Quake III Arena отримає RTX-оновлення з трасуванням і технологіями NVIDIA

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Soulwatcher
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Quake III Arena отримає RTX-оновлення з трасуванням і технологіями NVIDIA

Зря, зря он убрал ржавчину со стандартного ствола...
1234waltz
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Quake III Arena отримає RTX-оновлення з трасуванням і технологіями NVIDIA
Виглядає дійсно жахливо. Quake 2 RTX хоча б візуально очі не різав та виглядав гарно.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Виглядає не дуже, але тут і перформанс має бути хоча б 100+кадрів.
Devijack
Member

Повідомлення

Я один не побачив світла від пострілів, від снарядів, від вибухів. Лише блиск поверхонь і світло що не факт не растровеі.
alexeygalas
Member

Повідомлення

Ого. Гарно. Раніше такого контрасту лише з excessive mod можна було досягти (найулюбленіша версія) + cpma

Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
Soulwatcher: 11.03.2026 16:57Зря, зря он убрал ржавчину со стандартного ствола...
Просто ствол новий видали нарешті
Devijack: 11.03.2026 17:11Я один не побачив світла від пострілів
Думаю витримували баланс між графою і fps. Якщо все обліпити rtx матеріалами - то це вже буде лагучий Q3
Mozdev
Member

Повідомлення

Це той випадок коли воно з PTX виглядає гірше за оригінал.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Добавлен свет от источников которые не светились в оригинале, вспышки от выстрелов и взрывов отсутствуют. 5080 как еще тянет?
dfcz
Member

Повідомлення

Фекально выглядит.
Victor Butko
Member

Повідомлення

оновили б RTX вже в Quake Champions
kyon
Member

Повідомлення

моя 5070Тишечка ждет тебя 💣💥🥵
Прямо ностальгия, помню гонял Q3 еще на RivaTNT, у меня есть еще мой старый ПК с Athlon 64 3000+ из 2006 года и в нем GeForce 4 MX440 (правда карта уже с мусорки, а тогда у меня была GeForce 6600GT) GF 4 MX сейчас интересно погонять потому что это последняя популярная карта без шейдеров, прямое продолжение линейки GF2 но с улучшеным контролером памяти и вылизаной архитектурой, GF2 в свое время прославилась тем что была очень неоптимизирована и не достигала своих теоретических показателей, а разгон памяти на популярной GeForce 2 MX400 с 64битами шины был просто маст хэв.
urand
Member

Повідомлення

Devijack: 11.03.2026 17:11 Я один не побачив світла від пострілів, від снарядів, від вибухів.
Перше що кидається в око. Виглядає все це поганенько.
SERGBILL
Member

Повідомлення

в змагальних іграх RTX та і взагалі наворочений графоній це лишнє, як на мене
yurius_r
Member

Повідомлення

Із опису з Gamers Nexus щоб воно працювали викристали wrapper OpenGL->Direct3D12. Оце так страховисько
waryag
Member

Повідомлення

Victor Butko: 11.03.2026 17:58оновили б RTX вже в Quake Champions
Відяхи не потягнуть. :lol:
FarCry
Member

Повідомлення

Nvidia потрібно шманать. Постійно сують свої пропрієтарні технології, які подихають через пару років. Nvidia PhysX / Flex / 3D Vision / GameWorks. Тепер свої RTX та RTX Remix, які не працюють на інших карточках. Підтримуйте Open Source, а не оцю срань.
MqM
Member

Повідомлення

Ми про це не знали, але ми цього хотіли :D
Vpupkin
Member

Повідомлення

FarCry: 11.03.2026 18:48Підтримуйте Open Source, а не оцю срань.
Наприклад? Що і як мені підтримати?
RTX remix це крута штука як на мене, що цікавого пропонують інші, нічого?
Tetronga
Member

Повідомлення

Класно, що про діда Ку3 згадують, але саме оновлення ну нєоч виглядає... Може перед релізом буде краще
vsx
Member

Повідомлення

SERGBILL: 11.03.2026 18:33 в змагальних іграх RTX та і взагалі наворочений графоній це лишнє, як на мене
никто массово не будет играть в игру 1999 года, тем более что у нее нет кампании. Те фанаты что сейчас режутся в классику не перейдут ни на какой ртх с его огроменными требованиями. Просто у компании много лишних денег, вот и страдают фигней
kyon
Member

Повідомлення

Поставил, идет но еще сыроват, где-то получше где-то совсем плохо, текстуры пола проработаны но многие вещи выглядят хуже оригинала
спойлер
Зображення
Відповісти