Продажі Crimson Desert 2 перевищили два мільйони копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

А я колись пограю, як зламають звісно.
Мені й Вейлгард зайшов на 6,5/10, і в Авовд зараз бігаю, та сама оцінка, хоча і чуть гірша, бо без романтики взагалі сухо.
Може і Крімсон зайде :gigi:
Бо нема нічого рівня Відьмака чи Балдура, чи Невервінтера, чи блін тих же Лицарів старої Республіки (як 1 та і 2), масс ефектів всі 3, які якраз лицарів нагадували. :rotate:
Кіберпанк - окремо, гра хороша на всіх рівнях, але перегравати там ні-про-що (переграти свої рішення можна прямо в грі, і декотрі наслідки бачити), тому без оцінки.
Кінгдомс кам, знову ж окремо, гра сильно зайшла, але перепроходити не буду, в другу частину ще не грав.
Востаннє редагувалось 21.03.2026 23:41 користувачем yariksom, всього редагувалось 1 раз.
VovaII
Member

Повідомлення

Якщо це правда, то приаймні, виправлення будуть оперативно виходити. Бо реальних відгуків, вони наотримують достатньо.
:popcorn:
Дима Динамит
Member

Повідомлення

Игру не интересовался так и думал посредственая выйдет но есть ли тут полная разрушаемость мира как разрабы говорили?
waryag
Member

Повідомлення

stnl79: 21.03.2026 22:02Чудова гра? Погана гра? Думка людини що пограла в гру півтори години то є рівень. Подивимося через місяць
Посередність.
stnl79: 21.03.2026 23:00Що було з кіберпанком і що сталося далі...їмо попкорн
У кіберпанку був крутий сюжет, атмосфера і постановка.
Тут все дуже дефолтно.
erkins007
Member

Повідомлення

stnl79: 21.03.2026 23:00Закинуть 3-4 патчі, поправлять освітлення і виправлять баги. Висновки можна буде робити через місяць, два.
Ну вот через месяц два может и куплю заново, а пока рефанд.
Но судя по детальным разборам движка игры там будет очень сложно всё исправить потому что сам движок кривой и не реагирует на смену настроек почти никак. Только реконструкция меняет фпс
Геральт
Member

Повідомлення

yariksom: 21.03.2026 23:36 А я колись пограю, як зламають звісно.
Так вже :D
s1nedus
Member

Повідомлення

_nevermind: 21.03.2026 15:07
konb999: 21.03.2026 14:03 Запустил я это... по ходу шляпа! В трейлерах получше выглядело
Так и есть шляпа.

Оно на слуху только потому что кучу бабла давно пустили в маркетинг , а не на "ММОРПГ " .

Это уже какая новость про Crimson Desert на оверах ? Ощущение как будто и сюда копеечка капнула.
Игра подняла много хайпа, выходит много новостей, пока что все логично.
Тем более что последние новости игру поносят.
stnl79
Member

Повідомлення

erkins007: 22.03.2026 06:00
stnl79: 21.03.2026 23:00Закинуть 3-4 патчі, поправлять освітлення і виправлять баги. Висновки можна буде робити через місяць, два.
Ну вот через месяц два может и куплю заново, а пока рефанд.
Но судя по детальным разборам движка игры там будет очень сложно всё исправить потому что сам движок кривой и не реагирует на смену настроек почти никак. Только реконструкция меняет фпс
налаштування в ПА завжди мають дуже багато опцій. тому точно впевнений що гру можна налаштувати як заманеться.
_nevermind
Member

Повідомлення

s1nedus: 22.03.2026 09:32
_nevermind: 21.03.2026 15:07

Так и есть шляпа.

Я должен в 2026 обьяснять что такое маркетинг ?

Всяким стримерам и изданиям бабло занесли задолго до релиза.
И последние полгода пузырь активно надували.

Есть стримеры, которые рофлили, что будут вылизывать этот Кримсон, контракт есть контракт.

...

От сравнений тут с Киберпанком и Ведьмаком я даже орнул.

Это недоделанная корейская ММО.

Они давно прикинули, что дешевле на маркетинг бабки бросить и выпустить как есть,
чем доделывать и поддерживать как ММО.
Entar
Member

Повідомлення

yariksom: 21.03.2026 23:36 Мені й Вейлгард зайшов на 6,5/10, і в Авовд зараз бігаю, та сама оцінка, хоча і чуть гірша, бо без романтики взагалі сухо.
Мені також, але це реально непогані РПГ, з цікавим сюжетом, і персонажами, і крутому всесвіті. Я чесно не розумію чому в них такий низький рейтинг. Якщо Авовд подобається раджу пограти (якщо ще ні) в pillars of ethernity 1-2, і Tyrrany.

Але Крімсон Дезерт це як я зрозумів зовсім про інше. Ви в Блек Дезерт грали? Квести там проходили?) Воно по сюжету ніяке.
Draqoon
Member

Повідомлення

Хейтери крутяться, а лавеха мутиться :gigi:
Дима Динамит
Member

Повідомлення

_nevermind: 22.03.2026 11:12

Есть стримеры, которые рофлили, что будут вылизывать этот Кримсон, контракт есть контракт.

