yuriy_dd: ↑
10.03.2026 16:49ніби очевидно - щоб нічого не вигружалось, потрібно щоб оперативки було більше ніж робоча область всіх запущених програм. Може у вас програм мало, або ви просто не помічаєте?
Досвід аж пре, а в самого ютуб за ніч закрився

Чи вигрузить андроід програму то там дуже багато факторів, а не тільки скільки оперативки, ти ж кастоми шиєш, банально інше ядро зашиваєш чи планувальник міняєш і в тебе кардинально міняється робота телефону, в 1+ все добре з коробки з купою програм, а ти пердолься далі
Я фактично ніколи нічого не закриваю, просто повертаюся на робочий стіл, тобто юзаю тел по максимуму, але от є прога для діагностики авто і її треба саме закрити, бо якщо просто згорнути то вона просто буде постійно пробувати підключитися до сканера.
О так, а як аналогічну поведінку поясниш на макбуці після ребуту та компі з віндою? Ще що придумаєш?
10.03.2026 16:49невже крутіший ніж Гугл? Це ж Гугл пише, а Самсунг на стільки розумні - що можуть переписати краще. Може хай би сразу писали своє?
В самсунга оптимізація не гірше гугла, фактично їхній oneui це дуже глибокий форк андроіда, своє з нуля писати змісту 0, ти ж не дурачок ніби (чи дурачок?), без магазину програм воно не виживе, а магазин програм наповнювати це час та гроші.
10.03.2026 16:49це означає лише одне - що на рівні системи йде втручання в роботу програм, і що вони примусово сплять довше. А потім користувачі стикаються з проблемами з пропущеними сповіщеннями, відсутнім будильником або затримкою повідомлень. Пошукайте - багато чого знайдете.
В той самий час у мене - просто все працює з коробки (тобто після прошивки). І до речі у мене на відміну від вас нема потреби включати енерго-ощадливий режим.
Ото вже дурненький, якби люди пропускали сповіщення, будильники та повідомлення, то виробника би вже по судам затаскали. Повір, в мене точно такого нема.
А тепер до наших овець чи то до нашого барана

, в тебе все працює з коробки після якого пердолінгу по рахунку? Судячи по 4пда, пальців на руках не вистачить щоб перерахувати. А оце на рахунок енергозберігаючого це вже старечий маразм починається?

А я тобі напам'ятаю, то спеціально тільки для тебе щоб ти попустився зі своїм найшвидшим поко ф5 на дикому заході, в мене телефон дуже рідко в кінці дня має менше 20% батерейки, а енергозберігаючий автоматом тільки з 10% вмикається
Любий самсунг з останніх можна перепрошити, але є нюанс, кастомів не так шоб розгулятися, то не для тебе девайс, пердолінгу нема

