NVIDIA випустила пакет драйверів GeForce 595.76 Hotfix із виправленнями проблем

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
NUN4AG
Member

Повідомлення

Не купив свого часу RX 5700 через форумні жалоби на драйвери.
Купуючи RTX 5070 Ti не думав, що набір символів R + X + 5 + 7 + 0 є проклятим :lol:
Чи не вважає Хуанг божевіллям подібний чорний піар його продукції? Ввалювати стільки грошей в розвиток та просування DLSS/RT та інших технологій і економити на драйверах...
Аціо
Member

Повідомлення

NUN4AG: 05.03.2026 14:34 Не купив свого часу RX 5700 через форумні жалоби на драйвери.
Купуючи RTX 5070 Ti не думав, що набір символів R + X + 5 + 7 + 0 є проклятим :lol:
Чи не вважає Хуанг божевіллям подібний чорний піар його продукції? Ввалювати стільки грошей в розвиток та просування DLSS/RT та інших технологій і економити на драйверах...
Ну тут як завжди - хотів куртка провести рекламу, от дивіться який в мене ШІ ШІ ШІ, все робить і їсти не просить,
а вийшло що і їсти просить, і жінку відбив, і хату зайняв, і ще дітей повбиває.
Побачите ці навіжені ще якийсь ядерний об'єкт під ШІ управління віддадуть, а потім нехай шкіряні мішки ліквідують наслідки, дуже гарної діяльності ШІ, ціною свого здоров'я та життя.
А інакше людство не навчиться, і такий потенціал у сміття - адже ШІ ідеально підходить щоб замінити 90% усіх очільників та автоматизувати усі бюрократичні процеси, та навіть політичні. Але ні все через те місце на якому сидять пустили.
Corey666
Member

Повідомлення

Щось після виключення світла старі дрова злетіли, чесно не пам'ятаю які були, якісь до останніх 3. Перший раз таке, показує що встановлені, але 2К монік перевело в 1024 × 768 і нічого не можна змінити. Оновився на ці, RTX 5070Ti точно тримає більше 3,1K MHz - писали багато що на попередніх не піднімалося вище 2960.
UPD: Виявилося я оновився на попередні ще, і розгін тримається тільки в апці розгону - Boost Lock) В іграх, лише іноді 3к бере, а так менше.
Plush_Dragon
Member

Повідомлення

Corey666: 05.03.2026 16:37 В іграх, лише іноді 3к бере, а так менше.
Воно ж так і має бути. Навантаження динамічне. Чи ти хотів щоб карта жарила на 120% навіть на робочому столі?
Nouriel
Member

Повідомлення

erkins007: 05.03.2026 11:38Есть отчаяные ребята попробовать очередной продукт вайбкодинга?)
а шо сталося чого не обсираєшся як під новинами амд?
Corey666
Member

Повідомлення

Plush_Dragon: 05.03.2026 19:21
Corey666: 05.03.2026 16:37 В іграх, лише іноді 3к бере, а так менше.
Воно ж так і має бути. Навантаження динамічне. Чи ти хотів щоб карта жарила на 120% навіть на робочому столі?
Ну я про серйозні) Типу Cyberpunk 2077, Alan Wake 2 або Resident Evil 9 з Path Tracing. Я просто на старих драйверах грав та моніторив.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Пожалуй подожду недельку хотфикс для хотфикса и тогда думаю можно будет обновляться! :laugh:
ROG__84
Member

Повідомлення

Обновился на 4080 полет нормальный, единственное глюканул broadcast типо требует обновления, хотя обновы на него нет :rolleyes: ,переустановил работает, других косяков пока не обнаружил.
zalizo_org
Member

Повідомлення

kak_tak: 05.03.2026 12:38
zalizo_org: 05.03.2026 12:06 Ввечері ще вікліки у Forza Horizon 5 буду проходити, ще там перевірю
На Guru3D форуме писали что исправили в форзе 5 черные квадраты начиная с драйвера 595.71, опробуй
Спробував, дійсно пофіксили Forza Horizon 5
erkins007
Member

Повідомлення

Nouriel: 05.03.2026 19:28а шо сталося чого не обсираєшся як під новинами амд?
Так я ж не убогий красный клоун чтобы отрицать очевидное. Это ты с удовольствием поддерживал и плевок в лицо владельцам старых карт с фср4 и попытку отрубить дрова вообще.
1okisan
Member

Повідомлення

Встановився чудово (нарешті) бо минулий не ставився на мою RTX 4070 тупо були два темні моніки і все поки не відкатився на попередній драйвер. Пограв у ARC Raiders. усе чудово працює тому можна ставити цей і не боятися, за інше оті частоти про які тут люди говорять нічого не скажу, у мене все дефолт і я не цікавлюсь розгоном і т.д)
Аціо
Member

Повідомлення

erkins007: 06.03.2026 00:13
Nouriel: 05.03.2026 19:28а шо сталося чого не обсираєшся як під новинами амд?
Так я ж не убогий красный клоун чтобы отрицать очевидное. Это ты с удовольствием поддерживал и плевок в лицо владельцам старых карт с фср4 и попытку отрубить дрова вообще.
Зачекайте тут ще АМД нам приготувала подаруночки, наступне покоління що буде майже через 2 роки, буде мати ту саму 9070 але з новою назвою 270хт чи на кшталт того, так от нові функції будуть обмежені на 9ххх серії, а червоним Ліза розповість, що це дуже та дуже бо так але ні "монолог Голохвастова".
І побачите ще багато хто і подякує, при тому що цей же ГП буде в консолі з усіма новими функціями. :gigi:
1okisan
Member

Повідомлення

От цікаво, поясніть мені будь-ласка, не дуже розбираюсь, у мене картка GeForce RTX 4070 GamingPro OC, зайшов в АРК Райдерс, налаштування високі розширення 2к, пішов на Стрільбище і на іншому моніторі відкрив Нвідіа Апку, там дивився показники, були такі: частота 2790 і бувала 2008, живлення 185-190 ватт, вольтаж 1.095–1.100 це добре для цього драйвера? Нічого не розганяв для картки :)
Відповісти