Так а в чем его "ненадежность"? Как по мне это даже на первую лигу не тянет.sselesnes: ↑ 06.06.2025 17:20 garment новорег, розместив об'яву, відповив на питання, кажу під'їду локально - давай контакт - і мороз. Підозріло але не кримінал.
Новини
Останні статті і огляди
Перша ліга неблагонадійності
-
Capz
Member
-
voo
Junior
Hash: ↑ 12.11.2024 13:19 Також коли продавець пише "при моєму досвіді і кількості відгуків немає сенсу щось приховувати", тому одразу довіряеш і вже на пошті не дивишся.
- спойлер
- =Нєкропостінгова пауза=
- спойлер
- =Нєкропостінгова пауза завершена=
-
strang
Member
схоже час освіжити тему..
кейс звісно не вартий часу затраченого на написання але по ряду причин все таки вирішив залишити відгук.
власне viewtopic.php?f=26&t=289501. (аукціон на 1070ti)
умови аукціону в першому пості і не мінялись.
форумчанин Бумик виграє, пишу в лс
далі (орієнтовно по датам в лс)
21.07.2025 21:29 я питаю як провести відправку оплату
21.07.2025 21:32. отримую пропозицію післяплати бо покупець - старожил форуму
21.07.2025 21:36. туплю, вважаючи це наложкою без пердоплати, кажу ок
21.07.2025 21:40 отримую, клас, відправляйте хоч вранці, а гроші закину потім ввечері
21.07.2025 21:50 пишу сорян, не так зрозумів, думав післяплата = наложка.
21.07.2025 22:12 отримую шо наложка не влаштовує бо комісія
21.07.2025 22:37 пишу шо камон в першому пості все написано. там 2 варіанта з передоплатою. пропоную зробити просто наложку без передоплати
22.07.2025 06:28 отримую. (власне читаю значно пізніше бо раночок і сплю ще ): "А пишете,що не розумієте,що таке післяоплата.Самі ж купували материнку з процом". "Якщо сумніваєтесь у моій порядністіто продавайте картку попередньому переможнику аукціону". "Я теж беру карту без усіляких підтверджень та тестів ,що вона повністю нормальна(за виключенням вентиля,звісно),може там температури будуть під 75-80 С чи ще щось,то передплату робити не буду."
22.07.2025 10:55 відповідаю. шо так купував 1 раз але продавець сам запропонував так. так, я ввечері протупив бо в темі 2 варіанта з передоплатою, а натомість прилетіла післяплата. питання порядності не стоїть. я так то такий же старожил в 15 рочків на форумі без негативних відгуків. "заявленно було на початку теми: передоплата повна або часткова. пішов назустріч (як я думав
), згодився на наложку без передоплати." "розруховую на те шо покупець розуміє: бу відеокарта без 1 кулера буде апріорі показувати гірші температури ніж така ж нова, зі свіжими термоінтерфейсами та зі всіма кулерами."
пропоную: 1)передоплату повну 2)часткову, 3)повну наложку без передоплати і (пропозиція Бумик) 4) відписатись в темі шо не зійшлись у поглядах і розбігтись.
22.07.2025 12:25: питають карту.
ну ок, наче домовились, кидаю карту , пишу шо відправлю ввечері, питають час на тестування, пропоную 2 дні і не ганяти бездумно на двох вентилях, бла-бла ок. ок. наче все норм.
а власне годину назад прилітає месадж, який мене трохи стригерив:
- умови аукціону прописані були в першому пості, і можна було 100500разів перепитати будь які скріни , температури, умови оплати і доставки. якшо те шо написано не підходить.
- я зареганий роком пізніше, новачок виходить? ).
- перший ваш мессадж в переписці починається з "Доброго.Як перевіреному старожилу форуму," - то хто з нас зайняв позицію 'нікому віриті не треба,але мені можна"?
- ваші сумніви то ваше право. можете написати в адміністрацію попросити подивитись хто коди звідки заходив, я тут не допоможу. але коли сумніви були написані мені то вже трохи як обвинувачення прозвучало.
