Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 13.02.2026 01:14підказую - це можна маштабувати
Чому ж тоді масштабувалка більше ніж 4п 6е не масштабує? :)

Відправлено через 4 хвилини 48 секунд:
yuriy_dd: 12.02.2026 22:41я чомусь впевнений що ніхто з вас не зможе показати кращого результату
А якщо екран вимкнути повністю то 28 годин буде?
yuriy_dd
Member

Повідомлення

майже топовий Інтел проти бахового М5

yuriy_dd
Member

Повідомлення

є багато результатів тестування нових Інтелів, включно з повним відставанням по процу від М5 / М4 Про, дуже мале падіння при роботі від батареї. Дуже добра автономність на 300 ніт яскравості, - але можливо що це від екрану залежить

waryag
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 12.02.2026 18:53брехня - це коли я свідомо сказва не правду. Маєте такий доказ?
Легко. Але потрібен механізм, що не дасть тобі застосувати типову стратегію з коричневою втечею та ігнором неприємних фактів.
Готовий закинути тисяч п'ять на рахунок арбітру?

І щоб за кожний доведений випадок свідомої брехні від тебе він перекидав по 500 на збори ПЖ чи Стерненка (чи кому ти донатиш)? А ні - гроші повернуться тобі, отримаєш репутацію. :popcorn:

Відправлено через 2 години 52 хвилини 6 секунд:
yuriy_dd: 12.02.2026 22:41є у мене такий пристрій Atorch - я підключаю БЖ до мережі через ватметр, а споживання до Atorch і виставляю потужність на Atorch - і на ватметрі точно показує - щойно перевірив зростання з кроком 0.1 Вт від 0.3 Вт. Точність абсолютно достатня.
Метролог 80 рівня!

Відправлено через 6 хвилин 49 секунд:
Прилади такого типу, якщо вони не повне сміття, пропонують опції калібрування.

Звичайно, і воно не дає гарантії, бо економлять на всьому, але у певному диапазоні їх показання можна буде сприймати як щось, віддалено схоже на правду.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

waryag: 15.02.2026 09:03Готовий закинути тисяч п'ять на рахунок арбітру?
без проблем. Але доказів де я обманював ще ніхто ні разу не дав - хоч я не раз отримав звинувачення і явно питав про це
і мої прості питання і неприємні факти місцеві тут ігнорують повним ходом
ви і вони теж кинуть гроші арбітру?
waryag: 15.02.2026 09:03Метролог 80 рівня!
але ви хоч зрозуміли яким чином я калібрую?
вам не достатня точність 0.1 вата?
waryag: 15.02.2026 09:03Прилади такого типу, якщо вони не повне сміття
такими точно приладами як в мене користуються у оглядах на YouTube linus та Alex Ziskin
чому у нас є чим міряти а у вас нема взагалі нічого? (навіть таких дешевих)
пс: ну окрім пихи
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Тобі відповідають, просто ти сліпошарик ображаєшся на те що тебе сліпошариком називають по ділу, бо ти відповідаєш тільки там де тобі вигідно. tornadox навіть ШІ застосував аби викрити те що більше 85% повідомлень від тебе - свідома брехня і маніпуляція, але ж ти не бачиш і не читаєш це бо усвідомлюєш що ти тотально брешеш і лише постиш тут своїх інфлюєнсерів які також займаються "обробкою" своєї аудиторії в схожому стилі. Читай, зглотуй, сиди далі в ігнорі, брехло :rotate:
waryag
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 15.02.2026 09:33без проблем. Але доказів де я обманював ще ніхто ні разу не дав - хоч я не раз отримав звинувачення і явно питав про це
і мої прості питання і неприємні факти місцеві тут ігнорують повним ходом
Зрозуміло, черговий раунд заперечення реальності...
yuriy_dd: 15.02.2026 09:33але ви хоч зрозуміли яким чином я калібрую?
вам не достатня точність 0.1 вата?
Калібровка полягає у порівнянні з еталонними вимірювальними приладами, а не з іншим показометром.
yuriy_dd: 15.02.2026 09:33такими точно приладами як в мене користуються у оглядах на YouTube linus та Alex Ziskin
чому у нас є чим міряти а у вас нема взагалі нічого? (навіть таких дешевих)
пс: ну окрім пихи
Приводити ЛТТ у якості компетентного техноблогера це :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Їх багато разів ловили на очевидних помилках, і це вилилося у публічний скандал з розборами і вибаченнями.
0F
Member