з коробки все чітко працює.
Брехуняка, так я тобі й повірив, про піксель жодного разу не збрехав і ніби я айфонів ніколи не мав, там з коробки набагато більше програм і проблема що нема меню програм з алфавітним порядком і вони всі розкидані по робочих столах.
Гугл каже що на пікселю 22 програми з заводу приблизно, на айфоні біля 38 і на самсунгові біля 50, тільки самсунг там більше від гугла різні проги по дефолту ставить, linkedin, фейсбук і тд, але це не системні проги і легко видаляються, якби там не було, без пердолінгу що на пікселю, що на айфоні, що на самсунгові воно видаляється чи вимикається,
БЕЗ ПЕРДОЛІНГУ, СМС ТА РЕЄСТРАЦІЇ
10.03.2026 16:49софт ще не весь оптимізований. В мому випадку - практично все працює. Є певні проблеми як підключити U.2 диски.
А наш тобі для у.2 дисків гора озу та гора ядер? Щось ти не договорюєш, там точно приколи з великою кількістю потоків та озу, тут нам розпинаєшся що весь такий арм однопоточний, а дома вмикаєш всі свої х86 на повну потужність
10.03.2026 16:49та самі хоч щось запустіть. Порівняйте ті програми які у вас садять ваш макбук - з їх аналогами на х86
Ну ти й товстолобий, я вже казав, що пробував працювати навіть на софті епла з коробки взагалі без постороннього софту і що є підозри що екран прожорливий, та й на редіті те ж пишуть, останніх декілька днів я мучився з яскравістю 7-8/16 і вийшло вижати 8-9 годин, це вже краще, але де моя багатократна різниця в автономності? Її нема, та даж я вчора оце октан бенч на ейру тобі ганяв, то за пів години біля 8% схавало на яскравості 7/16, почни думати, в такому режимі умовно за годину 16% піде і з таким навантаженням ноут сяде за в 0 за 6 годин 15хв
10.03.2026 16:49ви готові посперечатись на гроші - що в мене нема того про що я казав?
пс: тесту з вашого OnePlus - ви так і не дали, досі
Який азартний попався, з тобою точно не буду спорити, дуже вже хитрий, може зараз на роботу збігаєш і візьмеш покористуватися та пофоткати
10.03.2026 16:49сенсори камер і досі в останьому Ультра - такі самі. Просто Самсунг хоче побільше подоїти своїх користувачів, вважаючи їх тупими хомячками
пс: я вже мовчу як швидко вони дешевіють, це треба бути дійсно обдарованим щоб купувати том самсунги, особливо на старті продаж
По першим оглядам фото та відео кращі, яка різниця які сенсори, якщо є результат? Але ж зачекай но, а ти не тупий хом'ячок? Ти стільки китайських пристроїв купив, що міг вже 1 нормальний смартфон купити, а на вторинному ринку твої сяомі дешевшають ще швидше та ще більше, товстолобий ти наш
10.03.2026 16:49та знаю, я в темі. До речі з моїх 3-х Galaxy S - всі 3 вийшли з ладу. 1 айфон також. Але з десятків Сяомі - жоден сам не погиб - або старість, або екран розбитий. Дуже шкода що недавно розбив свій Mi Max 3 - дуже був зручний для читання (маю ще Mi Max 1), щось би собі хотів подібне на заміну.
Тобі б в казкарі йти, ти ж не втримаєшся без пердолінгу телефону, який би ти самсунг не взяв то він був би прошитий в перший вечір або як мінімум перед покупкою ти б спитав в темі самсунга любого як в загальному телефон, а все що ти писав про самсунг на 4пда це тільки як блочком 0.7а заряджав батерею сяомі 3000мАг за 3 години і як телефон швидко до 80% сідав, це може кожен перевірити, глянувши твій профіль
ydudchak, айфони може й доношував за дружиною
10.03.2026 16:49там реально багато чого можна. Хоч я зараз і немаю часу розбиратись
У мене якщо що - він парсить xml, json, csv - код мій, працює дуже ефективно і швидко. І код - одно-потоковий. Може хтось запропонує як пришвидшити? Може підкаже також розробникам Хрому - бо в них теж одно-потоковий, ще й обробка посимвольна - побайтна. Ось де працюють багато вузьких каналів.
Закінчуй з іхбт і відразу купа вільного часу буде

А про хром то йди сам затестуй, сафарі 120-130к жме в октані, хром 125-135 і хром на р7 9700х жме 130-140к, помогли еплу його канали?
А які там проблеми з самою ос на 8гб? Взагалі 0, тим більше активно компресія та своп юзається, фактично перевипустили ейр м1, проблеми будуть якщо схоч відкрити декілька програм
10.03.2026 16:49- вони зробили механічний тачпад який можна натиснути в будь-якій точці. Невже інженери всіх віндовс ноутів такі тупі, що не змогли додуматись до такого простого і елегантного рішення. Хоч добре що тепер вони зможуть просто скопіювати (як завжди)
Так це ж крок назад, тим більше чел в відео сказав що не завжди спрацьовує, то чому ти радієш? Вирвав інфу з контексту і маніпулюєш оце. В мене тачпад, який нажимався фізично по всій площі був ще в синкпаді е440, а це хасвел, 2013 рік.