Грифи, це вже очевидно, не мають нормального бекофісу і, відповідно, все що не пов'язане безпосередньо з розробкою, в них на дні. Тобто зібралась купка чувачків, зробили Арку, якийсь там мінімум наутсорсили на "паперові" потреби і все. Це типова проблема "вузьких" спеціалістів, вважати всіх офісних гуманітаріїв - дармоїдами. Відповідно, вони до всього, крім безпосередньо продукту, ставляться як не-будь. Тобто в команді тупо немає людей, які розуміють що в них зараз відбувається і що з цим робити.Kirakishou: ↑ 08.03.2026 11:56Особливо дивує їх підтримка
Вони ткнули опитування в гру, побачили, що всім в сюжеті сподобались Россі з ТанТан і видали їх в тупу зразу банерами. А лольки в гачах, без паверкріпу і крінжового фансервісу("високої культури", ага) - не продаються. Будь в команді хоч хтось шурупаючий в маркетингу, ткнув би їх в це носом. Що "подобаються в сюжеті", "покрутив би" і "гроші в екран" - три різні речі.
Вони й так відверто провалили старт по фінансам(і я не за гачаревеню зараз
Бо це складна організаційна проблема, яка не вирішується хард-скілом, а потребує дофіга софт-скілів. З котрими у Грифів явно проблеми.Kirakishou: ↑ 08.03.2026 11:56які списало через помилку з PayPal. Кошти досі не повернули, або повернули частково.
Мені от тут теж. Вангую 100500 контенту з заводами, ап якості сюжету, кат-сцен і всього взагалі, трохи халяви і нуль виправлень реально проблемних моментів(економіки).Kirakishou: ↑ 08.03.2026 11:56бо мені цікаво, чи будуть вони щось з нею робити.
Щось мені підказує, якби їм писанути якусь тех. траблу, то там пів команди побіжить відповідатиKirakishou: ↑ 08.03.2026 11:56 І я писав не про гроші, а по питанням типу неробочого промокоду або статтерів в грі.
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
Кредит стор варто поклацати і пройтись по друзям зібрати. Абузна річ на дистанції.Kirakishou: ↑ 08.03.2026 11:56Я заходжу, роблю дейліки з пошуками роботів, кручу гачу, якщо є за що, і виходжу.