Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
walkman3000
Member

Повідомлення

заметил особенность, интересные и нужные вещи достаются людям, которые неумеют ими пользоваться
Melki
Member

Повідомлення

walkman3000: 19.02.2026 21:47заметил особенность
ты сюда хамить приходишь?
walkman3000
Member

Повідомлення

Melki
в чем я не прав? предлагаю продать его Frakis'у за 6500грн, вроде такая средняя цена предложеных им вариантов, а бюджет и требования он не огласил. снимешь пленку на бюджетном ips и даже не заметишь разницу
Melki
Member

Повідомлення

walkman3000: 19.02.2026 22:18снимешь пленку на бюджетном ips и даже не заметишь разницу
поверь, замечу
хуже чем бюджетный IPS у меня был не работающий TN (на замену которому я в свое время и купил бюджетный IPS)
на сегодняшний день, лучше картинки, чем то что я вижу даже через пленку, я не видел нигде и никогда. QD-OLED на сегодняшний день даёт самую лучшую картинку с самыми лучшими углами обзора что я видел, и я им полностью доволен, гораздо более доволен, чем покупкой IPS в своё время
walkman3000
Member

Повідомлення

Melki: 19.02.2026 22:26лучше картинки, чем то что я вижу даже через пленку, я не видел нигде и никогда
так сними пленку и увидишь :lol: интересные и нужные другим вещи достаются людям, которые неумеют ими пользоваться
Tonny
Junior

Повідомлення

Frakis: 19.02.2026 14:13 Tonny
2E D2923B QHD IPS 75Hz а таке?
Під які ігри? Вам достатньо 75Гц?
Зверніть увагу, цей монітор має нестандартну роздільну здатність, тобто він широкий. Це ближче до офісних потреб ніж до ігор.
sergant2020
Junior

Повідомлення

Я, например, протираю монитор мед спиртом 70, немного на тряпочку, протру где заляпано и сразу сухой, которая шла с монитором. Где то читал на оф сайте, что нужно спиртом протирать :lol:
stalker780
Member

Повідомлення

FirstTDM: 17.02.2026 18:42 У 99% процентов юзеров наблюдается впечатляющий Вау! эффект при переходе от старых VA/IPS мониторов на новые OLED... :super:
Зараз мене тут заклюють :rotate:
В мене був вау, коли я нещодавно оновив старий 32" 1440p VA на новий 32" 4K VA.
Таке враження що нові очі вставив. Досі сиджу і не нарадуюся.
Так сподобався що дружині теж оновили для роботи з ноутом.

На 32" 4К OLED мене жаба задушила, тим більш на два :laugh:
Через декілька років подивимося як вони себе поводять в плані вигоряння і що буде з ціною.
Чомусь не розділяю я повальне захоплення оледами. Чисто для ігор та фільмів - ок, дуже красива та швидка картинка. Але для роботи як на мене це не кращій варік.
Я надивився на оледи за 15 років на смартах та планшетах починаючи з Samsung Galaxy S2, тому мій вау ефект вже давно пройшов B-)
Мені потрібні були моніки здебільшого для роботи де статичний інтерфейс висить на екрані по 8-10 годин на день, OLED стрьомний в цьому плані. Ось VA я розумію що пропрацює 10 років і йому буде хоч би хни. IPS теж не дуже подобається низькою контрастністю та своїм glow на чорному.
Коротше немає в цьому світі ідеального монітору для всього :gigi:
Melki
Member

Повідомлення

walkman3000: 19.02.2026 22:34сними пленку и увидишь
уголок пробовал и ничего там не увидел
Agoris
Member

Повідомлення

Добрий день, панове. Щось почитав я цю гілку і не дуже знайшов те, що шукаю. Розумію, що тут всі не з такої сім'ї, а з боХатої, де у всіх ОЛЕД 4к 100500 Гц, але все таки може щось підскажете.
Шукаю монітор для ігор(переважно одиночних), 2к IPS, бюджет до 10к грн. Зараз сиджу на 1080р і розумію що ну це вже замало. Чесно кажучи цих приколів з високою герцовкою не розумію, може просто не бачив, звик до 60 Гц. Що можете запропонувати і взагалі чи можна з таким бюджетом купити щось більш менш чи цінники починаються з вищих значень?
Melki
Member

Повідомлення

Agoris: 20.02.2026 08:502к IPS, бюджет до 10к грн
в твоем случае их такой зоопарк, что выбирать можно под цвет глаз
но когда начнешь углубляться в характеристики, то Асус всегда самый дешевый при прочих равных
https://telemart.ua/ua/products/asus-27 ... ent=817751
Artem_M
Member

Повідомлення

Agoris: 20.02.2026 08:50 Добрий день, ...
Шукаю монітор для ігор(переважно одиночних), 2к IPS, бюджет до 10к грн. ...
Vinga 27S218-21B, за 7 тис.
2560x1440, 180 гц...
Перекриє базові потреби для геймінгу.
Можна пошукати варіанти від більше "преміальних" брендів за трішки більші гроші (9-10-12+тис), але краще не стане.
Мацав це монік руками та очима. Нічим не гірший за варіанти вартістю 10+ тис.
walkman3000
Member

