Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
DEVES
Member

Повідомлення

Filabatya: 08.03.2026 20:28 а для чого взагалі ці проф карти коли ми збираємся музику слухати, а не записувати?
Как минимум, потому что проф. карты чаще изготовлены более качественно.
Вот у меня из недавнего: PreSonus Quantum HD2 и Creative SoundBlaster X5.

В итоге Х5 был продан. Какой-то он весь пластиковый, игрушечный.
Хотя к качеству воспроизведения претензий не было.
Зображення

Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
Filabatya: 08.03.2026 21:02 там джулія дефолтний вибір ще, наскільки памятаю, на фоні з вашою маудіо :gigi:
від цієї рме я би не відмовився :up:
И чтоб ты с ней делал с той рме? К ней еще конвертеры нужны. (тут речь шла о RME HDSPe MADI FX )

https://prodj.ua/dac/rme-adi-2-dac-fs или https://prodj.ua/recorders-audio-conver ... -32-da-pro
Востаннє редагувалось 08.03.2026 21:30 користувачем DEVES, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 08.03.2026 21:02від цієї рме я би не відмовився
Так цю поважають, а Джулька начебто поліпше M-Audio, але на ній я екперименти з профами закінчив, але потім вираховував фінт з Genelec, але то вже інша історія

Відправлено через 4 хвилини 33 секунди:
DEVES: 08.03.2026 21:25PreSonus Quantum HD2
Т.е. с повышением цены они начинают играть, насколько я понимаю.
А ушная дырка как?
Radio Bay
Member

Повідомлення

SpotiFLAC — дивний софт, гарно шукає. Волоче, портативка чудова. По спектрограмме 16/44.1 норм, по звуку не порівнював, потім.
Посилання не кидаю, не знаю, як адміністрація ставиться до такого, не впевнений, що гарно.

Відправлено через 1 годину 3 хвилини 57 секунд:
спойлер
The Bahama Soul Club - The Cuban Tapes (2013) - ріп ліпше, жирніше звук, ріп у колекції вже є, те стягнув, але все одно це зрозуміло тільки, коли є з чим порівняти. Так гарний звук, особливо якщо не вийожуватися

Зображення
MSiAventador
Member

Повідомлення

WAF-фактор важливіший за обробку кімнати :laugh:
Radio Bay
Member

Повідомлення

MSiAventador: 09.03.2026 14:32WAF-фактор важливіший за обробку кімнати
Це давно відома фіча — нормально тилові колонки для ДКТ розмістити не можна, бо там у жінки фікус.
Приятель реально зіштохнувся, коли пропонував проект, ще схожи випадки чув :D

Якщо блистяві красивенькі коробочки у стойці під ТВ не визивають питань, то колонки можуть бути реальною проблемою
Z440_User
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.03.2026 14:44 Це давно відома фіча — нормально тилові колонки для ДКТ розмістити не можна, бо там у жінки фікус.
Холостяк, кімната в батьків - холостяцька берлога&майстерня&студія звукозапису&серверна&місце куди можна прийти поспати. Головне щоб двері були зачинені і батьки отого всього не бачили. Ну і галасу багато щоб не було.
Ж0натий, квартира - 5 років чув про 4 гроба в кімнаті, з яких 2 ще більш-менш норм, оно навіть квіточку зверху поставити можна, а оті позаду... :mad:
Приватний будинок - "а в квартирі наче більше колонок було? Шо нє? Ото так і було 4 шт? Так наче оно і фікус помістився і он в кутку цілий дендрарій і тут осьо стоїть..."
:laugh:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Z440_User
Тут у кожного по-різному
Z440_User
Member

