Індія бойкотувала 9070 та 9070хт.leif: ↑ 17.02.2026 16:16з таблиці:Аціо: ↑ 17.02.2026 16:03 і тому на ці відеокарти в Індії навіть мінус вартість, за яку і сплачує якраз Європа, а Україна ще і поперед усієї Європи з найбільшою у Європі націнкою
5070ті в індії -- 1200 баксів
5080 в індії -- 1600 баксів
5090 в індії -- 4443 бакси
що ви намагались сказати своїм постом?
Новини
Останні статті і огляди
З листопада світові ціни на відеокарти зросли на 15%. Найбільше подорожчали GeForce RTX 5090 й RTX 5070 Ti
-
Аціо
Member
-
Enjthesilence
Member
ну так щоб твоя теорія працювала, треба розуміти продажі конкретних моделей гпу. вже Бразилію назвав би, там я так розумію взагалі нічого не купляли, це ж так працює?
-
leif
Member
ага! ось і ми підійшли до того, хто винен, що у нас амд коштує стільки скільки коштує!
це все амдешники з оверклокерс юа (тут же вони тусуються, я бачив)! от скотиняки! ДОКОЛЄ!
Відправлено через 28 секунд:
це звідки інформація?Аціо: ↑ 17.02.2026 16:17Індія бойкотувала 9070 та 9070хт.
-
Аціо
Member
Та взагалі там може працює те, що хто правильно друже з Китаєм, той правильні знижки отримує.Enjthesilence: ↑ 17.02.2026 16:17ну так щоб твоя теорія працювала, треба розуміти продажі конкретних моделей гпу. вже Бразилію назвав би, там я так розумію взагалі нічого не купляли, це ж так працює?
Де до речі Китай у порівнянні? Цікаво булоб подивитись.
-
Creature4O
Member
Так відомо хто це все пише - маркетологиunlnu: ↑ 17.02.2026 14:45 в яких 10 країнах хай люди гадають самі... не те, щоб це на щось сильно впливало, але цікаво хто формує рейтинг.
-
Firebrand
Member
leif
А с чего ты взял, что имел ввиду конкретно наш ,украинский рынок? Я и пишу без привязки к рынку, пишу о тенденции, можно сказать о наблюдении, а ты решил это пропустить через призму жалобы. Странно как то.
А с чего ты взял, что имел ввиду конкретно наш ,украинский рынок? Я и пишу без привязки к рынку, пишу о тенденции, можно сказать о наблюдении, а ты решил это пропустить через призму жалобы. Странно как то.
-
Аціо
Member
Так і знав все вони червоні!leif: ↑ 17.02.2026 16:18ага! ось і ми підійшли до того, хто винен, що у нас амд коштує стільки скільки коштує!
це все амдешники з оверклокерс юа (тут же вони тусуються, я бачив)! от скотиняки! ДОКОЛЄ!
Відправлено через 28 секунд:це звідки інформація?Аціо: ↑ 17.02.2026 16:17Індія бойкотувала 9070 та 9070хт.![]()
![]()
- спойлер
- Не кожен може у гумор у завтрашній день! Дякую пане що хоч хтось зрозумів
-
Enjthesilence
Member
cumунякиАціо: ↑ 17.02.2026 16:19 що хто правильно друже з Китаєм, той правильні знижки отримує.
-
AndrewV
Member
Enjthesilence
Меня так было 1080 TI 700 EU-> 2080 TI 1250EU (mining ) -> 3090 1950EU -> 5090 2700EU Примерно 35-40% к предыдущему поколению
Меня так было 1080 TI 700 EU-> 2080 TI 1250EU (mining ) -> 3090 1950EU -> 5090 2700EU Примерно 35-40% к предыдущему поколению
-
S0N1C
Member
якщо там місцева "культура" не купувати амд та інтел, то може то просто ще не розпродали старі запаси, і ціни піднімати немає сенсу бо все одно не дуже беруть 
-
Аціо
Member
Я у Моді спитав!
- спойлер
- Спитайте у ШІ - чому у Індії так погано купують rx 9070 та rx 9070xt. Там така люта антиреклама за ці картки прокотилась потужно.
