такий фінал може бути по багатьох причинах, якщо це саме деградація, то давайте заміри напруги до, в процесі, після саме для цього випадку, як вони мінялися з часом, щоб було видно, що це саме деградація, а не чиїсь криві руки або заводський бракdext: ↑ 17.03.2026 00:20такий фінал - через планомірну деградацію контакту/опору, ступінь піротехнічних ефектів залежить від якості початкового контакту, але фінал завжди той самий, навіть для 450W карт (тому пан leif зайвого разу на свій роз'єм не дмухає і фото конекторів ніколи не надастьoversteve: ↑ 16.03.2026 23:40 такий фінал можна реалізувати і без деградації, так що я все ще чекаю на приклад саме деградації![]()
)
бачу, що у вас з пам'яттю проблеми, бо я вже напевно 10 раз пишу - ви посилались стандарт, цей бж відповідає цьому стандарту, яким би він не був, отже "опором" він не краще за 12вхпвр і по суті вам і далі нема що сказатиdext: ↑ 17.03.2026 00:20100% застаріла схемотехніка та вочевидь економія на всьому при mass production, тож найгірші конектори - не дивують, взагалі, є з чим порівнювати, особистономінально цей бж випускали до 20 чи 21 року, він відповідає стандарту, я так бачу, що по суті вам і далі нема що сказати
а дописи про те, що видаляли їх дописи не повидалялиdext: ↑ 17.03.2026 00:20є неодноразові дописи на reddit користувачів, пости яких про прогари видаляли, використовуйте наявну жовч за призначенням, для травленняну я ж кажу, злий хуанг ходить і по головах стучить тим, хто десь в соцмережах шось погане про зелені карти напише![]()
![]()
ці цифри нічого не говорять і не дають можливість зробити адекватне порівняння, бо їх мізерна кількість, враховуючи кількість продажівdext: ↑ 17.03.2026 00:20тобто знову ті самі цифри: 60 vs 20, різниця більш ніж у 2+ рази за вашим запитом та 10-20 разів за моїм, але то такена це питання я відповідав тут viewtopic.php?p=4108252#p4108252
якщо у вас проблеми з пам'яттю - вибачайте, на жаль нічим не допоможу, вам до іншого спеціаліста![]()
це не маніпуляції, мільйони проданих карт за 25 рік - реальність, 65 випадків на реддіті - також реальність, перехідник легко ушатати, бо відвалюються проводи в місці пайки - це також реальність, і саме із-за перехідників був ріст випадківdext: ↑ 17.03.2026 00:20чому не інно, бо 15 на 0 (нуль) погано ділиться? беріть лімітви просили порахувати інно - я порахував інно![]()
давайте тоді не інно![]()
за моїм, конкретним, розгорнутим запитом на порівняння та без контексту - відношення у 10+ разів та без маніпуляцій щодо "мільярдів проданих карт" та іншого окозамилювання
де також чітко вказується значне зростання відмов з 4000, чого в минулих 3000 серіях не було
у вас таки проблеми з пам'яттюdext: ↑ 17.03.2026 00:20о, щось новеньке: давайте посилання на мануал, де вказано саме про різницю між crimped та soldered, і що з яким радіусом можна вигинатиперехідник з пайкою не можна, обтиснутий роз'єм можна, нічого не порушує![]()
![]()
viewtopic.php?p=4100875#p4100875
треба краще дивитися, щоб не виглядало, або хреститися, щоб не здавалося (с)dext: ↑ 17.03.2026 00:20див. вище, бо виглядає, що у вас "інструкції" народжуються під кожний випадок прогару, та у 100% все виходить винний користувач (бо купив 12pin-поробку?)не додумуйте за мене, я не захищаю корпорації, але і криворуких не бачу змісту захищати, на мою думку треба об'єктивно дивитися на речі і якщо користувач не читає інструкцію, то проблема саме в ньому![]()
от вам приклад реального корпоративного про*бу за участі 12вхпвр - ніша в нітрі 9070хт, в якій користувач вимушений вигинати перехідник так, що у нього відвалюється пайка
та й загалом цей перехідник з пайкою то корпоративна проблема і я не дуже розумію, чому вендори, не замовляють варіант з обжимом на зразок тих, що робить китай-подвал
але проблема саме в перехіднику, а не в роз'ємі