цікаво шо в пошті видно ваш видалений пост де : я мовляв спочатку прикидуюсь шо не розумію шо таке передоплата, а аж потім згодом зрозумів ; де я ігнорю з відповіддю; де сумніваюсь шо покупець після отримання і перевірки заплатить гроші; шо післяплата то круто бо кейсів коли відправляють передоплатою фгню багато, а кейсів де не оплачують післяплату мало.
якось так...
кейс звісно не вартий часу затраченого на написання але по ряду причин все таки вирішив залишити відгук.
власне viewtopic.php?f=26&t=289501. (аукціон на 1070ti)
умови аукціону в першому пості і не мінялись.
форумчанин Бумик виграє, пишу в лс
далі (орієнтовно по датам в лс)
21.07.2025 21:29 я питаю як провести відправку оплату
21.07.2025 21:32. отримую пропозицію післяплати бо покупець - старожил форуму
21.07.2025 21:36. туплю, вважаючи це наложкою без пердоплати, кажу ок
21.07.2025 21:40 отримую, клас, відправляйте хоч вранці, а гроші закину потім ввечері
21.07.2025 21:50 пишу сорян, не так зрозумів, думав післяплата = наложка.
21.07.2025 22:12 отримую шо наложка не влаштовує бо комісія
21.07.2025 22:37 пишу шо камон в першому пості все написано. там 2 варіанта з передоплатою. пропоную зробити просто наложку без передоплати
22.07.2025 06:28 отримую. (власне читаю значно пізніше бо раночок і сплю ще ): "А пишете,що не розумієте,що таке післяоплата.Самі ж купували материнку з процом". "Якщо сумніваєтесь у моій порядністіто продавайте картку попередньому переможнику аукціону". "Я теж беру карту без усіляких підтверджень та тестів ,що вона повністю нормальна(за виключенням вентиля,звісно),може там температури будуть під 75-80 С чи ще щось,то передплату робити не буду."
22.07.2025 10:55 відповідаю. шо так купував 1 раз але продавець сам запропонував так. так, я ввечері протупив бо в темі 2 варіанта з передоплатою, а натомість прилетіла післяплата. питання порядності не стоїть. я так то такий же старожил в 15 рочків на форумі без негативних відгуків. "заявленно було на початку теми: передоплата повна або часткова. пішов назустріч (як я думав
пропоную: 1)передоплату повну 2)часткову, 3)повну наложку без передоплати і (пропозиція Бумик) 4) відписатись в темі шо не зійшлись у поглядах і розбігтись.
22.07.2025 12:25: питають карту.
ну ок, наче домовились, кидаю карту , пишу шо відправлю ввечері, питають час на тестування, пропоную 2 дні і не ганяти бездумно на двох вентилях, бла-бла ок. ок. наче все норм.
а власне годину назад прилітає месадж, який мене трохи стригерив:
тому відповідь буде публічноюТак,вирішив не купувати карту.Не сподобалось таке ставлення до ветеранів форуму.Ви зайняли позицію,як то у фільмі 17 миттєвостей весни *нікому віриті не треба,але мені можна *.Ще не зрозумів,що з'явився начебто форумчанін,два рази перебив мою ставку ....та зник.Але досі не заходив на форум.Може зайнятий,це зрозуміло.Але коли людина так наполегливо 2 рази перебиває ставку,другого разу аж 200 грн накинув,а потім і не з'являється на форумі,щоб подивитись,чи не перемогла його ставка.То виникають деякі питання.А в топіку можете так і написати,що Бумік відмовився,бо хотів купити після оплатою,а передоплату робити відмовився.У мене сумніви щодо данної угоди,так що такі справи.
- умови аукціону прописані були в першому пості, і можна було 100500разів перепитати будь які скріни , температури, умови оплати і доставки. якшо те шо написано не підходить.
- я зареганий роком пізніше, новачок виходить? ).
- перший ваш мессадж в переписці починається з "Доброго.Як перевіреному старожилу форуму," - то хто з нас зайняв позицію 'нікому віриті не треба,але мені можна"?
- ваші сумніви то ваше право. можете написати в адміністрацію попросити подивитись хто коди звідки заходив, я тут не допоможу. але коли сумніви були написані мені то вже трохи як обвинувачення прозвучало.
