Новини
Останні статті і огляди
Витринный образец iphone
-
nutman
Member
Я себе подыскиваю iphone 13 mini, увидел забавную штуку в магазине stylus - продают витринные образцы - при чем много. Кто-то сталкивался с таким, в чем там подвох?
-
Sharkoff
Member
Це ті що тицяли покупці в магазині. Як тестувальний зразок. Він не битий. Але можливо з подряпинами скла та корпусу.
-
nutman
Member
Хорошо, если такSharkoff: ↑ 27.02.2026 21:48 Це ті що тицяли покупці в магазині. Як тестувальний зразок. Він не битий. Але можливо з подряпинами скла та корпусу.
-
WSavage
HWBOT OC Team
Також знос акума, бо фактично 24/7 стоять на зарядціSharkoff: ↑ 27.02.2026 21:48 Це ті що тицяли покупці в магазині. Як тестувальний зразок. Він не битий. Але можливо з подряпинами скла та корпусу.
-
ddO
Member
nutman
На вітринах часто викручують яскравість на максимум - тому на оледах можуть бути вигорання.
знаю що самсунги спеціально для вітрин робили спецверсії без gsm
На вітринах часто викручують яскравість на максимум - тому на оледах можуть бути вигорання.
-
nutman
Member
Я почитал отзывы да и чуть-чуть извилинами пошевелил, пришел к выводу о том, что это, может быть, бу под видом витринногоddO: ↑ 28.02.2026 10:25 nutman
-
Rucha
Member
nutman
Вітринний - це і є б/в, тільки в жорсткому режимі експлуатації:
1. Всім на нього пофіг, подряпав - ну і ладно, він нічий.
2. Батарея зношена через постіну долбьожку в 100% (ніхто не буде там вмикати обмеження на 80%, бо він нічий).
3. Зарядний роз'єм розбитий в хлам, бо пхають кабель аби як.
4. Санітарний стан - там будуть всі відомі (а можливо і невідомі) бактерії, віруси та грибки, бо кількість людей, які його брали в руки зашкалює.
Перед продажем зроблять передпродажну підготовку, але це буде лише косметичний ефект.
2. Батарея зношена через постіну долбьожку в 100% (ніхто не буде там вмикати обмеження на 80%, бо він нічий).
4. Санітарний стан - там будуть всі відомі (а можливо і невідомі) бактерії, віруси та грибки, бо кількість людей, які його брали в руки зашкалює.
Перед продажем зроблять передпродажну підготовку, але це буде лише косметичний ефект.
-
Polaris
Member
Шо у вас яблозбочинців за тиндеція, головне купити надргизене яблуку, пофіг в якому стьні головне шоб "ЯБЛУКО". Це щось з опери любителів німецького автомібліного ретропреміу 
-
nutman
Member
Я имею ввиду он натурально носился человеком, потом он его разбил, продал или его у него украли. В конечном итоге он попадает к мастеру, тот его ремонтирует, и этот трансформер продается как витринный, типаRucha: ↑ 28.02.2026 11:06 nutman
Отправлено спустя 31 секунду:
С удовольствием рассмотрю любой другой телефон таких размеров )Polaris: ↑ 28.02.2026 11:32 Шо у вас яблозбочинців за тиндеція, головне купити надргизене яблуку, пофіг в якому стьні головне шоб "ЯБЛУКО". Це щось з опери любителів німецького автомібліного ретропреміу![]()
-
sensey
Member
Телефони після 100% ремонту.nutman: ↑ 27.02.2026 21:37 Я себе подыскиваю iphone 13 mini, увидел забавную штуку в магазине stylus - продают витринные образцы - при чем много. Кто-то сталкивался с таким, в чем там подвох?
-
nutman
Member
Нашел я себе практически новый с рук, на полке лежал у чела (не удивительно). В сравнении с моим se 2016, хоть он и больше совсем немного, но пользоваться им одной рукой удобно никак невозможно. Это какой-то disaster просто. Интересно, что бы Стив Джобс сказал в этом случае и вообще, потому количество неудобств большое, половина из них решаема программно, но возможности такой не предоставляется. Особенно удивила эта челка, которая закрывает кадр, а сместить картинку вниз, чтоб она кадр не закрывала невозможно, потому что у эпл такая идеология. Наверное, буду искать батарею на замену своему se и пользоваться до отказа, пока всё не перестанет на нём работать. Что-то даже неожиданно, что современный айфон так плох
-
Polaris
Member
nutman
Unihertz Jelly серія це компактні сучасні смартфони, є ще QIN (це кнопочні копакні смартфони)
Unihertz Jelly серія це компактні сучасні смартфони, є ще QIN (це кнопочні копакні смартфони)
-
nam5580
Junior
з медіатеком замість процесора
-
Polaris
Member
nam5580
звістно, в компактах головне ж це ж процессор
звістно, в компактах головне ж це ж процессор
-
Charger
Member
Polaris
в любому телефоні це головне
однак сучасні мтк не такі вже й погані
-
Polaris
Member
Епоха лагаючих андроід смартфонів вже давно пройшла, зараз навіть бюджетні смартфони та планшети за 4к+ грн будуть нормально працювати в звичайних умовах експлуатаціїCharger: ↑ 05.03.2026 16:15 Polaris
-
Ortyomko
Member
se 2022 ?nutman: ↑ 05.03.2026 12:48 Нашел я себе практически новый с рук, на полке лежал у чела (не удивительно). В сравнении с моим se 2016, хоть он и больше совсем немного, но пользоваться им одной рукой удобно никак невозможно. Это какой-то disaster просто. Интересно, что бы Стив Джобс сказал в этом случае и вообще, потому количество неудобств большое, половина из них решаема программно, но возможности такой не предоставляется. Особенно удивила эта челка, которая закрывает кадр, а сместить картинку вниз, чтоб она кадр не закрывала невозможно, потому что у эпл такая идеология. Наверное, буду искать батарею на замену своему se и пользоваться до отказа, пока всё не перестанет на нём работать. Что-то даже неожиданно, что современный айфон так плох
-
nutman
Member
А он даже больше чем 13 miniOrtyomko: ↑ 05.03.2026 16:39 se 2022 ?
Отправлено спустя 51 секунду:
Ну у меня простая задача, ютуб и телега. сможет ли такое этот аппарат?Polaris: ↑ 05.03.2026 15:22 nutman
-
Polaris
Member
Unihertz судячи з процессору зможе, за QIN не знаю треба дивитися огляди на ютюбі, але ж екран 3'nutman: ↑ 06.03.2026 13:05Unihertz
-
7mindfields
Member
Так, але не має гострих граней, на відміну від 13mini, класична форма як в iPhone 7/8
Епоха може й пройшла, але новим телефоном за $100 точно не вийде нормально користуватисяPolaris: ↑ 05.03.2026 16:24 Епоха лагаючих андроід смартфонів вже давно пройшла, зараз навіть бюджетні смартфони та планшети за 4к+ грн будуть нормально працювати в звичайних умовах експлуатації