Дуже сподобався сабж - OnePlus Ace 6T.
Але є таке питання по ньому, як відсутність 7 та 20 бендів.
Наскільки знаю, то 20й в Україні не використовується.
Отже, цікавть наскільки буде критичним відсутність 7 бенду в телефоні. Можливо у кого є досвід ?
Дякую )
Новини
Останні статті і огляди
Відсутність 7 та 20 бенда (OnePlus Ace 6T)
-
rusi4ek
Junior
-
Евгений King
Member
Не критично, але може бути відчутно і позначитись на автономності, якщо телефон буде постійно шукати мережу.
20й дійно не використовується
7й використовується для швидкісного інтернету, але він має найбільші обмеження в радіусі дії, це якраз і є 4G, активно юзається у великих містах всіма операторами
Тим не менш, лишається ще 3 бенди:
7 (2600) - дає до 160Мбіт/с
1 (2100)- до 80М
3 (1800) - до 60М
8 (900) - до 30М але це на грані фантастики, більш реально 5-10М
Короче, ви втрачаєте найбільш швидкісний діапазон. 1 та 3 бенди мабуть навіть 50М стабільно давати не будуть, 8й в основному вздовж трас/доріг/залізниці та в селах стоїть, бо він найбільш дальнобійний.
Телефонувати ви зможете, чатики робити будуть, потокове відео в гарній якості і щось вантажити - ймовірно в більшості випадків буде Ок, але не прямо топ.
20й дійно не використовується
7й використовується для швидкісного інтернету, але він має найбільші обмеження в радіусі дії, це якраз і є 4G, активно юзається у великих містах всіма операторами
Тим не менш, лишається ще 3 бенди:
1 (2100)- до 80М
3 (1800) - до 60М
Короче, ви втрачаєте найбільш швидкісний діапазон. 1 та 3 бенди мабуть навіть 50М стабільно давати не будуть, 8й в основному вздовж трас/доріг/залізниці та в селах стоїть, бо він найбільш дальнобійний.
Телефонувати ви зможете, чатики робити будуть, потокове відео в гарній якості і щось вантажити - ймовірно в більшості випадків буде Ок, але не прямо топ.
-
Yurius
Member
Відсутність 7 бенда ви майже не помітите, але моб.інет буде на рівні 40мбіт замість 100.rusi4ek: ↑ 17.02.2026 01:34Дуже сподобався сабж - OnePlus Ace 6T.
Але є таке питання по ньому, як відсутність 7 та 20 бендів.
Наскільки знаю, то 20й в Україні не використовується.
Отже, цікавть наскільки буде критичним відсутність 7 бенду в телефоні. Можливо у кого є досвід ?
Дякую )
Додайте до 15р краще , бо китаєць це ні тільки відсутність 7 бенда: а також нема андроїд авто , гугл помічника повноцінного і постійні танці зі сповіщеннями,які не приходять
-
Essex
Member
rusi4ek
Так есть же Глобалка такого телефона, и там нет этих проблем.
Так есть же Глобалка такого телефона, и там нет этих проблем.
-
rusi4ek
Junior
Так, все зрозуміло щодо цього телефона.
Всім дуже дякую за відповіді ! )
Всім дуже дякую за відповіді ! )
-
Yurius
Member
Ну 150 ойро різниця+30 ойро на фірмову зарядку ,яку зажали для глобала. Але так ви праві, я б теж доплатив .
-
Евгений King
Member
За що?Yurius: ↑ 17.02.2026 09:48Ну 150 ойро різниця+30 ойро на фірмову зарядку ,яку зажали для глобала. Але так ви праві, я б теж доплатив .
OnePlus Nord CE5 на форумі, глобалка, 7000 батка, 80Вт подарунковий блочок, вдвічі дешевша, але ну ніяк не вдвічі гірша
Dimensity 8350 Apex виступає на рівні Snap 8 plus gen 1, що навіть сьогодні заочі.
Телефон не буде грітись як непойми шо
-
Polaris
Member
rusi4ek
Користувався Redmi Note 5 (перепрошитий китаєць), різниці з нинішнім глобальним Poco в інтернеті я не побачив
Користувався Redmi Note 5 (перепрошитий китаєць), різниці з нинішнім глобальним Poco в інтернеті я не побачив
-
DDt
Member
+Евгений King: ↑ 17.02.2026 02:34Тим не менш, лишається ще 3 бенди:
1 (2100)- до 80М
3 (1800) - до 60М
В40 (2300) у КС
В38/41 (2600) у ВФ
В20 (700) в планах продать частоты когда выгонят оттуда ТВ