Ну от щодо Паттона готовий посперечатися, - не відчувається на ньому та броня в реаліях нинішнього рандому. Мені на ньому плюс-мінус комфортно вдається відігрувати тільки з дистанції, бо зблизька деруть голдою просто в лоб башти. Танк взагалі не торт
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Shade
Member
destructX
Ну от щодо Паттона готовий посперечатися, - не відчувається на ньому та броня в реаліях нинішнього рандому. Мені на ньому плюс-мінус комфортно вдається відігрувати тільки з дистанції, бо зблизька деруть голдою просто в лоб башти. Танк взагалі не торт
-
Ramiras
Member
Да тоже хотел написать примерно так же,лео и 121 разные стили игры.destructX: ↑ 11.03.2026 22:02так 121 в упорі роздає як дикий, сенсу його з леопардом порівнювати. т3 закалОчку і поїхав навалюватиrage11: ↑ 11.03.2026 21:19 Ramiras ну когда играешь на царских стволах аля леопард, то после них 121 - рыгаловка, пока оно сведется и промажет постареть можно, углов нет, подвижность посредственная.
121, 121б це нормальні ст з бронею аля 430,140, цент, єпісь, паттон, юрец, стб - ними в упорі агресивно супер комфортно, а не по кущам як леочмо шкерітись![]()
-
destructX
Member
ну так є броня й стKrovatka: ↑ 12.03.2026 02:01ОсуждаюdestructX: ↑ а не по кущам як леочмо шкерітись![]()
я так и не полюбил эти ваши броню и тяжи, кусты наше все
![]()
Відправлено через 11 хвилин 53 секунди:
ну так броня на ст і не для того ж, шоб від башки/ромбі стоятиShade: ↑ 12.03.2026 00:19 destructX
Ну от щодо Паттона готовий посперечатися, - не відчувається на ньому та броня в реаліях нинішнього рандому. Мені на ньому плюс-мінус комфортно вдається відігрувати тільки з дистанції, бо зблизька деруть голдою просто в лоб башти. Танк взагалі не торт![]()
грати від ворожого кд, від розміну, а броня десь та й танкане. на відміну від леопардоподібних, яким можна просто по силуету бити
в мене на паттоні 600 середнього заблоковано, а це +-2 тички додатково, особливо в купі з загартуванням
-
destructX
Member
а ним в упорі взагалі одне задоволення повинно бути
-
rage11
Member
destructX статистика говорит сама за себя в рандоме его нет, средний урон у меня на нем ниже почти чем на всех других ст. есть и другие ст с броней, которые гораздо комфортнее, а на 121 постоянно всего не хватает углов, сведения, пробития базовым снарядом и точности. на танках без брони можно и в ближний бой, выкатываться под кд или когда они отвернуты на союзника, дамажить не получая урон.
-
destructX
Member
262 базової ббшки це мало? тим паче там ще й кумуль 340 єrage11: ↑ 12.03.2026 09:00 destructX статистика говорит сама за себя в рандоме его нет, средний урон у меня на нем ниже почти чем на всех других ст. есть и другие ст с броней, которые гораздо комфортнее, а на 121 постоянно всего не хватает углов, сведения, пробития базовым снарядом и точности. на танках без брони можно и в ближний бой, выкатываться под кд или когда они отвернуты на союзника, дамажить не получая урон.
ага, знаю я цих без броні в упорі, на один фугас
а щодо статистики, на 121 вона прекрасна як для десятки, що каже про комфортність такого типу танків. Це проблема явно не танка (бо це всі китайські/совкові ст: без кутів, з косою пушкою на дистанції й т.д.) а твого типу геймплею, значить він тобі просто не підходить.
Всі його мінуси нівелюються грою в упорі, а "точності" в цій грі не існує
-
Krovatka
Member
Ага, там считай два сведения. Утром успел два боя катнуть, первый по классике одна тычка
Отправлено спустя 4 минуты 30 секунд:
Откатал немало боев во взводе с челом который 3 отметки берет до 100 боев на любом тутле, он на многих танках выше Барика в картофельном рейтинге, так вот он всегда и на любой технике играет только на передке и показывает запредельные для меня результаты. Я так пробовал, не получается))) Условно на бураске он рашит впереди мауса дает две тычки первый, а потом разменивает мауса...
