Китайські відеокарти Moore Threads отримали функцію масштабування MTVSR, але поки тільки для відео

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
CnC_General
Member

Повідомлення

На мою думку почне щось рухатись у нас, в Європі тоді, коли і у нас буде своя науково-технічна база. Наприклад Німеччина відродить виробництво своєї легендарної Інфінеон, Лінукс та його емулятори зможуть зробити так, щоб можна було встановити на лінукс будь-яку гру розраховану на вінду. Навіть із поточною втратою 30% продуктивності я згідний. Але щоб можна було запускати тоді коли мені треба. Наприклад, дівстав з полиці диск з грою, запустив емулятор, встановив гру. отримав насолоду від гри, а не танці з бубнами чого вранці запускалась, а ввечері не хоче.
Коли буде своя закрита спільнота програмістів, які будуть тестувати нове невідоме обладнання до анонсу. Виявити перші недоліки та баги ПО. А потім отримати з дисконтом купити це обладнання собі.
або коли ти можеш купити такий продукт з Європи трошки дорожче, але в комплекті для тебе покладуть якісь приємні самі тобі дрібнички як лояльному покупцю.

ой мрії, мої мрії......
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

OdeMix: 22.03.2026 11:41 Пропоную обговорити Китайські відеокарти Moore Threads отримали функцію масштабування MTVSR, але поки тільки для відео

Їм ще повзти та повзти до рівня навіть iGPU...
Синтетика ще щось показує, але ігри йдуть на рівні "кхе-кхе".
However - вони набагато ближче до геймерської відеокарти, ніж будь яка інша компанія світу.
Дорогу осилит идущий(с)
Поки у нас тут люблять картельні змови влаштовувати та видавцем чіпи видавати. Не будь сильно здивований як про умовну нвідію будуть новини на кшталт сучасних новин про порше.
ASTON
Member

Повідомлення

Комуністична помийка щось знов вкрала і намагається копіювати - до побаченняю.
Своїми лайно-електричками світ заполонили, поки люди із двозначними IQ їх купляють.
Але все, що комуністи намагаються скопіювати, виходить лайном.
agarus
Member

Повідомлення

Відеокарти Шрьодінгера.
Alexsandr
Member

Повідомлення

ASTON: 22.03.2026 20:35 Комуністична помийка щось знов вкрала і намагається копіювати - до побаченняю.
Своїми лайно-електричками світ заполонили, поки люди із двозначними IQ їх купляють.
Так прогресс и делается. На основе предыдущих исследований и изделий. Можно нвидиа платить и 1000 и больше у.е. за карту, но если у китайцев будет акая же но за 400 у.е., очень неплохо.
id3210
Junior

Повідомлення

CnC_General: 22.03.2026 19:19 На мою думку почне щось рухатись у нас, в Європі тоді, коли і у нас буде своя науково-технічна база. Наприклад Німеччина відродить виробництво своєї легендарної Інфінеон, Лінукс та його емулятори зможуть зробити так, щоб можна було встановити на лінукс будь-яку гру розраховану на вінду. Навіть із поточною втратою 30% продуктивності я згідний. Але щоб можна було запускати тоді коли мені треба. Наприклад, дівстав з полиці диск з грою, запустив емулятор, встановив гру. отримав насолоду від гри, а не танці з бубнами чого вранці запускалась, а ввечері не хоче.
Коли буде своя закрита спільнота програмістів, які будуть тестувати нове невідоме обладнання до анонсу. Виявити перші недоліки та баги ПО. А потім отримати з дисконтом купити це обладнання собі.
або коли ти можеш купити такий продукт з Європи трошки дорожче, але в комплекті для тебе покладуть якісь приємні самі тобі дрібнички як лояльному покупцю.

ой мрії, мої мрії......
лінукс і стім(він сам встановлює що треба - там proton під капотом). більшість ігр працює. не працюють ті які вимагають якийсь антічіт(kernel-level) і може ще щось дуже специфичне.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

ASTON: 22.03.2026 20:35 Комуністична помийка щось знов вкрала і намагається копіювати - до побаченняю.
Их тачки промежуточные между всякими индийскими и вазовскими машинами и нормальным автопромом из цивилизованных стран. :rolleyes:
Не лайно и не хорошо, просто на пару лет покататься и выбросить, купив новую.
Понятно, что если есть айкью - то покупаешь японца и радуешься, но если привык покупать на 2 года любую вещь, а потом продавать лохам - то китаец для этого пригоден.
Scoffer
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 23.03.2026 00:40если есть айкью - то покупаешь японца и радуешься
Це тих, хто проґавив тему електрифікації, натомість вливши тонни золота в з самого початку мертвонароджену водневу, і тепер вимушені ліцензіювати китайські платформи в своїх електичках? Скільки айкю треба для такої покупки?)))
1234waltz
Member

