Не умер, а ушел в мейнстрим.Intel74320ASuperFin+: ↑ 13.03.2026 12:38Хорошая была платформа, у которой самое слабое звено - сам центральный процессор. После 2066 умер дешевый ХЕДТ.
Новини
Останні статті і огляди
Огляд та тестування материнської плати MSI MEG X870E GODLIKE X EDITION для платформи AMD Socket AM5. Лімітована серія для поціновувачів
-
waryag
Member
-
МОНАХ
Member
► Я справді дуже багато чого можу зрозуміти (поставити себе на місце того дивака, що робить мені замовлення, щоб "побачити" його "очима", краще зрозуміти його задумку - то необхідний софт-скіл в моїй роботі, без якого далеко "не поїдеш"...), але оце:
. Й. же ж В.М.! "За багацько грошей ми вам покладемо штуковину, яку ви скоріше за все використовувати не будете, тому, щоб не було настільки нестерпно боляче, то за ті ж гроші покладемо вам ще й гламурний кейс, щоб ви могли зберігати оцю непотріб... ...ну штукенцію. Більшої фантазії і практично-прикладної кмітливості у нас для вас за ці гроші немає!". Бляха-муха, хочу подивитися на цих маркетолога та продукт-дизайнера, які оце розробляли до виробництва та просування, як кінцевий продукт
. Відкривачка і набір посуду на цьому фоні все-таки більш логічно-"привабливо" виглядали, чес-слово...
-...Його можна просто зберігати в комплектному футлярі, а можна й використати за прямим призначенням — це вже буде вирішувати покупець цієї материнської плати...
-
Melofon
Member
Так я и говорю что большинству хватит ссд и для всего, и для тех у кого мега важная инфа просто должны подумать о её сохранности скопировав на дополнительные носители, вот и всё, и тут уже не важно харды или ссд (темболее достать из убитого харда инфу будет стоить дороже дополнительного диска, поэтому и не надо экономить на важной инфе храня её только на одном носителеEktalion: ↑ 15.03.2026 16:12Мова була про використання ССД для УСЬОГО. Тримати якісь важливі файли на ССД - погана ідея. Бо якщо хард ще якось можна відновити, то ССД - ти попав. Вдумливо читай.Melofon: ↑ 15.03.2026 16:07 А в чем проблема если например для себя лично я так хочу? я же не писал что и всем так надо и тем более я написал что если нужен большой объём и нет денег на ссд такого объёма то тут хдд конечно маст хэв, а вы там чет подумали что кому-то что-то навязываю или утверждаю, и в чем я не прав когда написал что хдд не всегда и не всем нужны? Я последние сборки только на ссд и собирал и людям хватает, а когда не хватает то докупают ещё один ссд, поэтому я и пишу что не всегда и не везде, это когда надо 6-10+ ТБ тогда тут хдд, но для большинства обычных людей хватает и 1-2ТБ ссд для начала.
-
MessiaH
Member
по отзывам бивисы и ПО корявые, а самое главное как в мамке такого уровня можно было не запилить возможность обновления бивиса без включения ПК вообще???