Новини
Останні статті і огляди
Прогрес ARM процесорів
-
Барбарис
Member
Наявність дітей жахає ще більше.
-
big_bang
Member
це з "людей в чорному"yuriy_dd: ↑ 11.03.2026 12:49 уявіть яка тупа середньостатистична людина, уявили? а тепер зрозумійте, що половина людей ще тупіші![]()
Людина розумна. Люди — тупі, панічні, небезпечні тварини
-
pelia
Member
На руках піксель 7а, дуже класний девайс за свої гроші, купував нового японця трішки більше чим півтора роки тому. Використання - ютуб, рідко дзвінки, телеграм, дискорд, слак, банківські додатки.
Маю звичку перед сном запускати відео в фоні і закривати очі, кожен ранок вмикаю телефон, а він досі ютуб відкритим має, згортаю його. Потім десь в середині дня відкриваю знову ютуб, а він, клята скотиняка, висить на тому самому відео. Що я роблю не так?
Маю звичку перед сном запускати відео в фоні і закривати очі, кожен ранок вмикаю телефон, а він досі ютуб відкритим має, згортаю його. Потім десь в середині дня відкриваю знову ютуб, а він, клята скотиняка, висить на тому самому відео. Що я роблю не так?
-
yuriy_dd
Member
зовсім інший зміст ніж те що я сказавbig_bang: ↑ 11.03.2026 12:57це з "людей в чорному"
які призери всеукраїнського рівня по програмуванню? може вам задачу дати такого рівня?Барбарис: ↑ 11.03.2026 12:52Наявність дітей жахає ще більше
не куплю його - жахливий екран, погані проци, забагато зайвих програмpelia: ↑ 11.03.2026 13:25піксель 7а, дуже класний девайс за свої гроші
купити xiaomi перепрошити - буде майже той самий піксель, але кращий у всьому що я назвав
може в мене більше програмpelia: ↑ 11.03.2026 13:25Використання - ютуб, рідко дзвінки, телеграм, дискорд, слак, банківські додатк
та все добре може в мене є якесь налаштування що заставляє ютюб вивантажитисьpelia: ↑ 11.03.2026 13:25Що я роблю не так?
-
Барбарис
Member
yuriy_dd, які призери? Я про наявність дітей в деяких персонажів 
-
AntonyKandaurov
Member
Люди тупі бо не біжать купувати новий макбук. Звучить майже як анекдот.
Відправлено через 51 секунду:
Барбарис
Шкода буде пацана який зверхньо десь ляпне щось а у відповідь прилетить ключ на 32.
Відправлено через 51 секунду:
Барбарис
Шкода буде пацана який зверхньо десь ляпне щось а у відповідь прилетить ключ на 32.
-
isusik63
Member
Весенне обострение?yuriy_dd: ↑ 11.03.2026 13:48зовсім інший зміст ніж те що я сказавbig_bang: ↑ 11.03.2026 12:57це з "людей в чорному"
які призери всеукраїнського рівня по програмуванню? може вам задачу дати такого рівня?Барбарис: ↑ 11.03.2026 12:52Наявність дітей жахає ще більше
не куплю його - жахливий екран, погані проци, забагато зайвих програмpelia: ↑ 11.03.2026 13:25піксель 7а, дуже класний девайс за свої гроші
купити xiaomi перепрошити - буде майже той самий піксель, але кращий у всьому що я назвав
може в мене більше програмpelia: ↑ 11.03.2026 13:25Використання - ютуб, рідко дзвінки, телеграм, дискорд, слак, банківські додатк
та все добре може в мене є якесь налаштування що заставляє ютюб вивантажитисьpelia: ↑ 11.03.2026 13:25Що я роблю не так?
Какие в пикселе лишние программы ? На руках 7 и 8 пиксель , все чисто не каких мусорных-рекламных как в ксиоми.
В ксиомт как раз мусорка из рекламных програм .
