Sony може відмовитися від випуску однокористувацьких сюжетних ігор з PlayStation на PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MqM
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 28.02.2026 10:33 Ну и славно, я рад. Вспоминаю времена PS3 и XBOX 360 конца нулевых начала 10х годов, когда у меня были обе консоли, а на пк уйму игр попросту не выпускали, и ты себя чувствовал консоле элитой :gigi: Эх, были времена...)))
А в результаті ці ігри йдуть в забуття для геймерської спільноти. Як майбутні покоління геймерів мають з ними ознайомитися? Шукатт затерті до дірок диски і бу консолі?
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Сюжетные игры с PlayStation не демонстрировали рекордных продаж в Steam, зато игры по типу Helldivers 2 были чрезвычайно успешными.
Странное сравнение, понятное дело что любая онлайн-доилка будет выгоднее любого сингла, даже та же GTA 5 практически не имела никакого дополнительного контента в сингле, на него забили так как он не приносил столько бешенных денег сколько онлайн дойка в GTA Online, и именно GTA Online максимально потужно поддерживали контентом, так как в онлайн игры заносят миллиарды денег, просирают всю получку, а в сингл играх даже единоразовый платёж $50-70 за игру со скрипом отдают.
Понятное дело что у разрабов есть калькулятор и они прекрасно могут подсчитать и понять что сингл-игры они больше делать не будут а будут делать онлайн-доилки где миллионы школьников и скуфов без личной жизни будут прокачивать себе 100500lvl перса :down:
Alex646
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 28.02.2026 14:13
Сюжетные игры с PlayStation не демонстрировали рекордных продаж в Steam, зато игры по типу Helldivers 2 были чрезвычайно успешными.
Странное сравнение, понятное дело что любая онлайн-доилка будет выгоднее любого сингла, даже та же GTA 5 практически не имела никакого дополнительного контента в сингле, на него забили так как он не приносил столько бешенных денег сколько онлайн дойка в GTA Online, и именно GTA Online максимально потужно поддерживали контентом, так как в онлайн игры заносят миллиарды денег, просирают всю получку, а в сингл играх даже единоразовый платёж $50-70 за игру со скрипом отдают.
Понятное дело что у разрабов есть калькулятор и они прекрасно могут подсчитать и понять что сингл-игры они больше делать не будут а будут делать онлайн-доилки где миллионы школьников и скуфов без личной жизни будут прокачивать себе 100500lvl перса :down:
Helldivers 2 називати онлайн доїлкою - це ознака того, хто в неї взагалі не грав. :laugh: Там контент весь забирається після помірного фарму одного ресурсу.
До успіху Helldivers 2 соня також не має жодного відношення, гра просто вийшла хорошою. Навпаки, сонєчка як мінімум один раз її мало не вбила своїми "розумними" покращеннями.
DuckRider
Member

Повідомлення

Sunrise007: 28.02.2026 10:52
DuckRider: 28.02.2026 10:25Це буквально вбиває плейстейшн.
як?
Основні продажі ігри відбувають на релізі, за 3-4 роки всі хто хотів давно купив та пройшов.
Замкнутнуті на платформі ігри, якщо вони являются успішними, стимулюють продаж платформи. Буквально є достатньо великий пласт людей, що пс4 купували за для тих чи інших ігор вже маючи ігровий пк
dead_rat
Member

Повідомлення

walkman3000: 28.02.2026 12:46
AssayMAS: 28.02.2026 11:24Рынок ОЗУ "мертв" - и при рынке с дефицитом=оверпрайсом - выбрать консоль или ПК - мне очевидно что все купят ПК...
ну и что ты сейчас соберешь себе? только видяха обойдется в цену плойки.
Не зовсім правда, за ціну плойки береться 9070/5070 карта. Я тут побачив Хогвартс на плойці і на пк. Це ігри зовсім різних поколінь, на плойці ти граєш реально на самих мінімалках і це експіріенс графоністиз пк ігр … з 2008 року

Відправлено через 6 хвилин 56 секунд:
DuckRider: 28.02.2026 14:31
Sunrise007: 28.02.2026 10:52 як?
Основні продажі ігри відбувають на релізі, за 3-4 роки всі хто хотів давно купив та пройшов.
Замкнутнуті на платформі ігри, якщо вони являются успішними, стимулюють продаж платформи. Буквально є достатньо великий пласт людей, що пс4 купували за для тих чи інших ігор вже маючи ігровий пк
Це дуже малий пласт. Всі знайомі чітко поділені на два лагеря і не перебігають вже 10+ років
walkman3000
Member

Повідомлення

dead_rat: 28.02.2026 15:33за ціну плойки береться 9070/5070 карта
та кому потрібна ця прошка, якщо там пару тайтлів в 60фпс кваліті, а решта ті самі 30 :laugh: ? це я як власник у минулому кажу.
dead_rat: 28.02.2026 15:33Я тут побачив Хогвартс на плойці і на пк. Це ігри зовсім різних поколінь, на плойці ти граєш реально на самих мінімалках і це експіріенс графоністиз пк ігр … з 2008 року
ага, розказуйте, я пам'ятаю яким багованим хогвардс вийшов на пк :laugh: для такого калічного заліза на пс5 вуконг виглядає чудово, йотей шикарнючий, death stranding2 пєсня. тут ще важливу роль має який у вас тв під консоль
Ektalion
Member