цікаво шо в пошті видно ваш видалений пост де : я мовляв спочатку прикидуюсь шо не розумію шо таке передоплата, а аж потім згодом зрозумів ; де я ігнорю з відповіддю; де сумніваюсь шо покупець після отримання і перевірки заплатить гроші; шо післяплата то круто бо кейсів коли відправляють передоплатою фгню багато, а кейсів де не оплачують післяплату мало.
якось так...
-
Бумик
Member
strang
В топіку свому не могли відписатись?А то зразу у *неблагонадійні*.
А я Вам написав чесно і відверто-в мене зявились сумніви по данній згоді.По трьох позиціях,не менше.Все,на цьому закінчу,не буду тут *простирадл* написувати.Воно нікому не потрібно.
А в пошті мій видалений пост,де я написав-пишіть номер карти,сплачу.Але потім у відгуках подивився ,де Ви купили комплект післяплатою,а мені написали,що не розумієте,що це,а гадали,що це наложка.Тому меседж і видалив.
В топіку свому не могли відписатись?А то зразу у *неблагонадійні*.
А я Вам написав чесно і відверто-в мене зявились сумніви по данній згоді.По трьох позиціях,не менше.Все,на цьому закінчу,не буду тут *простирадл* написувати.Воно нікому не потрібно.
А в пошті мій видалений пост,де я написав-пишіть номер карти,сплачу.Але потім у відгуках подивився ,де Ви купили комплект післяплатою,а мені написали,що не розумієте,що це,а гадали,що це наложка.Тому меседж і видалив.
-
toltek
Junior
Я так понял, это я тот форумчанин, который дважды перебил ставку и исчез. Ну, служба в ЗСУ не всегда даёт возможность постоянно быть онлайнstrang: ↑ 22.07.2025 16:58Так,вирішив не купувати карту.Не сподобалось таке ставлення до ветеранів форуму.Ви зайняли позицію,як то у фільмі 17 миттєвостей весни *нікому віриті не треба,але мені можна *.Ще не зрозумів,що з'явився начебто форумчанін,два рази перебив мою ставку ....та зник.Але досі не заходив на форум.Може зайнятий,це зрозуміло.Але коли людина так наполегливо 2 рази перебиває ставку,другого разу аж 200 грн накинув,а потім і не з'являється на форумі,щоб подивитись,чи не перемогла його ставка.То виникають деякі питання.А в топіку можете так і написати,що Бумік відмовився,бо хотів купити після оплатою,а передоплату робити відмовився.У мене сумніви щодо данної угоди,так що такі справи.
-
Бумик
Member
Та нащо перекручувати.Я написав,що меседжів,коли перевірений старожил замовив товар післяоплатою,а потім зник,не оплативши,за всі роки не бачив жодного разу.strang: ↑ 22.07.2025 16:58 шо післяплата то круто бо кейсів коли відправляють передоплатою фгню багато, а кейсів де не оплачують післяплату мало.
А от меседжів,коли купівля\ продаж навіть і між перевіреними,немало.Коли воно перетворюється в *батлу Титанів* на декілька сторінок,хто ж там неправий-продавець чи покупець,якщо виявляються якісь нюанси у залізячці..
Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
Я так і писав ТС припущення Може зайнятий,це зрозуміло.toltek: ↑ 22.07.2025 19:28.Може зайнятий,це зрозуміло.
Відправлено через 25 хвилин 59 секунд:
strang
Та наприкінці напишу-оприлюднювати переписку в ПП,це,як мінімум, надзвичайно низько,більше з Вами щоб мати справу-да упасі Всевишній від таких людей.
Ще в неблагонадійні записав мене.
-
strang
Member
там я також відпишусь do not worry
це або неправда або ви переплутали бо я про цей viewtopic.php?p=4007854#p4007854Бумик: ↑ 22.07.2025 19:10А в пошті мій видалений пост,де я написав-пишіть номер карти,сплачу.
і далі по текстуТак,пишу тут на розсуд форумчан.
Виникли непорозуміння з ТС щодо оплати та відправки.
можу повністю викласти якшо забули.
повторюсьБумик: ↑ 22.07.2025 19:10 мені написали,що не розумієте,що це,а гадали,що це наложка.
21.07.2025 21:40 ваш мессадж
21.07.2025 21:40: я відповідаюПотім напишете номер картки,я завтра ввечері й зкину гроші опісля 17-18 години.Просто зара на картці *deleted* грн,треба поповнити.