99% пользователей нужно купить и пользоваться телефоном а не шить (дро..тся) с телефоном .
Вы хоть перед тем как писать погуглите , или ваше одно ядро с этим не справляется
-
waryag
Member
Я не вірю у твою здатність принести цікаві неупереджені тести, бо головний критерій відбору в тебе - показати максимальну перевагу епл.yuriy_dd: ↑ 11.03.2026 12:49 тобто ви не вірите що результати тестів можуть бути правдою? всюди змова?
-
yuriy_dd
Member
не сумніваюсь що ви не знаєте про що я. Ось список додатків які для мене зайві, я би хотів їх ставити лише за моїм бажанням:isusik63: ↑ 11.03.2026 14:57Какие в пикселе лишние программы ? На руках 7 и 8 пиксель , все чисто
* Pixel Launcher (home screen)
* Gmail
* Google Meet
* Google app (search + assistant / Gemini)
* Google One
* Google Wallet
* Google TV
* Google Home
* Google Maps
* Android Auto
* Google Photos
* Google Drive
* Google Docs
* Google Sheets
* Google Slides
* Google Keep
* Digital Wellbeing
* Device Health Services
* Find My Device
* Fitbit / Google Fit
* Pixel Weather
* Pixel Studio
* Now Playing
які з цих програм у вас не встановлені?
моє бажання щоб була реальна дискусія. Прошу дати тести які на вашу думку неупереджені.waryag: ↑ 11.03.2026 15:00 Я не вірю у твою здатність принести цікаві неупереджені тести, бо головний критерій відбору в тебе - показати максимальну перевагу епл.
-
isusik63
Member
yuriy_dd: ↑ 11.03.2026 20:28не сумніваюсь що ви не знаєте про що я. Ось список додатків які для мене зайві, я би хотів їх ставити лише за моїм бажанням:isusik63: ↑ 11.03.2026 14:57Какие в пикселе лишние программы ? На руках 7 и 8 пиксель , все чисто
* Gmail
* Google Meet
* Google One
* Google Wallet
* Google TV
* Google Home
* Google Maps
* Android Auto
* Google Photos
* Google Drive
* Google Docs
* Google Sheets
* Google Slides
* Google Keep
* Digital Wellbeing
* Device Health Services
* Find My Device
* Fitbit / Google Fit
* Pixel Weather
* Pixel Studio
* Now Playing
моє бажання щоб була реальна дискусія. Прошу дати тести які на вашу думку неупереджені.waryag: ↑ 11.03.2026 15:00 Я не вірю у твою здатність принести цікаві неупереджені тести, бо головний критерій відбору в тебе - показати максимальну перевагу епл.
- спойлер
Яж говорю вы пиксель путаете с ксиоми .
-
waryag
Member
Тоді чому ти робиш все, щоб знищити найменші натяки на дискусію?yuriy_dd: ↑ 11.03.2026 20:28 моє бажання щоб була реальна дискусія. Прошу дати тести які на вашу думку неупереджені.
Відправлено через 5 хвилин 30 секунд:
Бачу, в хід пішли важкі речовини...yuriy_dd: ↑ 11.03.2026 20:28не сумніваюсь що ви не знаєте про що я. Ось список додатків які для мене зайві, я би хотів їх ставити лише за моїм бажанням:
* Gmail
* Google Meet
* Google One
* Google Wallet
* Google TV
* Google Home
* Google Maps
* Android Auto
* Google Photos
* Google Drive
* Google Docs
* Google Sheets
* Google Slides
* Google Keep
* Digital Wellbeing
* Device Health Services
* Find My Device
* Fitbit / Google Fit
* Pixel Weather
* Pixel Studio
* Now Playing
Як ти собі уявляєш продаж телефона без лончера? Ми всі в курсі, що ти угораєш по пердолінгу з прошивками ледь не більше, ніж по М-серї епла, але продаж нефункціонального телефону це якось занадто...
Також, покажи телефон, де з коробки немає цих додатків чи їх аналогів?
