Ану надай нам пруфи коли ти був не правyuriy_dd: ↑ 21.03.2026 11:09ви завжди переводите розмову - і на брехні мене не спіймали. Був пару раз не прав - спокійно визнав що не прав.
Новини
Останні статті і огляди
Прогрес ARM процесорів
-
LVladislavchik
Member
-
yuriy_dd
Member
це я не зрозумів. Я придумую алгоритми до своїх задач. Може озвучити одну з найважчих.ronemun: ↑ 21.03.2026 14:07Або придумати якийсь свій оптимізований алгоритм з:
таке досить часто використовую - бо память дорога і повільна, тому оптимізації збереження структур на рівні бітів.ronemun: ↑ 21.03.2026 14:07 1. самому на асемблері прикинути на різних операціях зсуву + арифметика
це теж не зрозумів. Код має бути простим і легко переносимим між х86 та АРМ, між Лінукс, Віндовс та МакОСronemun: ↑ 21.03.2026 14:07 2. виокремити групи і обробляти на векторах
на маках працюють погано, питань нема. Якщо для вас ігри дуже важливі - купуйте х86 або приставкуdext: ↑ 21.03.2026 14:18ігри - приклад комплексного навантаження
скільки можна те саме писати, питати, і мені казати?
ви пробували особисто?dext: ↑ 21.03.2026 14:18ну і 8ГБ у 2026 це відвертий сором або сеча в очі - обирайте, що краще
Відправлено через 52 секунди:
ви як дитина. Спробуйте знайти самі. Або посперечатись зі мною на гроші що такого не було - і тоді я вам знайду сам.
я впевнений у своїх словах, і спокійно пропоную опонентам сперечатись на гроші, але чомусь вони відразу зливаються
вони не звикли так, вони просто звикли брехати і не відповідати за свої слова, звикли хамити, ображати, говорити про все, окрім теми розмови
Відправлено через 12 хвилин 6 секунд:
Google тестує версію свого додатка Gemini для macOS
Зараз Gemini доступний через веб і, за повідомленнями, macOS-додаток пропонуватиме ті самі функції: відповіді на запити, пошук у вебі та генерацію тексту, зображень і коду
https://mezha.ua/news/google-testuye-za ... ac-309572/
за віндовс - ні слова. Невже Гугл не цікава на порядок більша аудиторія?
-
kabostebeztak
Member
Да на маку навіть кс2 не запускається, літераллі найпопулярніша гра в стімі!!!dext: ↑ 21.03.2026 15:58Тести RAM - передбачувано, комплексних (ігр) я там не побачив, бо SN/SB це тести виключно GPU, windows ноут на ARM будь-який це такий самий одноразовий вироб, без нормальної підтримки GPU або інших ОС, погратися/доторктутися до "емейзінгу" - підійте, але далі тільки на смітник або таким самим фанатам на олхDemedik: ↑ 21.03.2026 15:23 Ну вот к Вашим словам тест Нео и ноутов на винде(один из них на арм) с 16гб по +- одной цене...
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
На x86 просто не так багато дебілів сидить яким можна впарювати цю сцяну бульбашку, через яку (та жадібність епл) на нео 8гб оперативи в 2026 роціyuriy_dd: ↑ 21.03.2026 21:11 Відправлено через 12 хвилин 6 секунд:
Google тестує версію свого додатка Gemini для macOS
Зараз Gemini доступний через веб і, за повідомленнями, macOS-додаток пропонуватиме ті самі функції: відповіді на запити, пошук у вебі та генерацію тексту, зображень і коду
https://mezha.ua/news/google-testuye-za ... ac-309572/
за віндовс - ні слова. Невже Гугл не цікава на порядок більша аудиторія?
-
yuriy_dd
Member
Mac
Apple explains why M5 chips have three different core types in new interview
https://9to5mac.com/2026/03/20/apple-ex ... interview/
Apple explains why M5 chips have three different core types in new interview
https://9to5mac.com/2026/03/20/apple-ex ... interview/
-
beeeeeeee
Member
Вот это срач растянулся. Да признайте вы уже что АРМ крутые процы и завтра все переедут на мак, пускай он успокоится. Всё равно от этого ничего не поменяется.
-
yuriy_dd
Member
порівняння нового ноута від Самсунг з старим макбук ейр на М4 - буквально в кожній деталі він лайно сильно гірше ніж макбук, ще й дорожчий
ну чесні фанати х86 - дайту свою експертну думку. Особливо поціновувачі продукції Самсунг
ну чесні фанати х86 - дайту свою експертну думку. Особливо поціновувачі продукції Самсунг
а з Інтел чи АМД - що робити? А Нвідіа з .. - що?beeeeeeee: ↑ 22.03.2026 09:55Вот это срач растянулся. Да признайте вы уже что
-
dext
Member
- їсти відверте лайно якось не дуже...yuriy_dd: ↑ 21.03.2026 21:11 ви пробували особисто?
- ви пробували особисто? (с)
-
AntonyKandaurov
Member
beeeeeeee
Це безглузде заняття, людина живе тим що заходить сюди - ковтає негатив і йде далі вар роботси ганяти та на хоботах кацапською спілкуватись.
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Це безглузде заняття, людина живе тим що заходить сюди - ковтає негатив і йде далі вар роботси ганяти та на хоботах кацапською спілкуватись.
