Новини
Останні статті і огляди
Путівник для покупця геймерських крісел — види й особливості, та на що звернути увагу при виборі
-
Georgin
Member
Пропоную обговорити Путівник для покупця геймерських крісел — види й особливості, та на що звернути увагу при виборі
Якщо коротко - дуже раджу купувати Ikea Renberget чи Millberget і назавжди забути про усі ці "геймерські крісла".
Якщо коротко - дуже раджу купувати Ikea Renberget чи Millberget і назавжди забути про усі ці "геймерські крісла".
-
tablestikus
Member
Georgin
це ж самий початковий рівень для більш-меньш крісел що якось можна юзати.
Якщо хочеться дійсно гарне - то вже на ергохьюман чи херманміллер дивитися
Але так, геймерські крісла дійсно не потрібні і марна витрата грошей.
це ж самий початковий рівень для більш-меньш крісел що якось можна юзати.
Якщо хочеться дійсно гарне - то вже на ергохьюман чи херманміллер дивитися
Але так, геймерські крісла дійсно не потрібні і марна витрата грошей.
-
GetOutTheWay
Member
Georgin
А ще краще глянути в сторону ергономічних крісел.
А якщо ви з Укренерго то можна й HermanMiller собі взяти
А ще краще глянути в сторону ергономічних крісел.
А якщо ви з Укренерго то можна й HermanMiller собі взяти
-
Ostin
Member
Генерація падає - зп ростутьGetOutTheWay: ↑ 27.02.2026 12:30з Укренерго
-
Ortyomko
Member
нажаль, я цього своєчасно не зрозумів і рік тому взяв собі anda seat kaiser 4 xl. Думав, круте буде, велике.tablestikus: ↑ 27.02.2026 12:29 Але так, геймерські крісла дійсно не потрібні і марна витрата грошей.
Коротше, помилявся. Коли вб'ю його, то нове тільки ергономічне з обов'язковим тест-драйвом.
-
Васильович
Member
А що ж так?Ortyomko: ↑ 27.02.2026 12:45нажаль, я цього своєчасно не зрозумів і рік тому взяв собі anda seat kaiser 4 xl. Думав, круте буде, велике.
Коротше, помилявся. Коли вб'ю його, то нове тільки ергономічне з обов'язковим тест-драйвом.
В мене Anda Seat Kaiser 2 XL вже чотири роки, щоденне використання (work from home).
Особисто мені (178 зріст) воно зручне. З аксесуарів докупив колись фірмову "подушку-пердушку™"
А про "коли вб'ю його" - ото навіть не знаю, бо воно на вигляд досі як нове
-
Earanak
Member
Hator Arc Fabric - наслушался местных умников которые мне затирали что оно развалиться за пол года, в итоге уже больше двух лет целое и без проблем и нюансов. При этом я жирный как 'архивариус' из 'блейда', не знаю точно сколько вешу, наверное больше/около 140кг. Работаю с дома, живу за компьютером, иногда люблю кататься по комнате на кресле 
-
Georgin
Member
tablestikus
GetOutTheWay
Так у тому й прикол - вони відносно дешеві, зручні і достатньо якісно зроблені. Користуюсь сам, користуються знайомі, навіть тут одного комрада переманив на "світлий бік сили"
Якщо готові витратити декілька тисяч доларів (точніше від 1000$ і більше) - можна спробувати японські ергономічні крісла від Okamura.
GetOutTheWay
Так у тому й прикол - вони відносно дешеві, зручні і достатньо якісно зроблені. Користуюсь сам, користуються знайомі, навіть тут одного комрада переманив на "світлий бік сили"
Якщо готові витратити декілька тисяч доларів (точніше від 1000$ і більше) - можна спробувати японські ергономічні крісла від Okamura.
-
Patruletz
Member
тут мабуть сильно спішите, бо масові крісла це грубо кажучи для людей зі зростом 170-180(а може й менше) та вагою 70-80, а от що можна запропонувати людям котрі 190см+ та 120кг+ ? Всякі ергономічні крісла відпадають 1-сітка 2-пластмасова рама.Georgin: ↑ 27.02.2026 12:21Якщо коротко
-
Georgin
Member
PatruletzPatruletz: ↑ 27.02.2026 13:51тут мабуть сильно спішите, бо масові крісла це грубо кажучи для людей зі зростом 170-180(а може й менше) та вагою 70-80, а от що можна запропонувати людям котрі 190см+ та 120кг+ ? Всякі ергономічні крісла відпадають 1-сітка 2-пластмасова рама.Georgin: ↑ 27.02.2026 12:21Якщо коротко
Renberget та Millberget не належать до ергономічних, рама у них не пластикова, а металева і ніяких сіток немає. Саме про ці звичайні офісні крісла я і говорив у першому пості
У деяких ергономічних крісел теж саме - можна знайти моделі з металевими рамами.