-
yuriy_dd
Member
відповідь на питання дати не змогли?isusik63: ↑ 11.03.2026 20:58Яж говорю вы пиксель путаете с ксиоми
не цей, особливо який дуже інтегрований з іншими продуктами Гуглwaryag: ↑ 11.03.2026 21:39Як ти собі уявляєш продаж телефона без лончера?
особисто я користуюсь Nova
на мому перепрошитому нема нічого з того спискуwaryag: ↑ 11.03.2026 21:39Також, покажи телефон, де з коробки немає цих додатків чи їх аналогів?
може ще трішки і ви зрозумієте для чого я перепрошиваю
-
waryag
Member
Телепень, тобі не доходить, що для зміни лончера і пердолінгу з прошивками тобі треба, щоб телефон хоч якось запускався?yuriy_dd: ↑ 11.03.2026 21:45не цей, особливо який дуже інтегрований з іншими продуктами Гугл
І поправ мене, але ймовірність отримати твій нова лончер з коробки... десь нульова?
У твойому НЕ перепрошитому з коробки є більшість списку, і додатково насрано рекламою.yuriy_dd: ↑ 11.03.2026 21:45 на мому перепрошитому нема нічого з того списку
-
yuriy_dd
Member
достатньо якийсь легкий лаунчерwaryag: ↑ 11.03.2026 21:53треба, щоб телефон хоч якось запускався?
ось список що встановлено, від гугл лише Play Store Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:waryag: ↑ 11.03.2026 21:53У твойому НЕ перепрошитому з коробки є більшість списку, і додатково насрано рекламою
у вас нема знань (ні в чому), а спроби образити - вам дають відчуття що ви правіwaryag: ↑ 11.03.2026 21:53Телепень, тобі не доходить
-
isusik63
Member
Скрины под спойлером же .yuriy_dd: ↑ 11.03.2026 21:45відповідь на питання дати не змогли?isusik63: ↑ 11.03.2026 20:58Яж говорю вы пиксель путаете с ксиоми
не цей, особливо який дуже інтегрований з іншими продуктами Гуглwaryag: ↑ 11.03.2026 21:39Як ти собі уявляєш продаж телефона без лончера?
на мому перепрошитому нема нічого з того спискуwaryag: ↑ 11.03.2026 21:39Також, покажи телефон, де з коробки немає цих додатків чи їх аналогів?
може ще трішки і ви зрозумієте для чого я перепрошиваю
-
pelia
Member
Окей, давайте пройдемось по цьому списку, у мене є більшість цих апок, бо вони мені потрібні, але якщо її можна видалити, то скоріше за все встановив її я самyuriy_dd: ↑ 11.03.2026 20:28не сумніваюсь що ви не знаєте про що я. Ось список додатків які для мене зайві, я би хотів їх ставити лише за моїм бажанням:isusik63: ↑ 11.03.2026 14:57Какие в пикселе лишние программы ? На руках 7 и 8 пиксель , все чисто
* Gmail
* Google Meet
* Google One
* Google Wallet
* Google TV
* Google Home
* Google Maps
* Android Auto
* Google Photos
* Google Drive
* Google Docs
* Google Sheets
* Google Slides
* Google Keep
* Digital Wellbeing
* Device Health Services
* Find My Device
* Fitbit / Google Fit
* Pixel Weather
* Pixel Studio
* Now Playing
* Pixel Launcher (home screen) - лаунчер повинен бути, хоч якийсь, це взагалі тупа претензія, жоден виробник не дасть видалити дефолтний лаунчер
* Gmail - потрібно більшості людей
* Google Meet - видаляється
* Google app (search + assistant / Gemini) - джеміні видаляється
* Google One - видаляється
* Google Wallet - видаляється
* Google TV - у багатьох є телевізори на андрроїді
* Google Home - видаляється
* Google Maps - що пропонуєте юзати замість них? русняві яндекс карти чи 2гіс?