Повідомлення

dead_rat: 28.02.2026 15:33 Це ігри зовсім різних поколінь, на плойці ти граєш реально на самих мінімалках і це експіріенс графоністиз пк ігр … з 2008 року
Ото ти загнув :insane:
Kassatka
Member

Повідомлення

LetterBee: 28.02.2026 13:24 В точку, вся годнота выпускалась в эпоху пс3/пс4, сейчас игры от самой сони даже бесплатно не всегда охота трогать.
Уся годнота для приставок випускалася в епоху Dendy/Sega Mega Drive :super: , зараз ігри на приставках навіть безкоштовно нема ніякої охоти чіпати.
dead_rat
Member

Повідомлення

walkman3000: 28.02.2026 16:31 ага, розказуйте, я пам'ятаю яким багованим хогвардс вийшов на пк :laugh:
Не знаю яким він був на релізі, але я його пройшов місяць тому і він виглядав вау. А вчора побачив який він на плойці. Навіть для такого невибагливого гравця як я різниця була дуже великою
MVE
Member

Повідомлення

Все вірно, ігри - ігровим платформам

Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
dead_rat: 28.02.2026 15:33 за ціну плойки береться 9070/5070 карта
І підключається одним шнуром до телевізора, а іншим в розетку :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

MVE: 28.02.2026 16:48 Все вірно, ігри - ігровим платформам

dead_rat: 28.02.2026 15:33 за ціну плойки береться 9070/5070 карта
Ні, до нього треба докинути ще трохи грошей. Але виходить в 4-5 разів продуктивніша платформа з набагато красивішою графікою. Чи воно варто доплати кожен вирішує сам.
DuckRider
Member

Повідомлення

dead_rat: 28.02.2026 16:51
MVE: 28.02.2026 16:48 Все вірно, ігри - ігровим платформам

Ні, до нього треба докинути ще трохи грошей. Але виходить в 4-5 разів продуктивніша платформа з набагато красивішою графікою. Чи воно варто доплати кожен вирішує сам.
трохи докинути - це ще 3х, ціни ссд та пам'яті подивись, пк сьогодні на фоні консолі досить сумнівна покипка як ігрова платформа для сінглів
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

DuckRider
Ты не шаришь, на сдачу берется с Алика x99 c 2699v3 и 32гига в 4х канале ddr3 памяти и все, убийца PS5 готов :gigi:
Ах да ssd можно и на 256 гиг sata, а остальные игры на жёстком диске хранить и как прошел игру на ssd, от туда удалять и закидывать с жесткого диска другую игру.
AssayMAS
Member

Повідомлення

walkman3000: 28.02.2026 12:46соберешь себе?
ПК можно буквально от пары сот баксов собрать пусть и слегка б.у., а у консолей ассортимент только от 750 баксов... потом тама пираток меньше...
если не умеешь в ПК, то купишь консоль...
А потом идя по улице в тебя будут тыкать пальцев и говорить "предал веру предков в ПК" продался консольщикам...
все мои знакомые с консолями берут их после ПК - поиграться и через пару лет продать.
N0il
Member

Повідомлення

Ну вийде 4-5 ігор за весь період існування консолі, то що? Все, кінець світу?) Я вже мовчу що ті ігри локалізовані під ринок США чи Японії. Типу тут багато людей дивилися мультфільми та читали комікси про того собаколюдину, та ще й їздили на комікон.
Tetronga
Member

Повідомлення

Archer: 28.02.2026 12:39
XXXshadyXXX: 28.02.2026 10:33 Ну и славно, я рад. Вспоминаю времена PS3 и XBOX 360 конца нулевых начала 10х годов, когда у меня были обе консоли, а на пк уйму игр попросту не выпускали, и ты себя чувствовал консоле элитой :gigi: Эх, были времена...)))
Может все же консоле холопом?0))0))
На пк тоді половина ігор консольних не виходила, а ті, що таки виходили часто були криві/забаговані/лагаючими. Тоді холопами тільки пекашники B-)
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

У меня кстати уже 1.5 месяц мой ПК простаивает, вот просто не хочу играть(может из за того что работаю с ПК постоянно игровыми и от них меня уже тошнит) А так сел на диван, включил плойку, два клика на геймпаде и ты в игре. Мысли уже закрадываются купить прошку B-)
Donate
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 01.03.2026 01:03 У меня кстати уже 1.5 месяц мой ПК простаивает, вот просто не хочу играть(может из за того что работаю с ПК постоянно игровыми и от них меня уже тошнит) А так сел на диван, включил плойку, два клика на геймпаде и ты в игре. Мысли уже закрадываются купить прошку B-)
HDMI, геймпад в руки і граєш де завгодно. Щоб прямо як на плойці є big picture але щось не зручно. І все що виходило останні років 50 граєш місцями навіть з апскейлерами які картинку підтягують. Ну якщо це наприклад пс3 іграшки :gigi:
kyon
Member

Повідомлення

Домыслы
VovaII
Member

Повідомлення

Якось дивно це співпало із перестановками в керівництві Мікрософт? — Чи це реакція на перестановку? :think:
Відповісти