...

Они давно прикинули, что дешевле на маркетинг бабки бросить и выпустить как есть,
а что ты хотел от ноуйнейма что делал ммо шлак ? это как зеленський призидент без опыта в политике
Matumba92
Member

Повідомлення

stnl79: 21.03.2026 23:00 Сломано освещєніє...
І що? Закинуть 3-4 патчі, поправлять освітлення і виправлять баги. Висновки можна буде робити через місяць, два. Що було з кіберпанком і що сталося далі...їмо попкорн
Pearl abyss и Cd project red разработчики разных уровней если так можно выразиться. Киберпанк на старте и киберпанк через несколько лет это абсолютно разные игры, там менялось очень много, включая геймплей и баланс, не уверен что корейская студия будет почти полностью переделывать игру.
Пофиксят освещение но это не поменяет в целом унылый геймплей, если геймплей и сюжет не очень то фикс технической части ничего не поменяет :up:
waryag
Member

Повідомлення

Entar: 22.03.2026 11:24Мені також, але це реально непогані РПГ, з цікавим сюжетом, і персонажами, і крутому всесвіті. Я чесно не розумію чому в них такий низький рейтинг.
Тому що це непогані РПГ від студій, що раніше робили найкращі РПГ?
Я якраз пройшов трилогію мас ефект: Шепард обирає, кого з партії відправити на смерть, жертвує сотнями тисяч життів, щоб відкласти вторгнення женців, вирішує питання життя і смерті потенційно небезпечних для галактики рас і т.п.

А в нових іграх ці студії бояться, як би кого не образити, і випускають абсолютно стерильний і беззубий ігропродукт.
Matumba92: 22.03.2026 12:50Pearl abyss и Cd project red разработчики разных уровней если так можно выразиться.
І порівняння зовсім не на користь корейців. Те, шо вони зробили, по якості сюжету складно порівнювати навіть з 1 і 2 відьмаками, а по бюджету їх гра на рівні або дорожче третього.
А тут наче сюжет народив школяр із чатиком ЖПТ.
erkins007
Member

Повідомлення

stnl79: 22.03.2026 11:08налаштування в ПА завжди мають дуже багато опцій. тому точно впевнений що гру можна налаштувати як заманеться.
Не влияют эти настройки на фпс. Совсем. Движок сломан.
https://lnk.ua/MPX6x6JwD
VirusikZloy
Member

Повідомлення

erkins007: 22.03.2026 14:13
stnl79: 22.03.2026 11:08налаштування в ПА завжди мають дуже багато опцій. тому точно впевнений що гру можна налаштувати як заманеться.
Не влияют эти настройки на фпс. Совсем. Движок сломан.
https://lnk.ua/MPX6x6JwD
Ну вот все по факту , у меня от графики глаза вытекают поиграл 5 часов , такое ощущение что я сидел в 1- см от монитора .. не говоря про саму игру .. та еще забористая фигня , врядле буду играть дальше
neo89skynet
Member

Повідомлення

Ожидал от игры много, погонял и сделал рефанд.
Ну серьездно дичь полная какая-то...
Ну или я слишком стар и не понял просто игру. :-/
s1nedus
Member

Повідомлення

_nevermind: 22.03.2026 11:12

...

Я наверное открою для вас тайну в 2026, но заработок сайтов, в том числе и новостных идёт как правило не от проплаченных статей, а от рекламы. А для этого нужен контент и по возможности хайповый, вот и тут 90+% новостей перелив с зарубежных новостных порталов.
Оверам тут явно ничего не заносили, в отличии он обзов Асуса...
Entar
Member

Повідомлення

waryag: 22.03.2026 13:56 Тому що це непогані РПГ від студій, що раніше робили найкращі РПГ?
Я якраз пройшов трилогію мас ефект: Шепард обирає, кого з партії відправити на смерть, жертвує сотнями тисяч життів, щоб відкласти вторгнення женців, вирішує питання життя і смерті потенційно небезпечних для галактики рас і т.п.

А в нових іграх ці студії бояться, як би кого не образити, і випускають абсолютно стерильний і беззубий ігропродукт.
Можна сказати й так. Я не порівнюю їх з "шедеврами" і не намагаюся робити порівняння "що гірше, що краще". В трилогію МЕ я грав повністю її пройшовши декілька разів. А це ігри з новою графікої, і іншим сюжетом, я їх ще не пройшов повністю, але мені вони сподобалися достатньо, щоб їх пройти з цікавістю, куди більшою ніж більшість сучасних ігр суміжних жанрів.
Earanak
Member

Повідомлення

Забавный всплеск обращений в саппорт был (из которых 80+ процентов это рефанды) - https://store.steampowered.com/stats/support/ Интересно, что же это люди резко рефандили, хм хм хм, наверное Death Stranding 2 )))
Відповісти