дає чисту синусоїду, її вистачає на довше, функцій у неї більше, ніж у звичайних безперебійників. А хороші безперебійники коштують приблизно на рівні із зарядною станцією.
У мене колега минулого літа взяв на OLX уживаний EcoFlow RIVER 2 всього за 5000 грн. У нього пікова потужність 600 Вт. Думаю, як безперебійник він буде нормальним варіантом.
До речі, зі STREAM Pro можна знімати 1200 Вт, а не 800. Просто обираєте замість країни інше і вручну ставите 1200 Вт.