Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
7mindfields
Member

Повідомлення

Krovatka: 18.03.2026 06:37 спросил совета, а получил ликбез по ПС интерфейсов :D
Навчися нормально формулювати свої запитання, сам вказав що на твоєму «сучасному» залізі серед вільних інтерфейсів тільки usb 3.0, сам образився
Krovatka
Member

Повідомлення

7mindfields: 18.03.2026 11:22
Krovatka: 18.03.2026 06:37 спросил совета, а получил ликбез по ПС интерфейсов :D
Навчися нормально формулювати свої запитання, сам вказав що на твоєму «сучасному» залізі серед вільних інтерфейсів тільки usb 3.0, сам образився
Та куда мне до тебя, пошел в школу, спасибо что научил по ПС юсб3. Там железка стоит далеко за лям гривен и на ней всего 4 порта юсб 3.0, представляешь?
Denvys5
Member

Повідомлення

Krovatka: 18.03.2026 13:11Там железка стоит далеко за лям гривен и на ней всего 4 порта юсб 3.0, представляешь?
Бо в сервері нікому той юсб не всрався, 4 це багато, в мене по 3 було - миша, клавіатура і бут-флешка

Або в сервері є PCIe через PCIe xN слоти, або є OcuLink
Якщо нема, то назріває питання "хто таку залізяку за лям обирав?"
Krovatka
Member

Повідомлення

Denvys5: 18.03.2026 13:21
Krovatka: 18.03.2026 13:11Там железка стоит далеко за лям гривен и на ней всего 4 порта юсб 3.0, представляешь?
Бо в сервері нікому той юсб не всрався, 4 це багато, в мене по 3 було - миша, клавіатура і бут-флешка

Ocu нет, по юсб понятно, но не только лишь всем, провода от ip kvm и все. Больше там ничего не надо. Я выбирал, там не лям, там далеко за лям. Одна из железок которая освободилась из прода, нужно кое-что потестить вот и вся история.

Все, закрыли вопрос, я сливаюсь если что :gigi: со всеми согласен
Nouriel
Member

Повідомлення

це ж серверне рішення, який сенс пихати туди 5090?
daesz
Member

Повідомлення

Krovatka: 18.03.2026 06:37 но она ограничена длиной видяхи
Там підтримка довжини до 362.7мм та 4 слоти. Туда буквально влазить будь-яка ВК яку випускає промисловість..
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/g ... 5090.c4216
Чи може я щось не розумію :rolleyes:
Krovatka: 18.03.2026 06:37в современном и очень дорогом Dell PowerEdge, нет ничего кроме юсб. Зато есть 512 рамы и норм камень
Якщо проблем із коштами немає - то банально взяти ІТХ дошку та зібрати на ній 2-3-4л "системник" та підключити до нього вже згаданий рейзор кор. Це якщо стоїть питання мобільності чи "щоб не займало багато місця".

Відправлено через 2 години 37 хвилин 8 секунд:
Krovatka
якщо ваш сервер від деллу має рсіе роз'єм на дошці, то можна простим народним методом вирішити проблему :D
https://www.reddit.com/r/sffpc/comments ... breakdown/
Можна навіть піти трохи дальше та взяти стійку від корпусу та поставити її на столі https://lian-li.com/product/vg4-4/ :gigi:
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Krovatka: 18.03.2026 13:27
Denvys5: 18.03.2026 13:21

Ocu нет, по юсб понятно, но не только лишь всем, провода от ip kvm и все. Больше там ничего не надо. Я выбирал, там не лям, там далеко за лям. Одна из железок которая освободилась из прода, нужно кое-что потестить вот и вся история.

Все, закрыли вопрос, я сливаюсь если что :gigi: со всеми согласен
То лям то не лям, хрен проссышь :laugh: :laugh: :laugh: Шиза какая-то :gigi:
vsx
Member

Повідомлення

У кримсона оценки хуже чем у ассасина, и это в первый день. Провалится наверняка, что было легко прогнозируемо.
Ektalion
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Промокод на знижку click.