Повідомлення

Radio Bay поки стіни в будинку були "голий кирпич" і відсутньо було 2/3 підлоги будинка, я з тиждень ходив по ньому та планував де що буде, як буде, як втиснути своє барахло в хотєлки супруги, щоб було "дізайненько" і мало гарний звук.
Без жертв не обійшлося, на отих моїх ютуб відео були Корвет 35АС-008 які я планував на тил ставити після придбання та ревізіі STE-1150, але для них місця я так і не зміг знайти, проте чудово та безконфліктно влізли Естонія 35АС-021 (збирався продавати).
Виварив два стелажа, на одному з яких я розставив свій вініл, на інший супруга розставила свої речі, зверху стоять оці "полочники-преростки" чи "підлогові карлики" Естонія 35АС-021.
Трохи високовато, але то суто тил для кіно-ігоря, тож не критично.
Фронт вибрано біля нефункціональної стіни, на яку повішано книжкові полички, ТВ, стоїть тумба з апаратом та фронтальні STE-1150 по кутах кімнати (не впритул та з розворотом до слухача).
В жінки заперечень немає, простір заповнено естетично та функціонально. А я задоволений звуком. B-)
В квартирі користувався еквалайзером з коригуванням АЧХ під кімнату, в будинку еквалайзером не користуюсь, тупо немає потреби в ньому. Навіть тембра стоять НЧ "0", ВЧ "+1".
QFlash
Member

Повідомлення

Z440_User: 09.03.2026 15:20щоб було "дізайненько" і мало гарний звук.
зображення_2026-03-09_153749241.png
Z440_User
Member

Повідомлення

QFlash буде забраковано ще на етапі малювання. Де фікуси-дендрарії? Книжкові полички? фоторамки?
А пилюку хто буде витирати на отих всіх кубіках що наліплено на стіні?!

А у когось навіть сервант з бабусиним сервізом треба всунути :laugh:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Z440_User: 09.03.2026 15:51А пилюку хто буде витирати на отих всіх кубіках що наліплено на стіні?!
Тайскі незайманки у пенюарах впораються :)
Z440_User
Member

Повідомлення

- Да! Я каблук і мені не соромно! Можете хейтить!
#форумна спільнота:
- Тихіше, тихіше! Жінки скажуть, будемо хейтить...

Тайскі незайманки у пенюарах впораються :)
:laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

Z440_User: 09.03.2026 15:005 років чув про 4 гроба в кімнаті, з яких 2 ще більш-менш норм, оно навіть квіточку зверху поставити можна, а оті позаду...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 39 секунд:
Z440_User: 09.03.2026 15:51А пилюку хто буде витирати на отих всіх кубіках що наліплено на стіні?!
робот Ілона :super:
Z440_User
Member

Повідомлення

Hotspur, а шо, ті що на фронті, на одній АС реально квіточка стояла, на іншій теж якась красива фігня.
А от тилові їй спокою не давали. Красивого не поставити бо за спиною і не видно, а щось замість них поставити - ще не придумала, але вони вже заважають. :laugh:

А в хаті раптом заважати перестали і не бурчить :laugh:

Але в квартирі бурчала-бурчала, а як кіно дивимось, то "Ой як класно, і нащо той кінотеатр..." А потім через деякий час знову, "ото стоять позаду, нічого не поставити, ніяк простір не використати..." :gigi:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Hotspur
В цінах NAD-а десь 30-50% ціни це доплата за червоне кленове листя. :gigi:
І взагалі треба бути потужним фанатом NAD-а бо у кожної їх моделі окрема схемотехніка, без півлітру не розібратись.
QFlash
Member

Повідомлення

Це повне лайно УНЧ класу D.
Все хороше робиться по класиці (клас АВ), на якісних біполярних транзисторах. Може воно більше шумить, зато співає на 140%.
Лампи (клас А), не слухав жодної, на відміну від УНЧ на Ge/ Ge - це таке лайно, що гірше нема куди.
Hotspur
Member

Повідомлення

QFlash: 10.03.2026 10:26Це повне лайно УНЧ класу D.
всі варіанти А АВ D робочі. Питання виконання.
QFlash
Member

Повідомлення

Hotspur: 10.03.2026 10:33всі варіанти А АВ D робочі. Питання виконання.
Та питань нема.
Воно грає, малошумне, ультрасучасне, воно звучить/ але воно не співає.
Filabatya
Member

Повідомлення

QFlash
спойлер
А отакий класс Д?
devialet astra там зразу інтерєр як має бути в ідеалі :up:
Якщо цей чувак це купив воно 100% співає :D
Востаннє редагувалось 10.03.2026 10:50 користувачем Filabatya, всього редагувалось 2 разів.
Відповісти