Есть желающие?
Новини
Останні статті і огляди
NVIDIA підготувала виправлений драйвер для Resident Evil Requiem та Marathon
-
proos
Member
Предлагаю обсудить NVIDIA підготувала виправлений драйвер для Resident Evil Requiem та Marathon
Есть желающие?
Есть желающие?
-
Darkwatch
Junior
Поживу з 591.86. Nvidia теж люблять Resident Evil Requiem. І тому, нові драйвери це жах для живих.
-
FarCry
Member
proos
Самі це хрючево хавайте.
Мені вже два місяці тому піднасрали. З оновленням драйверу Nvidia полетіла підтримка NVENC енкодера в Magix Vegas Pro 21 / 22. І це не баг, а так задумано.
Самі це хрючево хавайте.
Мені вже два місяці тому піднасрали. З оновленням драйверу Nvidia полетіла підтримка NVENC енкодера в Magix Vegas Pro 21 / 22. І це не баг, а так задумано.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Це ж треба було так особливо постаратися. А де перед цим спало тестування?1. утиліти моніторингу не виявляють усі вентилятори GPU;
2. один або більше вентиляторів GPU не обертаються після оновлення драйвера.
-
Sanьka
Member
Хто б подумав, що таке скажуть про НВідіюDarkwatch: ↑ 02.03.2026 17:19 І тому, нові драйвери це жах для живих.
-
Олег963
Member
Багато хто вже певне пройшов резедента вже я неспішно вже половину пройшов, на старому драйвері і норм.
-
man1242
Member
Проходжу на 595.59, з мінусів частота гпу не піднімаєтся вище ніж 2950мгцОлег963: ↑ 02.03.2026 18:15 Багато хто вже певне пройшов резедента вже я неспішно вже половину пройшов, на старому драйвері і норм.
-
FirstTDM
Member
Конечно естьproos: ↑ 02.03.2026 17:03Есть желающие?
Если что не так - то в два клика откатываемся на предыдущий вариант... ничего страшного...
-
voldemarcik
Member
Все нормально оновилось + DXR 1.2 
-
Afit
Member
Установил. Хотя на проблемном я так и не выявил проблем. Наверное в моей простенькой JetStream нет заморочек с управлением вентиляторов. Все на одной линии, по этому не каснулось мой случай
-
man1242
Member
Встановив тільки що на чисту 595.71 всеодно є софтлок частоту графічного процессора 2950мгцman1242: ↑ 02.03.2026 18:18Проходжу на 595.59, з мінусів частота гпу не піднімаєтся вище ніж 2950мгцОлег963: ↑ 02.03.2026 18:15 Багато хто вже певне пройшов резедента вже я неспішно вже половину пройшов, на старому драйвері і норм.
-
Vpupkin
Member
А у тестерах сидять круті пацани з кастомною водою і не помітили бо в них вентиляторів немає.Nikolay Yeryomenko: ↑ 02.03.2026 17:50Це ж треба було так особливо постаратися. А де перед цим спало тестування?
-
Ochepatka
Member
А буде новина що Амуде також викатила драйвер на ці дві гри? Бо якось виходить дискримінаційна політика в новинах 
-
erkins007
Member
Ochepatka
Уже была
Уже была
-
CrypteX
Member
Недавно была новость, что когда Хуанг узнал, что руководители отделов внутри Нвидии очень осторожно относятся к AI тулам и стараются полагаться больше на людей - он сильно разозлился и устроил разнос. Вот итог походу - кушаем vibe coding дров теперь 
-
erkins007
Member
CrypteX
Да это позор выкатывать такое в релиз в принципе
Да это позор выкатывать такое в релиз в принципе
-
man1242
Member
Ще питання як оце чудо отримало WHQL від майкрософт а AMD мідл драйвера ні
-
erkins007
Member
man1242
Очень просто - Майкрософт тоже уже в нейрослоп. Это два брата акробата.
Очень просто - Майкрософт тоже уже в нейрослоп. Это два брата акробата.
-
Rain Man
Member
странно как-то, в версии драйвера 595, писали где-то, должны кажется были внедрить Shader Model 6.9, но почему-то наблюдается 6.8
-
Robostyle
Member
Реально софтлок. чтажпт запретил разгонять?man1242: ↑ 02.03.2026 18:31Встановив тільки що на чисту 595.71 всеодно є софтлок частоту графічного процессора 2950мгцman1242: ↑ 02.03.2026 18:18
Проходжу на 595.59, з мінусів частота гпу не піднімаєтся вище ніж 2950мгц![]()