Повідомлення

Проблема в тому, що вони промисловим шпіонажем, реверс-інжинірингом та статистично великою кількістю фахівців все одно продавлюють потрібні їм теми. Так, в лідери по якості не вириваються - але частку ринку займають. Іноді, як з електричками, просто за рахунок шалених дотацій давлять з ринку конкурентів.
Scoffer
Member

Повідомлення

1234waltz: 23.03.2026 09:33Іноді, як з електричками, просто за рахунок шалених дотацій давлять з ринку конкурентів.
Покажи мені хто не займається дотаціями в конкретно обрані сегменти. Та ж Нікчемщина минулого року виділила три лярди бюджетних грошей на "підвищення доступності електромобілів", що б це не значило. Ви прям як малі діти.
Просто китайці в силу того що вони капець які здорові можуть капець скільки грошей влити і їм буде норм. Але хто винен що вони замість того щоб і далі в кращих традиціях жерти горобців і лежати обдовбаними цікавими речовинами стали світовим заводом? Може ті, хто винесли туди виробництво від себе? А останнім часом вирішили ще й індусів підняти. Що далі буде? Нігерія? Ефіопія? :facepalm:
1234waltz
Member

Повідомлення

Scoffer: 23.03.2026 09:47
1234waltz: 23.03.2026 09:33Іноді, як з електричками, просто за рахунок шалених дотацій давлять з ринку конкурентів.
Покажи мені хто не займається дотаціями в конкретно обрані сегменти. Та ж Нікчемщина минулого року виділила три лярди бюджетних грошей на "підвищення доступності електромобілів", що б це не значило. Ви прям як малі діти.
В них взагалі дещо шизофренічні дотації місцями, бо раніше вони буквально дотували покупку китайських електричок і примудрялись власний автопром регуляціями та податками душити.
Scoffer: 23.03.2026 09:47 Може ті, хто винесли туди виробництво від себе? А останнім часом вирішили ще й індусів підняти. Що далі буде? Нігерія? Ефіопія? :facepalm:
З цим і не сперечаюсь, сам такої ж думки. Качати технологіями індусів взагалі геніальний мув. Це історія стара й сумна, то вже данність.
PhoenixKiller
Member

Повідомлення

Краще б Qualcomm щось випустила на ринок, благо досвід вже є (Adreno)
1234waltz
Member

Повідомлення

PhoenixKiller: 23.03.2026 12:38 Краще б Qualcomm щось випустила на ринок, благо досвід вже є (Adreno)
Вони надто зайняті штурмом ринку ноутбуків разом мертвонародженою Windows for ARM. І навіть там не хочуть робити нормальні драйвера для GPU.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Scoffer: 23.03.2026 09:19
Inqizitor2022: 23.03.2026 00:40если есть айкью - то покупаешь японца и радуешься
Це тих, хто проґавив тему електрифікації, натомість вливши тонни золота в з самого початку мертвонароджену водневу, і тепер вимушені ліцензіювати китайські платформи в своїх електичках? Скільки айкю треба для такої покупки?)))
Это обычный бензиновый с автоматом, кому и зачем нужны электрички? :rolleyes:
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 22.03.2026 14:21 После ревью китайской карты от Ремонтяша
спойлер
скажу так - очень интересно и года через 3-4 мы увидим совсем другие карты и совсем другую производительность. Китайцы всегда медленно запрягают, но потом будет как с машинами, когда китайский хлам теперь везде и нормальные вендоры сдаются пачками.
Фу, руССня
що воно на українському форумі забуло

Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Нє, пацани, бекдор товариша вінні пуха я ставити собі не буду.
gamersfan
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 23.03.2026 16:10
Inqizitor2022: 22.03.2026 14:21 После ревью китайской карты от Ремонтяша
спойлер
скажу так - очень интересно и года через 3-4 мы увидим совсем другие карты и совсем другую производительность. Китайцы всегда медленно запрягают, но потом будет как с машинами, когда китайский хлам теперь везде и нормальные вендоры сдаются пачками.
Фу, руССня
що воно на українському форумі забуло

Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Нє, пацани, бекдор товариша вінні пуха я ставити собі не буду.
А обзор максимально качественный, все недостатки и в целом всратость карты показал p.s. Да и на украинском сайте русский интерфейс как бы есть :rotate:
Відповісти