* Android Auto - взагалі немає у мене
* Google Photos - пропонуєте видалити безкоштовну синхронізацію фоток?
* Google Drive - те саме що і фото
* Google Docs - видаляється
* Google Sheets - видаляється
* Google Slides - видаляється
* Google Keep - видаляється
* Digital Wellbeing - взагалі частина ОС вже доволі давно
* Device Health Services - це взагалі смішно записувати
* Find My Device - це тоже тупо записувати, але видаляється
* Fitbit / Google Fit - нема в мене такого
* Pixel Weather - а погода чим заважає то?
* Pixel Studio - немає такого
* Now Playing - частна ОС, в окремий додаток буквально на днях перенесли на стабільній
І що на виході? Більшість з цього усього видаляється, а більшість з того що не видаляється потрібно - більшості людей. Чому ютуб забули записати? І ще раз, більшість з усього цього є і на інших девайсах, бо без гапсів продавати телефони у всьому світі крім Китаю і подібних - постріл собі в ногу, де були хуавей колись і де вони зараз без гапсів?
Ну і все це криється дуже просто - GrapheneOS, яка ставиться з ЗАКРИТИМ БУТОМ, там цього усього не буде і без танців з бубнами
*поправка за графенОС, для встановлення таки потрібен відкритий бут, але після встановлення його можна закрити назад і цеглину ви не отримаєте, це, якщо я не помиляюсь, єдиний такий форк
Востаннє редагувалось 11.03.2026 22:45 користувачем pelia, всього редагувалось 1 раз.
-
isusik63
Member
Так человек правильно написал выше, с коробки там у вас муть приложух с рекламой , 99%+ пользователей не шют телефоны после покупки .yuriy_dd: ↑ 11.03.2026 22:13достатньо якийсь легкий лаунчерwaryag: ↑ 11.03.2026 21:53треба, щоб телефон хоч якось запускався?
ось список що встановлено, від гугл лише Play Storewaryag: ↑ 11.03.2026 21:53У твойому НЕ перепрошитому з коробки є більшість списку, і додатково насрано рекламою
Screenshot_20260311-220552_crDroid Home.png
Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:у вас нема знань (ні в чому), а спроби образити - вам дають відчуття що ви правіwaryag: ↑ 11.03.2026 21:53Телепень, тобі не доходить
Вы говорили за засратый лишними програмами пиксель , я дал скрины , пиксель с коробки чист (естественно телефон от гугла имеет гугл приложения) . У вас лишнее то что я использую в постоянной жизни (и 99%+ тоже используют) .
Ну Юрий ,вы уникальный юзер дивайсов , я в жизни первый раз такого встретил
-
LVladislavchik
Member
yuriy_dd
Який товстий троль, ну не закопуй себе ще глибше, на усіх абсолютно смартфонах з коробки буде та чи інша частина програм від гугла, хіба в якомусь хуавеї без гугл сервісів їх може не бути.
На рахунок твого списку небажаних гугловських програм, то навіть якщо воно є, на пікселях точно вимикається/видаляється через налаштування практично усе і не муляє очі, лаунчер теж ставиш нову свою, далі галочку юзати по дефолту, а піксельовський викл і все.
Зате вихваляєш даунгрейд тачпад в нео (який ще й не завжди спрацьовує
), можна провести аналогію, забравши з твого села трактори, тобі всі будуть казати що твоє село сором області і відстале, а ти будеш казати що трактори не енергоефективні і один кінь зробив ту ж роботу що й 10 тракторів і з'їв всього копицю сіна 
yuriy_dd
До речі, а де ютуб в списку програм? Як може вигружатися з пам'яті те, що навіть не стоїть?

Який товстий троль, ну не закопуй себе ще глибше, на усіх абсолютно смартфонах з коробки буде та чи інша частина програм від гугла, хіба в якомусь хуавеї без гугл сервісів їх може не бути.