Повідомлення

waryag: 15.02.2026 13:36 Зрозуміло, черговий раунд заперечення реальності...
Є варіант доповісти командуванню (соре, керівництву) PHP Team Lead Юрія Істоміна (також відомого як коричневоштанний однопоточний невіглас або yuriy_dd) про те, чим він займається в робочий час. Можливо догана або фінансові санкції допоможуть йому переосмислити переваги x86-64.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

waryag: 15.02.2026 13:36Зрозуміло, черговий раунд заперечення реальності...
зрозуміло, черговий раз нуль доказів
waryag: 15.02.2026 13:36Калібровка полягає у порівнянні з еталонними вимірювальними приладами, а не з іншим показометром
є два незалежних пристрої покази яких корелюють
причому Atorch там точність чи соті чи тисячні вата
ви хоч знаєте про який пристрій я кажу?
waryag: 15.02.2026 13:36Приводити ЛТТ у якості компетентного техноблогера це
наведете приклади оглядів де користуються чимось кращим?
чи як завжди за вашими словами використаєте коричневу втечу :lol: :lol:

Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
0F: 15.02.2026 13:50PHP Team Lead Юрія Істоміна (також відомого як коричневоштанний однопоточний невіглас або
шо? :insane:
waryag
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 15.02.2026 13:56є два незалежних пристрої покази яких корелюють
причому Atorch там точність чи соті чи тисячні вата
ви хоч знаєте про який пристрій я кажу?
30-доларова приблуда з аліку, призначена для вимірювання ємності акумуляторів.
В описі жодного слова про сертифікацію, клас точності, похибку вимірювань і т.п.
Те, що екранчик виводить купу цифр після коми, приблизно ніяк не впливає на його реальну точність.
yuriy_dd: 15.02.2026 13:56зрозуміло, черговий раз нуль доказів
:facepalm:
yuriy_dd: 15.02.2026 13:56наведете приклади оглядів де користуються чимось кращим?
чи як завжди за вашими словами використаєте коричневу втечу :lol: :lol:
:facepalm:
https://www.cybenetics.com/evaluations/psus/2628/
yuriy_dd
Member

Повідомлення

для перевірки важливості швидкого дна потоку - створив простенький word документ
в мене в офісі 2016 він гортає сторінки з суттєво помітним тормозінням
на MacBook air m4 проблем нема
можете потестити в себе
HeavyDoc.zip
(411.84 Кіб)
waryag
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 15.02.2026 17:57для перевірки важливості швидкого дна потоку - створив простенький word документ
можете потестити в себе
Гортає швидко. Але навіть якщо тормозило би, в чому полягає важливість даної вправи?

Для навігації по великим документам є різні інструменти, для роботи вона тим більш не принципова. Черговий тест заради тесту? :spy:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

ви трактуєте БЖ як пристрій для вимірювання? не знайшов там точності вимірювання самим БЖ

Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
waryag: 15.02.2026 18:21Гортає швидко
абсолютно, без тормозінь? щось не віриться. Яка версія ворда?
waryag: 15.02.2026 18:21Але навіть якщо тормозило би, в чому полягає важливість даної вправи?
у мене реальні документи на сотні сторінок, і з ними необхідно працювати
waryag: 15.02.2026 18:21Для навігації по великим документам є різні інструменти
в самому ворді?
waryag
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 15.02.2026 18:29ви трактуєте БЖ як пристрій для вимірювання? не знайшов там точності вимірювання самим БЖ
Ну як можна бути настільки недолугим? :facepalm:
Тест БЖ, але в ньому
спойлер
Test Equipment
Electronic Loads

Chroma 63601-5 x2
Chroma 63600-2
63640-80-80 x10
63610-80-20
AC Sources Chroma 6530, APM SP300VAC4000W-P
Power Analyzers RS HMC8015, N4L PPA1530, N4L PPA5530
Oscilloscopes Picoscope 4444, Rigol DS7014, Siglent SDS2104X PLUS
Sound Analyzer Bruel & Kjaer 2270 G4
Microphone Bruel & Kjaer Type 4955-A
Temperature Logger Picoscope TC-08
Tachometer UNI-T UT372
Multimeters Keysight 34465A, Keithley 2015 - THD
UPS FSP Champ Tower 3kVA, CyberPower OLS3000E 3kVA
Isolation Transformer 4kVA
Testing Methodology Cybenetics PSU Test Protocol
yuriy_dd: 15.02.2026 18:29у мене реальні документи на сотні сторінок, і з ними необхідно працювати
yuriy_dd: 15.02.2026 18:29абсолютно, без тормозінь? щось не віриться. Яка версія ворда?
Спочатку дай відповіді на всі мої питання з попередніх каментів. Чи знову ігнор та коричнева втеча?