Востаннє редагувалось 12.03.2026 09:30 користувачем Krovatka, всього редагувалось 1 раз.
-
destructX
Member
я вчора стріми дивився на ньому, шось у нього до 100 метрів взагалі "нагрів" не працює, все в точку летитьKrovatka: ↑ 12.03.2026 09:24Ага, там считай два сведения. Утром успел два боя катнуть, первый по классике одна тычка, второй 5400 и 5 фрагов (2 степень), обычно на новых премах мастера дают в первый день тысячи за 3 урона
-
Krovatka
Member
Танк для меня средний во всех смыслах. Взял в этот раз всего 25 коробок, выпал и хорошо, хотел только его. Думал с моим везением бурьян выпадет, а меня трясет от совков, остальные все есть кроме одной ПТdestructX: ↑ 12.03.2026 09:29я вчора стріми дивився на ньому, шось у нього до 100 метрів взагалі "нагрів" не працює, все в точку летитьKrovatka: ↑ 12.03.2026 09:24
Ага, там считай два сведения. Утром успел два боя катнуть, первый по классике одна тычка, второй 5400 и 5 фрагов (2 степень), обычно на новых премах мастера дают в первый день тысячи за 3 урона
-
destructX
Member
на бур'яні, так то, 3+ дпмKrovatka: ↑ 12.03.2026 09:32Танк для меня средний во всех смыслах. Взял в этот раз всего 25 коробок, выпал и хорошо, хотел только его. Думал с моим везением бурьян выпадет, а меня трясет от совков, остальные все есть кроме одной ПТdestructX: ↑ 12.03.2026 09:29
я вчора стріми дивився на ньому, шось у нього до 100 метрів взагалі "нагрів" не працює, все в точку летить
-
Krovatka
Member
Та хоть 30, совки это ужас. Боль от первой ветки на дида7, без према и на фул ББ дает о себе знать спустя 13 лет. У совков один нормальный танк, это объект 261
-
rage11
Member
это давно апнули или только что? там вроде было около 250. на ст разные ситуации, иногда и на дистанции надо пострелять или повернуть башню и быстро свестись, все этот 121 делает очень посредственноdestructX: ↑ 12.03.2026 09:20262 базової ббшки це мало?
-
Hotspur
Member
Шо всі мовчать про Predatore ?
Наче кущова імба
-
destructX
Member
ну кущова як раз таки сосімба
але грати треба другою лінією, точно не в кущі, благо хп дозволяє (особливо на загартуванні) йти в дуже смачний розмін
по суті це товста рога46, на закалОЧКІ+стаб+вентиль повинна розвалювати з кайфом
-
Hotspur
Member
в мене є рогаdestructX: ↑ 19.03.2026 21:20по суті це товста рога46, на закалОЧКІ+стаб+вентиль повинна розвалювати з кайфом
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
це коли е 100 в гуслю а ти йому 4destructX: ↑ 19.03.2026 21:20розвалювати з кайфом
-
destructX
Member
100% за 3500 нормальна, її ще й апнули перед релізомHotspur: ↑ 19.03.2026 21:24в мене є рогаdestructX: ↑ 19.03.2026 21:20по суті це товста рога46, на закалОЧКІ+стаб+вентиль повинна розвалювати з кайфомвона зараз не сильно актуальна а оце має бути краще бо 4 снаряди. 3500 голди точно стоїть
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:це коли е 100 в гуслю а ти йому 4destructX: ↑ 19.03.2026 21:20розвалювати з кайфом![]()
за е100 не поняВ
-
Hotspur
Member
ну він тобі пробиває гуслю. ти йому даєш 4, чиниш гуслю і тікаєш. це ж класикаdestructX: ↑ 19.03.2026 21:26за е100 не поняВ
-
The_Rusik
Member
Как только пройти было эту главу, не понятно, играя через день вряд ли успею...