А Ви відправляйте ,коли зможете завтра,хоть зранку.
ваші догадки та теоріі шо я шось там забув чи навмисно прикинувся не вірні. я прочитав де ви пишете шо спочатку відправка, а потім гроші, зрозумів шо помилився, і відразу відповів що не так зрозумів.так, я мабуть не так зрозумів.
вибачайте. думав післяплата = наложка.
...
цитатаБумик: ↑ 22.07.2025 19:37Та нащо перекручувати.
то шо я перекрутив написавшиЯ за ці роки,що на форумі,не бачив жодного меседжа,щоб перевірений
старожил попрохав після оплату,а потім зник,не оплативши товар .Але
випадків,що навіть перевірений відправляє,а потім покупець пише,що з
залізякою якісь нюанси,та починається * батл Титанів* на декілька сторінок.
хто прав-продавець чи покупець.
при тому шо відсоток післяплат, думаю, на порядки менший тому чисто статистично кидків буде менше.післяплата то круто бо кейсів коли відправляють передоплатою фгню багато, а кейсів де не оплачують післяплату мало.
?
Отправлено спустя 50 секунд:
тему апну чутка позжее, предложу в порядке очереди.toltek: ↑ 22.07.2025 19:28 Если по теме, готов забрать карту по своей ставке
Отправлено спустя 23 минуты 41 секунду:
хм, я думав надзвичайно низько це писати и видалятиБумик: ↑ 22.07.2025 20:03strang
Та наприкінці напишу-оприлюднювати переписку в ПП,це,як мінімум, надзвичайно низько,більше з Вами щоб мати справу-да упасі Всевишній від таких людей.
Ще в неблагонадійні записав мене.
шось типу,
а налюди білий і пухнастий....Ну ти і ...... Що,побіжав в цей топік,бо боявся,що я тут напишу?В топіку
свому не могли відписатись...
жодної приватної інформаціі в цитатах нема.
а побіжав (до речі відразу в лс лінку кинув) я в цей топік бо на мою думку він створений як раз для таких ситуацій:
виграти аукціон
поставити свої умови постфактум
отримати відмову, погодитись, взяти картку, передумати і написати якісь сумніви шо може, картка гімно, може я сам ставив ставки і тп.
-
Бумик
Member
strang
Навіщо пишете оці простирадла?Я Вам спочатку писав,що можете вранці відправити карту,а ввечері я зкину гроші.І все було б добре.Але ж Ви стали у позицію - тільки наложка...... обложка й так далі.типу в топику написано,записано й так далі.Тоді в мене зявились сумніви - а чому людина так категорично відмовляється від після оплати,навіть перевіреному старожилу.Значить,з картою не все гаразд.Потім додались ще пару моментів,описаних вище...
Мене свого часу пару-тройку форумчан *продинаміли*,але я не біжав зразу в цей топік та не писав романи,очерняючи людей.
Навіщо пишете оці простирадла?Я Вам спочатку писав,що можете вранці відправити карту,а ввечері я зкину гроші.І все було б добре.Але ж Ви стали у позицію - тільки наложка...... обложка й так далі.типу в топику написано,записано й так далі.Тоді в мене зявились сумніви - а чому людина так категорично відмовляється від після оплати,навіть перевіреному старожилу.Значить,з картою не все гаразд.Потім додались ще пару моментів,описаних вище...
Мене свого часу пару-тройку форумчан *продинаміли*,але я не біжав зразу в цей топік та не писав романи,очерняючи людей.
-
Барбарис
Member
1. Судячи з останніх років це взагалі не гарантія.Бумик: ↑ 23.07.2025 12:09 після оплати,навіть перевіреному старожилу.
2. Якщо учасник брав участь в аукціоні, то читав умови і все влаштовувало.
Саме спроба змінити спосіб оплати є підозрілою, а разом з маніпуляцією про старожитність - ...
-
strang
Member
Бумик
дядьку, читайте по буквам, там буквально постом вище причина чому я написав в темі.
а простирадла цитат, бо як виявилось ви практикуєте, написати, потім видалити, а далі трошки перекрутити.
тому давайте просто припинимо спілкуватись та й потому.
дядьку, читайте по буквам, там буквально постом вище причина чому я написав в темі.
