Valve прокоментувала зникнення Steam Deck із продажу. Винен дефіцит пам’яті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Breathtaking
Junior

Повідомлення

pelia: 18.02.2026 12:11
kairo: 17.02.2026 20:51
Я пройшов Блек Мезу, ще коли вона була в беті і Зену не було. Зараз грати лише заради другої половини гри бажання немає. Може хіба як ХЛ3 вийде. В свій час перепройшов другу частину, але це було багато років тому.
Друга половина по довжині десь як перша, може трішки коротша, з часів коли це був ще безкоштовний мод і навіть з моменту коли вона вже вийшла платно в стімі, дуже багато змінилося, раджу спробувати. Xen - це просто відвал дупи. Я не з тих хто любить розглядати пейзажі і бігати з фоторежимом, але навіть я скріншотів наробив
Xen там хоч і гарний але дуже завеликий як на мене. Під кінець вже трішки задовбався.
pelia
Member

Повідомлення

Breathtaking: 20.02.2026 17:09
pelia: 18.02.2026 12:11

Друга половина по довжині десь як перша, може трішки коротша, з часів коли це був ще безкоштовний мод і навіть з моменту коли вона вже вийшла платно в стімі, дуже багато змінилося, раджу спробувати. Xen - це просто відвал дупи. Я не з тих хто любить розглядати пейзажі і бігати з фоторежимом, але навіть я скріншотів наробив
Xen там хоч і гарний але дуже завеликий як на мене. Під кінець вже трішки задовбався.
реальна проблема там лише з конвейером, він жахливо довгий, це правда
Відповісти