-
leif
Member
ну так, це не у тебе хіба ті з форумчан хто купив 2080ті/3090/4090 винні в тому що 5090 стільки коштує? чи як?Firebrand: ↑ 17.02.2026 16:21А с чего ты взял, что имел ввиду конкретно наш ,украинский рынок? Я и пишу без привязки к рынку, пишу о тенденции, можно сказать о наблюдении, а ты решил это пропустить через призму жалобы. Странно как то.
Ти ж не вперше цю мульку починаєш
-
AntonyKandaurov
Member
Ну правильно, двіжуха пішла з 2080ті бо пан Хуанг нічого не заробив з паскалів де топ 650 баксів коштував. Народ зхавав, прийшов майнінг 2.0 - народ не перестав жерти за будь які гроші - маємо 2026 рік з переспективками побачити й не такі цінники. Але то другорядне, як на мене, можете зі мною не погоджуватись.
-
Enjthesilence
Member
в мене так 1080 ті 700EU > 3080 1150EU (тут міг взяти дешевше, але вийшло так, за 1к були варіанти) > 5080 1270EUAndrewV: ↑ 17.02.2026 16:23 Enjthesilence
-
Аціо
Member
Фіга собі не заробив, там часи копачів щастя були, він вибудував цілу імперії відкатів та реселерів.AntonyKandaurov: ↑ 17.02.2026 16:31 Ну правильно, двіжуха пішла з 2080ті бо пан Хуанг нічого не заробив з паскалів де топ 650 баксів коштував. Народ зхавав, прийшов майнінг 2.0 - народ не перестав жерти за будь які гроші - маємо 2026 рік з переспективками побачити й не такі цінники. Але то другорядне, як на мене, можете зі мною не погоджуватись.
А зараз просто вже відверто - танцює дівчину яку вечеряв.
-
Alex Pepper
Member
Правильно человек написал, не тот это форум. Здесь сейчас к кому в профиль не загляни - у всех новый Крузак в гараже 5090 под капотом. Тебе быстро объяснят, что 3000 долларов за видеокарту это недорого, просто ты не можешь себе это позволить. И "80-ка" на 256-битной шине по цене от полторушки тоже норм.Firebrand: ↑ 17.02.2026 15:25ти не той форум обрав для своїх причитань)
Востаннє редагувалось 17.02.2026 16:49 користувачем Alex Pepper, всього редагувалось 1 раз.
-
Аціо
Member
Ще скажіть що то не куртка співав 24/7 AI AI AI AI AI AI?
-
Earanak
Member
Читаю вот вас и внезапно осознаю что среди всех моих друганов которые остались в Украине, у меня самая нищенская видеокарта 
-
AntonyKandaurov
Member
Аціо
Не заробив, почитайте новини тих часів, стогнав що відеокартки не дістаються гей-мерам а вантажівками прямо з заводів їдуть до майнінг ферм. Бо контракти на постачання були за одними цінами а по факту відеокартки уходили по інших цінах і різницю в ціні клали собі в кишеню всі але не Хуанг. Тому він підняв ціни на свої чіпи аби вже він клав собі в кишеню прибуток при будь яких розкладах і деякі вендори трошки почали підскиглювати що їм не залишилось зазора для себе. Все це є тут на сайті, якщо хочете - знайдете.
Не заробив, почитайте новини тих часів, стогнав що відеокартки не дістаються гей-мерам а вантажівками прямо з заводів їдуть до майнінг ферм. Бо контракти на постачання були за одними цінами а по факту відеокартки уходили по інших цінах і різницю в ціні клали собі в кишеню всі але не Хуанг. Тому він підняв ціни на свої чіпи аби вже він клав собі в кишеню прибуток при будь яких розкладах і деякі вендори трошки почали підскиглювати що їм не залишилось зазора для себе. Все це є тут на сайті, якщо хочете - знайдете.
-
Аціо
Member
Рекламна пауза шановні пани!
Ото усі 2+ роки страждав, і нічого не міг зробити, ага вірю вірю я повірив.
Але нову куртку з шкіри дракона придбав
.
- спойлер
Свята ви людина, і ви повірили?AntonyKandaurov: ↑ 17.02.2026 16:39 Аціо
Ото усі 2+ роки страждав, і нічого не міг зробити, ага вірю вірю я повірив.
Але нову куртку з шкіри дракона придбав