а простирадла цитат, бо як виявилось ви практикуєте, написати, потім видалити, а далі трошки перекрутити.
тому давайте просто припинимо спілкуватись та й потому.
-
Бумик
Member
strang
Що мені писати,потім видаляти чи ні,не Ваша справа.А якщо передумав,на то є причини...читайте вище. по буквах.
Живіть своїм життям,а не вчіть батька ї........ Прямо по секундах все розписує.та й годі.На сім досвідос..
Що мені писати,потім видаляти чи ні,не Ваша справа.А якщо передумав,на то є причини...читайте вище. по буквах.
Живіть своїм життям,а не вчіть батька ї........ Прямо по секундах все розписує.та й годі.На сім досвідос..
-
Бумик
Member
Чесно,вже втомився повторювати......Я запропонував цій людині (майже зразу після прохання відправити після оплатою) варіант - якщо в нього є змога,хай відправляє карту хоч зрання,а ввечері опісля роботи я переведу кошти,бо на карті недостатньо,треба поповнити.Більш для того,щоб швидше отримати карту,бо поки я б ввечері оплатив,то скоріше наступного дня вже була би відправка.До вечора посилку я б ніяк не отримав,то як би не оплатив,то він мав змогу скасувати пересил,а потім тут писати романи,який я безвідповідальний та ін.Але коли він категорично настояв на наложці (нащо мені витрачати зайві кошти на комісію? ) або передплату,в мене з'явились сумнівиБарбарис: ↑ 23.07.2025 12:331. Судячи з останніх років це взагалі не гарантія.Бумик: ↑ 23.07.2025 12:09 після оплати,навіть перевіреному старожилу.
2. Якщо учасник брав участь в аукціоні, то читав умови і все влаштовувало.
Саме спроба змінити спосіб оплати є підозрілою, а разом з маніпуляцією про старожитність - ...
А те що там пишете,типу умови аукціону...бла.бла.бла.Нормальні люди завжди знайдуть компромісс,але тут потрапив я ...на суцільну броню,мабуть дуже принципова людина.
В мене були випадки,коли прохав відправити після оплатою,людина відправляла,то я в той же день переводив кошти,ще коли посилка не доїхала.Бо було зрозуміло,що людина впевнена у своєму товарі,тому нюансів не буде.Але тут...
-
strang
Member
1)
2)
якшо покупець не збирався погоджуватись на запропоновані спочатку умови то ідеальним варіантом було б написати, щось типу "вибачте, умови в темі не прочитав, на жаль не підходить". натомість і продавець не такий, і карта гімно
4)
якшо чесно то я не вірю і не казав шо в даному кейсі то спроба розводу чи шось таке.Барбарис: ↑ 23.07.2025 12:33Саме спроба змінити спосіб оплати є підозрілою, а разом з маніпуляцією про старожитність
2)
дивно шо є 2 версіі, спочаткупоки я б ввечері оплатив,то скоріше наступного дня вже була би відправка
а трохи пізніша (з видаленого мессаджу в темі )хай відправляє карту хоч зрання,а ввечері опісля роботи я переведу кошти
3)а Ви не вірите,те що я після отримання та перевірки відправлю гроші.
"він" в лс озвучив 4 варіанти розвитку оплати-доставки включно з "розбігтися", замість заявлених в темі 2-х. і так, там не було післяплати.він категорично настояв на наложці
якшо покупець не збирався погоджуватись на запропоновані спочатку умови то ідеальним варіантом було б написати, щось типу "вибачте, умови в темі не прочитав, на жаль не підходить". натомість і продавець не такий, і карта гімно
4)
саме так, продавець пішов на компроміс, але суцільна броня у вигляді "believe me, я старожил", "передоплату робити не буду", "наложкою купувати не буду" привела нас куди привелаНормальні люди завжди знайдуть компромісс,але тут потрапив я ...на суцільну броню
-
7mindfields
Member
Дійсно, нащо люди витрачають час на написання умов аукціону, навіть якщо ти був зацікавлений в лоті, але тебе не влаштовував спосіб оплати - це все можна було зʼясувати до завершення аукціону. Треба вже окремий чс для учасників аукціонів, і ти там точно маєш бутиБумик: ↑ 25.07.2025 09:34 А те що там пишете,типу умови аукціону...бла.бла.бла.Нормальні люди завжди знайдуть компромісс,але тут потрапив я ...на суцільну броню,мабуть дуже принципова людина.
