Новини
Останні статті і огляди
Продажі Crimson Desert 2 перевищили два мільйони копій
-
Polaris
Member
Предлагаю обсудить Продажі Crimson Desert 2 перевищили два мільйони копій
Краще все таки робили ММО, побоялися внутрішньої конкурекнції
Краще все таки робили ММО, побоялися внутрішньої конкурекнції
-
SPEC1AL1ST
Member
Да, нормальных новых ММОРПГ сейчас и нет 
-
Polaris
Member
-
konb999
Member
Запустил я это... по ходу шляпа! В трейлерах получше выглядело
-
MaxZema
Member
жах
-
_nevermind
Member
Так и есть шляпа.konb999: ↑ 21.03.2026 14:03 Запустил я это... по ходу шляпа! В трейлерах получше выглядело
Оно на слуху только потому что кучу бабла давно пустили в маркетинг , а не на "ММОРПГ " .
Это уже какая новость про Crimson Desert на оверах ? Ощущение как будто и сюда копеечка капнула.
-
erkins007
Member
Полная шляпа, я поиграл полтора часа и сделал возврат. Графика отвратительная. Управление просто ужасное. Че там с с.жетом и прочим даже желание узнавать нет.konb999: ↑ 21.03.2026 14:03 Запустил я это... по ходу шляпа! В трейлерах получше выглядело
-
STARL1GHT
Member
Спробував пограти трохи менше 3 годин. Поки враження негативні.
Графіка пластикова і крива, керування таке враження що більше під джойстик зроблено, ніж під клаву+мишу.
Квести на рівні її онлайн сестри - BDO.
Я не знаю за що хвалять цей сингловий корейський гріндан, але поки загально виглядає всрато ніж як продукт який хочеш пройти.
Мооооооожливо з середини гри вона розкривається, але щось я маю великі сумніви.
Графіка пластикова і крива, керування таке враження що більше під джойстик зроблено, ніж під клаву+мишу.
Квести на рівні її онлайн сестри - BDO.
Я не знаю за що хвалять цей сингловий корейський гріндан, але поки загально виглядає всрато ніж як продукт який хочеш пройти.
Мооооооожливо з середини гри вона розкривається, але щось я маю великі сумніви.
-
DolfDolfi
Member
Радуйтесь шо цей кал ) підтримує процесори Інтел 
-
pukky
Junior
отличная оптимизация игры
спасибо dlss и генераторам
2 миллиона копий это явно вброс
2 миллиона копий это явно вброс
-
unique-neon
Member
Ну трохи пластмасові модельки, я б до того не придирався. Он Грейс в РЕ9 теж пластмасова, і нічо))
-
MetalistForever
Member
MMORPG, только сингл и без атмосферы ... ну и нафиг такое нужно .
-
konb999
Member
Запросил возврат средств. Наигрался! 
-
Vityok777
Member
Ціна в стім назад з 2999 до 2449 повернулась)
-
Yaroslav308
Member
Стрибок був лише для гривні та фунта. Цікаво, чим вони керувалися, роблячи такий мув.Vityok777: ↑ 21.03.2026 20:09Ціна в стім назад з 2999 до 2449 повернулась)
-
Voodoo89
Member
В сенсі 2? Гугл нічого не підсказавПродажі Crimson Desert 2 перевищили два мільйони копій
-
stnl79
Member
Чудова гра? Погана гра? Думка людини що пограла в гру півтори години то є рівень. Подивимося через місяць
Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
Джеміні каже що продано 2 мільйона копій
-
Serg IX
Member
То так. Відьмак 3 там тоже початок доволі нуднийstnl79: ↑ 21.03.2026 22:02 Чудова гра? Погана гра? Думка людини що пограла в гру півтори години то є рівень. Подивимося через місяць
-
erkins007
Member
Ещё раз, дело не в начале, сюжете или даже кривом напрочь управлении.Serg IX: ↑ 21.03.2026 22:19То так. Відьмак 3 там тоже початок доволі нудний
У игры просто напрочь сломано освещение и его производные.
Даже со всем чем только можно когда у 5090 с длсс 50 кадров в игре тупо нет теней у части растительности.
Хотя даже банальное ssao решило бы проблему полностью, не говоря уже про более продвинутые варианты.
Часть объектов рисуется прям под ногами, вода в движении это вообще чёт из нулевых.
Зато потребление видеопамяти всего 6гб. О - оптимизация.
-
stnl79
Member
Сломано освещєніє...
І що? Закинуть 3-4 патчі, поправлять освітлення і виправлять баги. Висновки можна буде робити через місяць, два. Що було з кіберпанком і що сталося далі...їмо попкорн
І що? Закинуть 3-4 патчі, поправлять освітлення і виправлять баги. Висновки можна буде робити через місяць, два. Що було з кіберпанком і що сталося далі...їмо попкорн