Повідомлення

Agoris: 20.02.2026 08:50для ігор(переважно одиночних), 2к IPS, бюджет до 10к грн
для "повільних" сінглплеєрних ігор краще VA, а далі краще олед але 10к це не 13500, саме стільки стільки коштує AOC Q27G3XMN, тому або дозбирати, або спробувати лотерею від розетки MSI MAG 274QRF-QD E2 Gigabyte M27Q2 QD якщо не пощастило то 2к IPS по краю бюджету який сподобається на глаз, до 10к там немає нічого цікавого. брати за повну вартість мсі чи гігу нема сенсу, 12 000 vs 13 500 і той мінілед буде на голову краще для ігор та медіа, головне під кутом не дивитись :laugh:
heidfeld
Member

Повідомлення

Agoris: 20.02.2026 08:50 Добрий день, панове. Щось почитав я цю гілку і не дуже знайшов те, що шукаю. Розумію, що тут всі не з такої сім'ї, а з боХатої, де у всіх ОЛЕД 4к 100500 Гц, але все таки може щось підскажете.
Шукаю монітор для ігор(переважно одиночних), 2к IPS, бюджет до 10к грн. Зараз сиджу на 1080р і розумію що ну це вже замало. Чесно кажучи цих приколів з високою герцовкою не розумію, може просто не бачив, звик до 60 Гц. Що можете запропонувати і взагалі чи можна з таким бюджетом купити щось більш менш чи цінники починаються з вищих значень?
https://hard.rozetka.com.ua/iiyama-gb27 ... 572499730/
Royter
Member

Повідомлення

Чи варто брати va матрицю 280гц для гри cs2?
Agoris
Member

Повідомлення

heidfeld
Я бачу час іде, а ви все так же як і 10 років тому, рекомендуєте іяму. :D
FirstTDM
Member

Повідомлення

stalker780: 20.02.2026 04:44Я надивився на оледи за 15 років на смартах та планшетах
Это не то - совсем не то... :)

Имхо, оледы реально начались в 2024-2025 годах, когда вышло 3-е поколение матриц (QD-OLED / WOLED)... всё, что раньше было - забыли и не вспоминаем... сейчас уже постепенно появляются в продаже 4-е поколение и что-то из 5-го... визуально разницы особой нет - типа чуть лучше, надежнее, долговечнее..
stalker780: 20.02.2026 04:44Мені потрібні були моніки здебільшого для роботи де статичний інтерфейс висить на екрані по 8-10 годин на день, OLED стрьомний в цьому плані.
Ну да... так и работаем по 8-10 часов в день в винде/офисе/мультимедиа со статичными элементами (начиная с панели задач)... ничего стрёмного в этом нет - автоматические технологии OLED CARE сохраняют/чистят экран регулярно каждые 4 часа на 5 мин...
stalker780: 20.02.2026 04:44IPS теж не дуже подобається низькою контрастністю та своїм glow на чорному.
Топовые IPS всегда лучше любого VA благодаря своей универсальности + цветопередача - т.е. можно проф. работать и вполне хорошо играть...
stalker780: 20.02.2026 04:44В мене був вау, коли я нещодавно оновив старий 32" 1440p VA на новий 32" 4K VA.
Будет еще одно ВАУ! :super: при переходе на 32" 4К QD-OLED монитор... ну вот точно будет... :beer:
Agoris
Member

Повідомлення

walkman3000
Бачив цей лось фігурував в топі на rtings як кращий бюджетний монітор 2к. У мене самого зараз 1080р лось 24" який я купив років з 10 тому і він всі ці роки мене повністю влаштовував.
FirstTDM
Member

Повідомлення

Agoris: 20.02.2026 08:50Шукаю монітор для ігор(переважно одиночних), 2к IPS, бюджет до 10к грн.
https://hard.rozetka.com.ua/ua/dell-210 ... 559141089/
walkman3000
Member

Повідомлення

Royter: 20.02.2026 10:39va матрицю 280гц для гри cs2
ні, тільки SS-IPS на який грошей вистачить. якщо багатий то олед, якщо киберкотлета то ти сам знаєш що тобі потрібно
Agoris
ва, особливо на мініледі, для кіно та сінглплеєру топ
FirstTDM
Повертається тільки вартість товару без урахування сплачених раніше митних платежів.
493 ₴ митних платежів
FirstTDM: 20.02.2026 10:47Будет еще одно ВАУ! при переходе на 32" 4К QD-OLED монитор... ну вот точно будет...
скорее от х4 цены :laugh:
FirstTDM: 20.02.2026 10:47Топовые IPS всегда лучше любого VA благодаря своей универсальности + цветопередача - т.е. можно проф. работать и вполне хорошо играть...
какой полуфабрикат будет брать топовый ипс в цену оледа для игр? камон гайс.

Отправлено спустя 9 минут 33 секунды:
Agoris: 20.02.2026 10:44 heidfeld
Я бачу час іде, а ви все так же як і 10 років тому, рекомендуєте іяму. :D

дешеву іяму, яка не відрізняється від лосів чи гнилобайтив, але у самурая немає мети є тільки шлях
Відповісти