-
Барбарис
Member
Бумик, скасувати пересил? Але б тоді йому довелось платити за доставку.
А в чому проблема отримати на день пізніше?
Це все звучить дуже дивно.
А в чому проблема отримати на день пізніше?
Це все звучить дуже дивно.
-
Бумик
Member
Ви вже задовбали ціми УМОВАМИ АУКЦІОНУ....Покажіть мені ці умови у правилах барахолки!Хто ствердив ці умови?Але ж при цьому у правилах барахолки зазначено-надавати повну і належну інфо про товар,чому Він не виложив скріни тестів та інфо. хоча би скрін GPU-Z ??? Щоб хоча бачити,що драйвери стали норм та воно в режимі х 16,та там у тестах нема зашкварних температур чи обертів вентилей 100%
Тобто,вірте йому на слово.Вже нема бажання сперечатись з таким людьми,бо це марно.У мене все.
Тобто,вірте йому на слово.Вже нема бажання сперечатись з таким людьми,бо це марно.У мене все.
-
strang
Member
скріни тестів та gpu-z таааак сильно цікавили шо не питались ні під час ні навіть після аукціону.7mindfields: ↑ 25.07.2025 11:37але тебе не влаштовував спосіб оплати - це все можна було зʼясувати до завершення аукціону.
спитались скільки часу на перевірку
-2 доби влаштує?
-так.
ага, у відяхи де в описі чорним по білому написано шо нема 1 кулера. дуже валідні тести для аналізу.та там у тестах нема зашкварних температур чи обертів вентилей 100%
а можно посилання на пункт правил що зобовязує мене додавати скріни тестів чи GPU-Z чи ше шось схоже, бо я шось не знайду...?Бумик: ↑ 25.07.2025 13:22Але ж при цьому у правилах барахолки зазначено-надавати повну і належну інфо про товар,чому Він не виложив скріни тестів та інфо. хоча би скрін GPU-Z
Запрещено
ДозволеноРазмещать заведомо ложную информацию о результатах тестов, характеристиках и состоянии товара. #
об'єктивне обговорення характеристик пристрою в рамках теми продажу. Повідомлення на зразок "відмінна плата, у мене така ж!" або "відеокарта погана, навіть не тягне гру" неприпустимі і є порушенням правил. #
Потенційний покупець має право задати продавцеві питання про стан товару, про гарантії, про технічні характеристики пристрою. #
якшо в же про правила, то ой, якось не гарно вийшло
rules#611Забороняється після закінчення торгів видаляти з назви або вмісту теми інформацію про товар.
-
KTM2015
Junior
Аук ок, отправка без денег происходит только наложкой. Все эти отмазки я сейчас не могу а вечером скину, ой, а вечером у меня какая то новая проблема с оплатой и новые проблемы организовались ... задержали на работе а банки не работают/не выдали денег/ поломалась машина ну и в ту сторону 100+ отмазок...Тогда, вам не на столько срочно была нужна эта техника, а срочнее были нужны отмазки. Когда нужно что то срочно сделать, всегда люди найдут время. А тут по сути, не так уже и было срочно.
-
Taf
Member
Очень не рекомендую иметь дело со zvon, если не хотите потерять кучу времени и чтобы вам "любили" голову.
вот в теме он ищет реобас.
Написал в личку с предложением залмана на 6 каналов за 500 гривен.
"- давайте за 400!
- ладно, давай за 400
- а Вы в проверенных есть
- есть
- а какой именно реобас? (точная модель была указана) а можно фото? а видео? а потанцуй! а покружи! и т.д.
а можно наложкой?
- нет, нельзя.
- мне тогда не подходит...
вот в теме он ищет реобас.
Написал в личку с предложением залмана на 6 каналов за 500 гривен.
"- давайте за 400!
- ладно, давай за 400
- а Вы в проверенных есть
- есть
- а какой именно реобас? (точная модель была указана) а можно фото? а видео? а потанцуй! а покружи! и т.д.
а можно наложкой?
- нет, нельзя.
- мне тогда не подходит...