Новости
Последние статьи и обзоры
Міні-ПК Keebmon з Ryzen AI 9 HX 370 об’єднає механічну клавіатуру та 13-дюймовий екран в одному пристрої
-
GoToHell
пес Патрон
Пропоную обговорити Міні-ПК Keebmon з Ryzen AI 9 HX 370 об’єднає механічну клавіатуру та 13-дюймовий екран в одному пристрої
designed for typing але шо ти там по тексту побачиш - не знаю
designed for typing але шо ти там по тексту побачиш - не знаю
-
Polybius
Member
Нагадало мені Toshiba Libretto
-
Sanьka
Member
-
talex
Member
Toshiba Т1100 на новый лад
- спойлер

-
denizen
Member
а шо такий комп може? чи є сенс у 32Гб?
-
Dilfin
Member
Класний бучок. Так, для хацкерів, настройщиків, може програмістів, фільми класно дивитись на широкоформатому дисплеї, як в кінотеатрі ну і ще багато іншого, і так, викликає ностальгію, колись в добре робили компютери, більше довіряли інженерам, а не маркетологам.
-
tornadox
Member
Я би швидше вибрав One X Player + клавіатуру і док. Більший екран і геймпад який пристібається.
-
cspp
Member
Небольшой оффтоп, позавчера мне приснился ноут с 20 дюймовым экраном, когда, когда мы этого дождемся?
-
Ostin
Member
Загуглив, поржав над ціною, закрив) Ну ви серйозно? Для ігор давно придумали спеціалізовані девайси. Для роботи тим більше. Але це нестримне бажання натягнути сову на глобус впихнути невпихуєме)tornadox: ↑ 25.02.2026 12:44One X Player
-
yurius_r
Member
Якщо я вірно зрозумів всі зірочки у спеках та ціні - там 2 SODIMM модулі, що дуже круто.
-
Аціо
Member
Крутий малюк, що б скоригував це охолодження хочаб дві трубки, а краще три з двома радіаторами, ну і звичайно тут просто от проситься вже клавіатура лоупрофіль, вартість з 32гб ОЗП 679 баксів адекватна.
-
tornadox
Member
я про ціну нічого не писав, питання про форм фактор.Ostin: ↑ 25.02.2026 12:54Загуглив, поржав над ціною, закрив)
На фото Keebmon вони пропонують використовувати цю штуку під монітором.
+ 2 M.2 - доволі цікавий варіант якщо будуть інші комплектації по типу як в Framework.yurius_r: ↑ 25.02.2026 12:54Якщо я вірно зрозумів всі зірочки у спеках та ціні - там 2 SODIMM модулі, що дуже круто.
-
yurius_r
Member
Там якось незрозумілоАціо: ↑ 25.02.2026 12:57вартість з 32гб ОЗП 679 баксів адекватна.
tornadox*Reminder: The base unit does not include memory or storage. You will have to add at least one 16GB RAM as an add-on.
Що таке інші комплетації? Там точно є barebone без дисків та пам'яті
-
Аціо
Member
А вибачаюсь написано не містить ОЗП, додавайте самі.yurius_r: ↑ 25.02.2026 13:40Там якось незрозумілоАціо: ↑ 25.02.2026 12:57вартість з 32гб ОЗП 679 баксів адекватна.tornadox*Reminder: The base unit does not include memory or storage. You will have to add at least one 16GB RAM as an add-on.
Що таке інші комплетації? Там точно є barebone без дисків та пам'яті
Але це базова*
Хоча там і Каіл світчі ЛП на рекламному показі(що дуже добре, це гарні перемикачі), чого вона тоді така пухка?
Ну то дрібне наче за ту вартість.
Ну базова наче за 400 баксів.
От як і в новині там вказано - Price is based on 32GB DDR5 RAM + 1TB PCIe 4.0 NVMe SSD - 679usd.
-
Liam
Member
Все розумію, сенсорний екран, але ну хоч би TrackPoint був.
-
alexeygalas
Member
Legion Pro Rollablecspp: ↑ 25.02.2026 12:48Небольшой оффтоп, позавчера мне приснился ноут с 20 дюймовым экраном, когда, когда мы этого дождемся?
-
tornadox
Member
та неважливо, є framework - а ця штука дуже нішева.yurius_r: ↑ 25.02.2026 13:40 Що таке інші комплетації? Там точно є barebone без дисків та пам'яті
Виробники заліза отримують балк діскаунт від 10 до 90% на рам та ссд. Зараз мабуть неактуально.
-
talex
Member
Были во времена Core 2 Duo, спрос практически нулевой былcspp: ↑ 25.02.2026 12:48 Небольшой оффтоп, позавчера мне приснился ноут с 20 дюймовым экраном, когда, когда мы этого дождемся?
-
dead_rat
Member
For blind typingGoToHell: ↑ 25.02.2026 11:58 designed for typing але шо ти там по тексту побачиш - не знаю
-
Creature4O
Member
ціна в $680 цілком адекватна для:
1. Пристрій на базі АPU AMD.
2. Не має додаткового GPU та решти супровідних компонентів.
3. Масове виробництво.
Можна побажати Їм успіхів. От тільки СО викликає сумніви. Щось малувато однієї трубки на 28Вт+врм чи що там воно ще охолоджує. Хіба що воно зарізане до 15Вт, та й тоді...
1. Пристрій на базі АPU AMD.
2. Не має додаткового GPU та решти супровідних компонентів.
3. Масове виробництво.
Можна побажати Їм успіхів. От тільки СО викликає сумніви. Щось малувато однієї трубки на 28Вт+врм чи що там воно ще охолоджує. Хіба що воно зарізане до 15Вт, та й тоді...