nochnik89: ↑
15.02.2026 20:29
Увидел в Китае аккумчики Гроваты 5ки по 680 долларов. Кто-то щупал такие, норм аппараты? Фирма то годная.
норм, пару штук ставил. акумы как акумы.
Відправлено через 4 хвилини 6 секунд:
s1R1us: ↑
16.02.2026 00:08
1985god
На рахунок акб з активним балансиром - тут і зараз уже важко щось знайти нормальне. Якщо не горить, можна моніторити wattcycle 51.2v, той що
server rack. Комірки там CATL чи BYD, уже не пам'ятаю, але в будь-якому випадку гуд. Доставка +-150 шекелів (так, не мало, але ж активний балансир

) та 4-6 неділь, що +- як очікування нкону чи подібного по передзамовленню.
це вже не смішно - на форумі є хоч один володар пасивного балансиру, робота якого його не влаштовує?) особисто ні я, ні знайомі, ні сусіди від того не страждають. в наявності як деї 5 звичайні, так і відносно "тупі" 12в 100аг, з 250+ циклами. графіки зараз 6.5 нема, 1.5 є
якщо при такому не бачу жодних мінусів пасивних балансирів, то я навіть не знаю, які ще потрібні випробування )
більше 300 акумів в роботі дейе, деяким вже більше 2х років, багато жарять жорстко, пекарні, стоматологіі і т.д. поки жодних проблем не було у жодної батареї. що в тому активному балансирі знайшли святого, не розумію. у самого батареї і з активним і пасивним балансиром. ніяких проблем що там, що там. що ті норм балансуються, що ті.
Відправлено через 5 хвилин 44 секунди:
ну да. если жарить батку с активным балансиром, и она разъехалась, то она конечно успеет. Сказки это все. если поехала батарейки, то пофиг какой балансир, никто не успеет уровнятся при отключениях 6 нету 2 есть. тут хоть бы зарядиться до полного до 100 процентов, не говоря уже хотябы каждый раз о 15 минутах побалансировать. самый любимый жк бмс с 2 амперами балансиром. если одна две ячейки отставашки, то одну две успевает отбалансировать, а если это несколько ячеекк, то даже пасивный быстрее отработает, т.к. он может сразу хоть 15 ячеек гасить. а активный суходр.чит по одной ячейке. и по факту если расскинуть 2 ампера на 2 ячейки то это 1 ампер балансировки. а если их уже штуки 4-5, то это уже смех. Если ячейки нормальные, и отбалансированные, ни у каких батарей нету никаких проблем. если ячейки дер.мо, то при хороших нагрузках будут проблем хоть на том, хоть на том типе балансира. Единственный кто реально может вывозить г.вно, это балансиры отдельные активные с токами 5-10 ампер.