На рахунок твого списку небажаних гугловських програм, то навіть якщо воно є, на пікселях точно вимикається/видаляється через налаштування практично усе і не муляє очі, лаунчер теж ставиш нову свою, далі галочку юзати по дефолту, а піксельовський викл і все.
Це так як ти вороже ставишся до сканера відбитків під екраном і називаєш це ідіотизмом?yuriy_dd: ↑ 11.03.2026 12:49Хоча всюди і завжди - люди дуже вороже ставляться до чогось нового а також до тих хто відрізняється.
yuriy_dd
До речі, а де ютуб в списку програм? Як може вигружатися з пам'яті те, що навіть не стоїть?
Товстолобе, а хоч скажу в чому в тебе нема знань просто глянувши на твій скріншот встановлених програм?yuriy_dd: ↑ 11.03.2026 22:13 у вас нема знань (ні в чому), а спроби образити - вам дають відчуття що ви праві
-
AntonyKandaurov
Member
Він повидаляв все для скріншоту аби в черговий раз наярити на себе "мама сматрі какой я аскєт, мама сматрі!".
А оці жалоби на екранний сенсор відбитків. Ну це точно орангутанг пітекантропович, як можна топити за оті незручні сканери ззаду або взагалі на кнопці збоку, як на мене це максимально незручні штуки які спрацьовують через раз чистими пальцями, я вже мовчу за брудні. З екранним я забув про оті релікти як страшний сон, а цей коричневий накінечник прогресу навпаки проти нього
А оці жалоби на екранний сенсор відбитків. Ну це точно орангутанг пітекантропович, як можна топити за оті незручні сканери ззаду або взагалі на кнопці збоку, як на мене це максимально незручні штуки які спрацьовують через раз чистими пальцями, я вже мовчу за брудні. З екранним я забув про оті релікти як страшний сон, а цей коричневий накінечник прогресу навпаки проти нього
-
yuriy_dd
Member
я вам забороняю дати тести? чому ви їх досі не дали, хоч один разwaryag: ↑ 11.03.2026 21:39 Прошу дати тести які на вашу думку неупереджені.
Тоді чому ти робиш все, щоб знищити найменші натяки на дискусію?
які лише доводять що я сказав
дуже багато видалити не можна, може дещо можна Disable - але по факту воно продовжує працювати - і кнопка Stop - активнаpelia: ↑ 11.03.2026 22:30І що на виході? Більшість з цього усього видаляється, а більшість з того що не видаляється потрібно - більшості людей
суть в тому що я надаю перевагу де є повний контроль, і я ставлю лише саме те що мені потрібно
pelia
не знаю цієї прошивкиpelia: ↑ 11.03.2026 22:30 Ну і все це криється дуже просто - GrapheneOS, яка ставиться з ЗАКРИТИМ БУТОМ, там цього усього не буде і без танців з бубнами
рідний засильно інтегрований в систему, ви тестували Піксель з сторонім лаунчером?LVladislavchik: ↑ 11.03.2026 23:40лаунчер теж ставиш нову свою, далі галочку юзати по дефолту, а піксельовський викл і все
ви неправильно зрозуміли, я його порівнював з іншими механічними тачпадами на віндовс ноутахLVladislavchik: ↑ 11.03.2026 23:40Зате вихваляєш даунгрейд тачпад в нео
це список програм які є з початку. Ютюб я ставлю самостійно на тих пристроях де мені потрібноLVladislavchik: ↑ 11.03.2026 23:40До речі, а де ютуб в списку програм? Як може вигружатися з пам'яті те, що навіть не стоїть?
це є список програм які є з самого початку. Яким чином через те що є так мало - ви мене образили обізвавши "Товстолобе"?LVladislavchik: ↑ 11.03.2026 23:40 Товстолобе, а хоч скажу в чому в тебе нема знань просто глянувши на твій скріншот встановлених програм?
звичайно що список програм які встановлені - у мене суттєво більший, скріншота його я вам не давав