У Battlefield 6 можна буде грати безплатно з 17 по 24 березня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Soulwatcher
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить У Battlefield 6 можна буде грати безплатно з 17 по 24 березня
Хорошая попытка, тцк, но я пас :D
FarCry
Member

Повідомлення

Soulwatcher
Бро, будь ласка, це ж всього на декілька днів. Бро, допоможи підняти онлайн щоб нас не звільнили.
Зображення
Lemon
Junior

Повідомлення

FarCry: 13.03.2026 09:46 Soulwatcher
Бро, будь ласка, це ж всього на декілька днів. Бро, допоможи підняти онлайн щоб нас не звільнили.
Зображення
Нє, ці паскуди з того що мій IP вказує на Запоріжжя просто не дають доступ до їх ігр (в цілому все що до EA відноситься), і виправляти це вони не збираються, тому хай араби до кінця цю компанію доб'ють.
SKYJAKER
Member

Повідомлення

Цікаво яка стата у самого EA Desktop , бо у РЕДСЕК граю напряму через нього
leks
Junior

Повідомлення

Справи не дуже...
Зображення
Zill0
Member

Повідомлення

Зображення
Може ще Secure Boot ввiмкнути?
Grava
Member

Повідомлення

leks
Такі знижки ще до виходу 6 були постійними.
CrypteX
Member

Повідомлення

Надо еще больше игнорировать весь фидбек, убрать/ухудшить еще больше фич которые были на релизе, и еще больше уволить народу, а всех кто остался - на редсек. Тогда точно точно игра снова взлетит))
1okisan
Member

Повідомлення

А я чекаю на нову нічну мапу, буде прикольно побігати в темряві пострілятись, колись була прикольна мапа нічна у 4й частині Завод наче називалась.
SKYJAKER
Member

Повідомлення

1okisan: 13.03.2026 11:44 А я чекаю на нову нічну мапу, буде прикольно побігати в темряві пострілятись, колись була прикольна мапа нічна у 4й частині Завод наче називалась.
Завод Нічна зміна
Denvys5
Member

Повідомлення

CrypteX: 13.03.2026 11:34и еще больше уволить народу
ліквідувать*

:rip:
Vpupkin
Member

Повідомлення

Ностальгія за 3/4 згасає, нового майже нічого немає, бігаєш по пилюці туди-сюди, кому воно треба?
KimRomik
Member

Повідомлення

коли не змогли в онлайн, вони роблять все можливе аж до безплатних періодів

чується, БФ6 чекає доля Хайгвард
zalizo_org
Member

Повідомлення

Питання тим, хто бавиться в такі ігри - хіба нема відчуття, що граєте в одне і те ж роками? Чому не набридає, чи все ж набридає?
Voozy
Member

Повідомлення

Даже за безплатно не хочу. Карты маленькие, рефлексы не те уже. Китайский подросток с монитором 720гц и реакцией кота, сидящий за 5см от экрана - меня как тузик грелку :weep:
Поиграл один день - вернул, купил Тсушиму :gigi:
denon312
Member

Повідомлення

хейтери бф6 :laugh:
а що ви граєте кращого (окрім старіших БФ)?
дуже цікаво

Відправлено через 58 секунд:
KimRomik: 13.03.2026 14:29коли не змогли в онлайн, вони роблять все можливе аж до безплатних періодів
в варзоні безплатні вихідні кожних 2-3 місяці
KimRomik
Member

Повідомлення

denon312
Варзона завжди була безплатною, взагалі то...
denon312
Member

Повідомлення

KimRomik
мав на увазі Call Of Duty MP :rolleyes:
Redsec теж безплатний.
MqM
Member

Повідомлення

Lemon: 13.03.2026 10:03
Зображення
Нє, ці паскуди з того що мій IP вказує на Запоріжжя просто не дають доступ до їх ігр (в цілому все що до EA відноситься), і виправляти це вони не збираються, тому хай араби до кінця цю компанію доб'ють.
Допоможіть їм визначити діапазон айпі саме Запоріжжя)

Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
leks: 13.03.2026 10:16 Справи не дуже...
Зображення
Ще більш масовий розпродаж (де були всі ігри серії) був перед виходом Батли 6, це так нагадуввання аналітикам

Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
KimRomik: 13.03.2026 14:29 коли не змогли в онлайн, вони роблять все можливе аж до безплатних періодів

Я розумію дехто любить порозганяти зраду, але Батла навіть в 2042 до такого дна не дійшла
KepleR
Member

Повідомлення

[/quote]

Я розумію дехто любить порозганяти зраду, але Батла навіть в 2042 до такого дна не дійшла
[/quote]

Какое дно? В чем проблема? Не пойму чего все ноют то? Играл в бф еще со времен 2004 года, кроме пары серий тех что перед 2042были, отлично играется. Что нашим людям не хватает?
Відповісти