Xen там хоч і гарний але дуже завеликий як на мене. Під кінець вже трішки задовбався.pelia: ↑ 18.02.2026 12:11Друга половина по довжині десь як перша, може трішки коротша, з часів коли це був ще безкоштовний мод і навіть з моменту коли вона вже вийшла платно в стімі, дуже багато змінилося, раджу спробувати. Xen - це просто відвал дупи. Я не з тих хто любить розглядати пейзажі і бігати з фоторежимом, але навіть я скріншотів наробивkairo: ↑ 17.02.2026 20:51
Я пройшов Блек Мезу, ще коли вона була в беті і Зену не було. Зараз грати лише заради другої половини гри бажання немає. Може хіба як ХЛ3 вийде. В свій час перепройшов другу частину, але це було багато років тому.
Новини
Останні статті і огляди
Valve прокоментувала зникнення Steam Deck із продажу. Винен дефіцит пам’яті
-
Breathtaking
Junior
-
pelia
Member
реальна проблема там лише з конвейером, він жахливо довгий, це правдаBreathtaking: ↑ 20.02.2026 17:09Xen там хоч і гарний але дуже завеликий як на мене. Під кінець вже трішки задовбався.pelia: ↑ 18.02.2026 12:11
Друга половина по довжині десь як перша, може трішки коротша, з часів коли це був ще безкоштовний мод і навіть з моменту коли вона вже вийшла платно в стімі, дуже багато змінилося, раджу спробувати. Xen - це просто відвал дупи. Я не з тих хто любить розглядати пейзажі і бігати з фоторежимом, але навіть я скріншотів наробив