Новини
Останні статті і огляди
Опубліковано детальні системні вимоги Death Stranding 2: On the Beach
-
SaDisT
Member
Предлагаю обсудить Опубліковано детальні системні вимоги Death Stranding 2: On the Beach
ну вот, могут же делать нормально с нормальными требованиями и без лучей и прочего и я уверен оптимизация будет хорошей как и в первой части, будем посмотреть)
ну вот, могут же делать нормально с нормальными требованиями и без лучей и прочего и я уверен оптимизация будет хорошей как и в первой части, будем посмотреть)
-
1234waltz
Member
Доволі демократично, як і в першої частини оптимізація на найвищому рівні. Приємно таке бачити в 2026 році., виявляється ще не всі обкололись Урінал енжін з Люменами.
-
NST1983
Member
Та ти шо. 16 озу для максимальних налаштувань.
А шо трасування шляху не завезли? Як же без цієї неймовірно важливої технології?
Плюс UE5 від якого вже
хочется)
А шо трасування шляху не завезли? Як же без цієї неймовірно важливої технології?
-
Геральт
Member
Ем-м, що?NST1983: ↑ 25.02.2026 10:45 Плюс UE5
-
taras_cs
Member
А що з ним за проблема?NST1983: ↑ 25.02.2026 10:45Плюс UE5 від якого вже хочется)
Я грав у Сталкер 2, the Outer Worlds 2, Avowed, Expedition 33 - не помітив суттєвих проблем, за винятком того, що моя 6800 тягне 4К лише з апскейлерами
-
proos
Member
Ну у коджумбы оптимизация и картинка, если смотреть на первую часть, отличные. В сюжете там уже теряешься к половине игры, но это уже совсем другая история)SaDisT: ↑ 25.02.2026 10:32могут же делать нормально
-
Yurius
Member
Та які проблеми,так трохи кровточат очі від картинки яка одночасно і сверхдетальна,шо аж рябить і мильна з іншого боку,а так все нормtaras_cs: ↑ 25.02.2026 10:56А що з ним за проблема?
Я грав у Сталкер 2, the Outer Worlds 2, Avowed, Expedition 33 - не помітив суттєвих проблем
-
Samilo
Member
Yurius
Графіка в зовнішніх світах одна із найгірших, що я бачив за останеі роки
-
Yurius
Member
Конкретно в це не грав,бо від першої мяко кажучі не в захваті, к Сталкеру і 33 конкретно мої слова відносилися.Samilo: ↑ 25.02.2026 11:26 Yurius
-
kairo
Member
Decima engineNST1983: ↑ 25.02.2026 10:45Плюс UE5 від якого вже хочется)
-
DuckRider
Member
Там ещё больший нонсенс: они сделали смену времени суток без РТХ и люмена. Просто какая-то черная магия на 2026й годNST1983: ↑ 25.02.2026 10:45 Та ти шо. 16 озу для максимальних налаштувань.![]()
![]()
А шо трасування шляху не завезли? Як же без цієї неймовірно важливої технології?![]()
Плюс UE5 від якого вже
хочется)
-
Alex646
Member
В експедиції гамняна оптимізація в нативі нна ту графу, що пропонується. Є моди, але... ну, блін.taras_cs: ↑ 25.02.2026 10:56А що з ним за проблема?NST1983: ↑ 25.02.2026 10:45Плюс UE5 від якого вже хочется)
Я грав у Сталкер 2, the Outer Worlds 2, Avowed, Expedition 33 - не помітив суттєвих проблем, за винятком того, що моя 6800 тягне 4К лише з апскейлерами
-
NST1983
Member
ну добре що власний двигун, а не UE5, який зараз пихають всюди
-
erkins007
Member
Святой натив умер.Alex646: ↑ 25.02.2026 12:22в нативі
Все там ок, там пара параметров на епике только жрут неадекватно много их нужно вырубать на хай.Alex646: ↑ 25.02.2026 12:22В експедиції гамняна оптимізація
-
AntonyKandaurov
Member
Звісно було би дивно якби гра на рушії Horizon Forbidden West жерла би як не в себе 
-
taras_cs
Member
А що саме вам не сподобалося?Samilo: ↑ 25.02.2026 11:26 Yurius
-
Vpupkin
Member
Найбільші вимоги до кількості вільного часу.
-
fantomrulezz
Member
З самим двигуном проблем немає.taras_cs: ↑ 25.02.2026 10:56А що з ним за проблема?NST1983: ↑ 25.02.2026 10:45Плюс UE5 від якого вже хочется)
Є проблема з рукодупими розробниками, які цей двигун використовують і часто на виході так собі зображення при аномальних системних вимогах.
З перелікованих особливо це помітно у Outer Worlds 2, де картинка 2010 року, а оптимізація настільки відсутня, що мені на 5090 довелось використовувати длсс перфоманс і фреймген, щоб 120 фпс отримати.
-
Duck
Junior
Не кодзіми він, нажаль, а Соні тільки обраним дає використовувати його
-
vsx
Member
UE5 нет, трассировки пути нет, требования как для нищебродов. Не, мы в такое не играем