Але щодо 120+ кілограм - це треба подивитись асортимент детальніше.
-
dead_rat
Member
Чим вам не догодив деревʼяний стул зі спинкою?
Вдома є HermanMiller, я його віддав дружині і 90% здому працюю на ікеївському деревʼяному стільці і мені добре.
Вдома є HermanMiller, я його віддав дружині і 90% здому працюю на ікеївському деревʼяному стільці і мені добре.
-
Ortyomko
Member
мені на зріст 182 воно занадто велике. Плюс з цією регульованою подушкою новою у 4-й версії, не можу налаштувати так, щоб комфортно сидіти.Васильович: ↑ 27.02.2026 12:50А що ж так?Ortyomko: ↑ 27.02.2026 12:45нажаль, я цього своєчасно не зрозумів і рік тому взяв собі anda seat kaiser 4 xl. Думав, круте буде, велике.
В мене Anda Seat Kaiser 2 XL вже чотири роки, щоденне використання (work from home).
Особисто мені (178 зріст) воно зручне. З аксесуарів докупив колись фірмову "подушку-пердушку™"![]()
А про "коли вб'ю його" - ото навіть не знаю, бо воно на вигляд досі як нове![]()
Щодо вб'ю його - то я умовно, не знаю коли це може трапитись.
-
Ektalion
Member
Patruletz: ↑ 27.02.2026 13:51 тут мабуть сильно спішите, бо масові крісла це грубо кажучи для людей зі зростом 170-180(а може й менше) та вагою 70-80, а от що можна запропонувати людям котрі 190см+ та 120кг+ ? Всякі ергономічні крісла відпадають 1-сітка 2-пластмасова рама.
- спойлер

ЗА 19 років ось цих пластикових доробл уже б викинув у смітник декілька штук.
-
Patruletz
Member
Georgin вашої поради більше стосується перше речення, а про ергономічні - сітка- пластмаса то вже друге.
-
Georgin
Member
Patruletz
Тут не посперечаєшься, для зросту більше 180см. спинка навіть у Millberget буде на рівні шиї або трохи нижчє - але все правильно, Ви ж не спати у ньому збираєтесь, а плідно працювати
Тут не посперечаєшься, для зросту більше 180см. спинка навіть у Millberget буде на рівні шиї або трохи нижчє - але все правильно, Ви ж не спати у ньому збираєтесь, а плідно працювати
-
Krovatka
Member
Пол года назад взял GamePro GC900DB Size XL, прям доволен, большое и удобное, сделано добротно, ничего не скрипит и не люфтит. Рост 192 и вес далеко за 100
-
Scoffer
Member
Не крутитьсяdead_rat: ↑ 27.02.2026 14:07Чим вам не догодив деревʼяний стул зі спинкою?
-
Draqoon
Member
ERGOHUMAN PROJECT 2
Із мінусів те що ручки не фіксуються, тому беріть версії дешевше яка там за 12-15 типу ENJOY BUDGET 2
Із мінусів те що ручки не фіксуються, тому беріть версії дешевше яка там за 12-15 типу ENJOY BUDGET 2
-
Shaolin_Style
Member
хватит пушить свою альтернативную реальность в которой существуют единороги геймерские кресла. Кресла делятся на эргономические и все остальные. Разделять кресла на геймерские и офисные, это примерно как разделять на цветной и солёный.
Ну сняли и сняли, главное что бы хутор не сняли. Поискал у нас оно все еще продается, стоит 35к что примерно равно стоимости ergohuman elite 2 или hr sayl (кто понял, тот понял).Интересный факт для размышлений — дорогую версию Fujin Pro с подголовником (которая есть на этой картинке) уже сняли с производства…
-
tablestikus
Member
Я ж не кажу що ті що ти написав погані, я сам 4 роки сидів за ікеа маркус.Georgin: ↑ 27.02.2026 13:14 tablestikus
GetOutTheWay