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Ну якщо ти олігофрен і береш продукцію тих хто більше 14 років тому просрав своє виробництво ноутбуків то бог тобі суддя, що ще сказати.yuriy_dd: ↑ 22.03.2026 16:47Особливо поціновувачі продукції Самсунг
-
yuriy_dd
Member
ваші аналогії вкрай погані - я отримав би дуже багато негативу якби робив подібне
ноутами з 8 Гб - користується дуже багато людей, а от лайно їсть - ну не знаю, може ви знаєте раз такі аналогії вам на думку приходять
-
AntonyKandaurov
Member
Бог їм суддя, якщо подобається хавати 8гб - ми просто не будемо їм заважати насолоджуватись.yuriy_dd: ↑ 22.03.2026 16:54ноутами з 8 Гб - користується дуже багато людей
-
dext
Member
якщо ви тут просуваєте "емейзінг" рішення з (вочевидь) обмеженною функціональністю/застосуванням і на будь-яке незручне запитання кажете докупити ще купу заліза - може тоді до ціни вашего "емейзінгу" варто додати ціну+розміри+споживання цього заліза? ось це було би 100% справедливим, інакше вам потрібно чесно дописувати "емейзінг всього за $999, не є заміною x86, бо підійде лише подивитись 1 (одне) фото в 1 (одній) вкладці браузера одночасно"yuriy_dd: ↑ 21.03.2026 21:11 на маках працюють погано, питань нема. Якщо для вас ігри дуже важливі - купуйте х86 або приставку
скільки можна те саме писати, питати, і мені казати?
Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
дуже багато людей не мають доступу до якісної питної води, коли ви кажете, що продовжувати пити з калюж це нормальноyuriy_dd: ↑ 22.03.2026 16:54 ноутами з 8 Гб - користується дуже багато людей
-
beeeeeeee
Member
Не знаю. Ти і напиши свої прогнози. Я тобі вірю. Ти розбираєшся в цій темі.yuriy_dd: ↑ 22.03.2026 16:47а з Інтел чи АМД - що робити? А Нвідіа з .. - що?
-
yuriy_dd
Member
для роботи там все добреdext: ↑ 22.03.2026 17:10якщо ви тут просуваєте "емейзінг" рішення з (вочевидь) обмеженною функціональністю/застосуванням
але всі макбуки такі, і люди купують приставки - які якраз і є для ігор, чи ви по форумах приставок - теж бігаєте з цими гаслами?dext: ↑ 22.03.2026 17:10і на будь-яке незручне запитання кажете докупити ще купу заліза
на самсунгу що я дав вище - теж погано грати, і що?
розвиньте думку
від лайна ви вже відстали. Тепер - скільки в розвинених країнах типу США людей пють воду з калюж?dext: ↑ 22.03.2026 17:10дуже багато людей не мають доступу до якісної питної води, коли ви кажете, що продовжувати пити з калюж це нормально
пс: ваші аналогії вкрай погані, думайте хоч трішки, чим там у вас є
Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
я обираю краще, у мене і Інтел був - зараз практично нема - лише АМД, але явно зажрались і не в ту сторону йдеbeeeeeeee: ↑ 22.03.2026 17:14Не знаю. Ти і напиши свої прогнози
добре що є Епл - який поверне на правильний шлях і не дасть так обдирати людей
а те що ноути на х86 - вже стали кращими завдяки конкуренції з Епл - так це ж добре - чи ви проти?
-
beeeeeeee
Member
Ти наш герой. Будемо на тебе рівнятись.yuriy_dd: ↑ 22.03.2026 17:18я обираю краще
-
AntonyKandaurov
Member
Еплyuriy_dd: ↑ 22.03.2026 17:18добре що є Епл - який поверне на правильний шлях і не дасть так обдирати людей
не дасть
обдирати людей
новий день - новий анекдот
-
kabostebeztak
Member
я сьогодні французькою займався з репетиторомyuriy_dd: ↑ 22.03.2026 16:54ваші аналогії вкрай погані - я отримав би дуже багато негативу якби робив подібне
ноутами з 8 Гб - користується дуже багато людей, а от лайно їсть - ну не знаю, може ви знаєте раз такі аналогії вам на думку приходять
браузер + лібреофіс імпресс + вайбер з трансляцією екрану + ще якась мєлочь
5 гіг оперативи
5 гіг
на лінуксі
-
waryag
Member
Епл не дасть так обдирати людей... іншим компаніям! Все сама!
-
beeeeeeee
Member
А вот тебе детский мак, используется для школы. Открыты браузер с 1 вкладкой, телега, вайбер, и PDF вьювер.kabostebeztak: ↑ 22.03.2026 18:315 гіг оперативи

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Не-не, каждый шаг по наращиванию распаянной оперативы и ссд плюс пару президентов. Слався апле.waryag: ↑ 22.03.2026 19:35Епл не дасть так обдирати людей... іншим компаніям! Все сама!
-
Евгений King
Member
Ого, а що воно так жере пам'ять, як не в себеbeeeeeeee: ↑ 22.03.2026 19:48А вот тебе детский мак, используется для школы. Открыты браузер с 1 вкладкой, телега, вайбер, и PDF вьювер.kabostebeztak: ↑ 22.03.2026 18:315 гіг оперативи
![]()
З таким жором їм в ноути треба 32Гб пхати, а не 8
У мене клієнт ТГ жере 400Мб озу
WindowServer (аналог explorer в шинді) це взагалі якийсь прикол...
-
beeeeeeee
Member
Не знаю, у меня ПК на винде. Это у детей сейчас мода на апле, как у нас когда-то на нокию. Айфон у них предел мечтаний.Евгений King: ↑ 22.03.2026 20:03Ого, а що воно так жере пам'ять, як не в себе