Відправлено через 7 хвилин 9 секунд:
П.С. Щоб ти зрозумів різницю між твоїм показоміром та вимірювальним приладом, взяв один з таблички:

https://www.tme.eu/ua/ru/details/hmc801 ... e-schwarz/
Вартість - 2+ к баксів
Точність вимірювання 0,05%
yuriy_dd
Member

Повідомлення

waryag: 15.02.2026 19:09Тест БЖ, але в ньому
спойлер
Test Equipment
Electronic Loads
це тест самого БЖ - мені це до чого?
мене наприклад цікавить споживання системи у простої
waryag: 15.02.2026 19:09Спочатку дай відповіді на всі мої питання з попередніх каментів
які питання? ви навіть формулювати їх правильно не вмієте

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
waryag: 15.02.2026 19:16Щоб ти зрозумів різницю між твоїм показоміром та вимірювальним приладом
я впевнений що ви легко знайдете тест споживання комп'ютера використовуючи даний пристрій
чекаю ..
waryag
Member

Повідомлення

yuriy_dd

Ефект Даннінга — Крюгера у всій красі. :lol:

Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
yuriy_dd: 15.02.2026 19:17які питання? ви навіть формулювати їх правильно не вмієте
Винен, не можу опуститися на твій рівень тупості :shuffle:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

waryag: 15.02.2026 19:16Точність вимірювання 0,05%
мені достатньо точність 1 Вт
при споживанні 40 Вт то 1 Вт це буде скільки % ?
пс: тут колись фанати х86 демонстрували що рівень математики п'ятий клас вони не освоїли :lol: :lol:

Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
waryag: 15.02.2026 19:20не можу опуститися на твій рівень тупості
я вмію/можу використовувати індустріальні тести
ваш рівень - не може нічого
хоча може спробувати образити в силу відсутності аргументів
GreenMile
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 15.02.2026 17:57 для перевірки важливості швидкого дна потоку - створив простенький word документ
можете потестити в себе

HeavyDoc.zip
А до чого тут взагалі проц і однопоток? Запустив на обох ПК, де Офіс 2021, навантаження на проци 0,5-2%, але через пару прокруток туди-сюди ворд просто вилітає на обох, лол. Запустив на старому робочому ноуті де ворд 2016 - там не вилітає.
Напхали 100500 елементів керування вмістом на пару сторінок - це типу має якось імітувати робочу задачу? :facepalm:
Наркоман, їй-богу :apes:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

GreenMile: 15.02.2026 19:58Напхали 100500 елементів керування вмістом на пару сторінок - це типу має якось імітувати робочу задачу?
це рекомендований метод як генерувати ворд документи по шаблону. Я думаю ви таким ніколи не займались.
GreenMile: 15.02.2026 19:58А до чого тут взагалі проц і однопоток?
питання тормозить чи не тормозить коли вгору вниз скролити?
GreenMile: 15.02.2026 19:58Наркоман, їй-богу
у вас підхід якщо ви щось не знаєте то інших, хто це використовує називати наркоманами?

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
GreenMile: 15.02.2026 19:58але через пару прокруток туди-сюди ворд просто вилітає на обох, лол
ще раз нагадаю - на останній версії office на MacBook air m4 - нічого не тормозить і не вилітає
GreenMile
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 15.02.2026 20:13
GreenMile: 15.02.2026 19:58Напхали 100500 елементів керування вмістом на пару сторінок - це типу має якось імітувати робочу задачу?
це рекомендований метод як генерувати ворд документи по шаблону. Я думаю ви таким ніколи не займались.
Ким рекомендований? Ніхто ТАКИМ чином документи не генерує, окрім вас, судячи з усього. Я багато чим займався, в тому числі DTP, коли вас ще на цьому світі не було, але це жодним чином не дає відповідь на питання - в чому тут робоча задача?
yuriy_dd: 15.02.2026 20:13 питання тормозить чи не тормозить коли вгору вниз скролити?
На ноуті 2019 року з різеном 3700U і вордом 2016 тормозить, на обох ПК просто вилітає, тому не можу сказати, але навантаження на проц там нема. Офіс ліцензійний, якщо шо.
yuriy_dd: 15.02.2026 20:13 у вас підхід якщо ви щось не знаєте то інших, хто це використовує називати наркоманами?
Я людина проста, бачу наркоманію - називаю це своїм іменем.
yuriy_dd: 15.02.2026 20:13ще раз нагадаю - на останній версії office на MacBook air m4 - нічого не тормозить і не вилітає
Чим саме ви його на маку відкриваєте?
Відповісти