Відправлено через 4 години 53 хвилини 40 секунд:
П.С. Перевіряйте ваші купони при отриманні , бо мені цього разу пройшов протермінований. Добре, що побачив.
Nikolayovich
Member

Повідомлення

Роздумую пересісти на 5070 Ті, що буде краще, Асус Таф чи Паліт ГеймРок?
GreenMile
Member

Повідомлення

Nikolayovich: 19.03.2026 19:47 Роздумую пересісти на 5070 Ті, що буде краще, Асус Таф чи Паліт ГеймРок?
У паліта краща система охолодження, але по температурах і шуму там не все так однозначно між ними :)
спойлер
Screenshot 2026-03-19 200256.png
В принципі, обидві ок, я б обирав за ціною та гарантією.
Nikolayovich
Member

Повідомлення

GreenMile: 19.03.2026 20:07
Nikolayovich: 19.03.2026 19:47 Роздумую пересісти на 5070 Ті, що буде краще, Асус Таф чи Паліт ГеймРок?
У паліта краща система охолодження, але по температурах і шуму там не все так однозначно між ними :)
спойлер
Та бачив я ці графи, але на реалі ютуб засипаний відео про піск тих асусів і не знаю. Гігу не хочу - із-за їхньої жувачки, мсі - взагалі ні про що, та і в асус компоновка не найвищому рівні, вроді бренд, а ставить дешман, навіть в той стрікс, можливо того і шум.
Цей паліт напевно був би найкращою вк, якби не їхні проблемні споконвік вентилі.
GreenMile
Member

Повідомлення

Nikolayovich: 19.03.2026 20:11
GreenMile: 19.03.2026 20:07 У паліта краща система охолодження, але по температурах і шуму там не все так однозначно між ними :)
спойлер
Та бачив я ці графи, але на реалі ютуб засипаний відео про піск тих асусів і не знаю. Гігу не хочу - із-за їхньої жувачки, мсі - взагалі ні про що, та і в асус компоновка не найвищому рівні, вроді бренд, а ставить дешман, навіть в той стрікс, можливо того і шум.
Цей паліт напевно був би найкращою вк, якби не їхні проблемні споконвік вентилі.
Ну, вам же не одружуватись з цією картою. Не знаю, що мається на увазі під компоновкою, але, як вам це заважає грати? Якщо там не найвищий рівень, то задоволення від ігор хіба буде якесь не таке? :dontknow:
Якщо обирати між потенційним шумом і потенційними вентиляторами я б обрав друге, бо на вентилятори можна прямо повпливати ручним налаштуванням чи заміною, а от на писк - ніяк.
alumem
Member

Повідомлення

Nikolayovich
дайте угадаю, компуктер под столом стоит? тогда че вы так за шум паритесь
палиты из-за двойного шарикоподшипника на крутиляторах громче получаются
Nikolayovich
Member

Повідомлення

alumem: 19.03.2026 21:13 Nikolayovich
дайте угадаю, компуктер под столом стоит? тогда че вы так за шум паритесь
палиты из-за двойного шарикоподшипника на крутиляторах громче получаются
Писк дроселів дратує, знаю, що таке і його буде чути, і під столом.
spong
Member

Повідомлення

А де ви збираєтеся купувати Паліт ГеймРок ?
Востаннє редагувалось 19.03.2026 22:08 користувачем spong, всього редагувалось 1 раз.
Nikolayovich
Member

Повідомлення

alumem: 19.03.2026 21:13палиты из-за двойного шарикоподшипника на крутиляторах
І таф також!
spong: 19.03.2026 22:07 А де ви збираєтеся купувати купувати Паліт ГеймРок ?
Є вихід.
Востаннє редагувалось 19.03.2026 22:12 користувачем Nikolayovich, всього редагувалось 2 разів.
spong
Member

Повідомлення

Nikolayovich: 19.03.2026 22:08 alumem
І таф також на підшипниках!
spong: 19.03.2026 22:07 А де ви збираєтеся купувати купувати Паліт ГеймРок ?
Є вихід.
А як щодо гарантії ?
Nikolayovich
Member

Повідомлення

spong: 19.03.2026 22:09А як щодо гарантії ?
2 р. - паліт і 3 - асус.
spong
Member

Повідомлення

Nikolayovich: 19.03.2026 22:11
spong: 19.03.2026 22:09А як щодо гарантії ?
2 р. - паліт і 3 - асус.
Так у нас в жодному магазині офіційно не продається ГеймРок
Відповісти