Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
anmir1
Member

Повідомлення

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

"Жирные" предложения площадок (наши и забугорные), не имеющих отдельной темы
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
спойлер
Вопрос в следующем:
куплены дорогие комплектующие, находятся в Москве.
нужны контакты ответственной компании чтобы можно было отправить в Украину, воспользовавшись их услугами.
Почта России идёт лесом из-за тотального воровства. DHL тоже не рассматривается, потому что придётся платить около 30% от стоимости различных налогов при получении.
Подскажите варианты, если несложно. Может кто сталкивался, заранее спасибо!
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:41 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
fludimir
Member

Повідомлення

а теперь 5 - и будет 29.67 € - очевидно у нп калькулятор глючит.
Trap
Member

Повідомлення

Маю проблему з сайтом Puritans Pride, який не хоче відправляти посилку на американську адресу (через міст пошту) бо "реєстрація оплатної карти в Україні", через пейпал також не пройшло. Чи спрацює варіант замовити через викуп НП? Які у них приблизні розцінки на таку доставку (умовно коробка 30х30х30 вагою 2кг)? Посвятіть в нюанси, бо вперше з таким стикаюсь :-/
LiquidStorm
Member

Повідомлення

А чого через викуп Міста не замовити? 10% від вартості товару вони беруть, все решта розцінки - як ніби сам везеш зі складу.
Trap
Member

Повідомлення

LiquidStorm Забув, що у них також свій викуп існує. Мито не буде нараховуватись якщо з комісією Міста вийде за 150$? Чи вони свою комісію рахують окремо?
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Trap: 11.02.2026 18:17вони свою комісію рахують окремо
Так, на митну вартість послуги Міста не впливають
Trap
Member

Повідомлення

Дякую, буду пробувати
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Назамовляв всяких дрібниць на склад міста. Раніше завжди просто брав один товар і одразу відправляв.
Їх запакують всіх в одну коробку? Як їх правильно об'єднати, щоб за доставку багато не нарахували? Видалити додаткове пакування, чи як? Бо я не знаю, чи є зовнішнє пакування, яке додає об'єму.
Раніше замовляв через Dnipro, вони завжди роблять фото при отриманні.
спойлер
Screenshot 2026-02-14 135422.png
fludimir
Member

Повідомлення

Piter Cantrope
Просто оформить их все вместе как одно отправление. Я обычно выбираю убрать лишнюю упаковку и рекламные материалы поскольку это у миста бесплатно, хотя помогает ли это как-то оптимизировать стоимость доставки я не уверен. Фото Мист тоже делает, но уже за деньги
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 14.02.2026 13:59склад міста
1) фото при отриманні в Міст США - додаткова послуга
2) видаляти зовнішнє пакування є сенс, якщо нема електроніки чи крихкого товару
3) щоб не попадати на зайві витрати при об'ємних посилках, краще їх відправляти морем: по часу вийде +/- те саме (на тиждень-півтора довше), що і авіа, проте об'ємна вага не рахується і вартість доставки 1кг - менша
fludimir
Member

Повідомлення

LiquidStorm
3 авиа посылка едет 1-2 недели, морем 1-2 месяца - почти то же самое, да
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

LiquidStorm: 15.02.2026 05:12 краще їх відправляти морем: по часу вийде +/- те саме (на тиждень-півтора довше), що і авіа, проте об'ємна вага не рахується
Оцей момент цікавить. Об'ємна вага морем справді не рахується? Якщо так, то і сенсу видаляти зовнішні упаковки нема ніякого.
Ortyomko
Member

Повідомлення

LiquidStorm: 15.02.2026 05:12 по часу вийде +/- те саме (на тиждень-півтора довше), що і авіа
:lol:
tablestikus
Member

Повідомлення

LiquidStorm
Коли це будувати почали такі швидкі кораблі?
LiquidStorm
Member

Повідомлення

fludimir: 15.02.2026 16:05авиа посылка едет 1-2 недели, морем 1-2 месяца
tablestikus: 15.02.2026 17:00швидкі кораблі?
Не знаю, що ви возите, чи за який період інфа, в мене, типово, з моменту "відправлено" в кабінеті Міста до "доставлено на відділення у Львові":
- авіа від 16 до 24 діб
- море ~ 40 діб
Звичайно, в період усіляки розпродажів, чи свят, чи катаклізмів з погодою в сша, чи митницею в нас,- будуть затримки.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Так, шановні. Моє питання було не по швидкості доставки. То таке.
Знайшов таку інфу на їхньому сайті. Об'ємна вага рахується, якщо вона перевищує фактичну в три рази.
спойлер
Screenshot 2026-02-15 181814.png
А в самому відправленні, якщо їх зібрати докупи, то там не можна окремо в якомусь видалити коробку, а в якомусь зберегти. Тільки всі разом. Ну то добре, повидаляю у всіх. Сподіваюсь, що доїде нормально. Там чогось особливо крихкого нема.
tablestikus
Member

Повідомлення

LiquidStorm: 15.02.2026 18:04
fludimir: 15.02.2026 16:05авиа посылка едет 1-2 недели, морем 1-2 месяца
tablestikus: 15.02.2026 17:00швидкі кораблі?
Не знаю, що ви возите, чи за який період інфа, в мене, типово, з моменту "відправлено" в кабінеті Міста до "доставлено на відділення у Львові":
- авіа від 16 до 24 діб
- море ~ 40 діб
Звичайно, в період усіляки розпродажів, чи свят, чи катаклізмів з погодою в сша, чи митницею в нас,- будуть затримки.
У мене ніколи навіть 2 тижнів авіа не йшла, в основному до тижня.
LiquidStorm
Member

Повідомлення

tablestikus: 15.02.2026 23:17ніколи навіть 2 тижнів авіа не йшла
Можливо до Києва інша логістика, не знаю.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 14.02.2026 13:59 Назамовляв всяких дрібниць на склад міста.
Як їх правильно об'єднати, щоб за доставку багато не нарахували?
Об'єднав усі. Доставку порахували як по калькулятору: 17$ за 5кг, і ще по долару за кожен товар. Рівно так і вийшло.
Sachem
Member

Повідомлення

У мене не експрес, але кращої теми не знайшов. З Америки Міст відправив чотири посилки. Три відразуж з'явилися у мобільному додатку. Четверта ні. Звернувся у підтримку Міст Пошти. Ті кажуть "ну... посилка не попала в нашу систему. зверніться до підтримки Міст Шопінгу". Він зараз відпочиває.

У когось таке було, та що робити?
Посилка на сайті Міст Пошти трекаїться. Посилання на неї я у підтримку дав. Але все одно "не попала в нашу систему".
Я то звернуся завтра у Міст Шопінг. Та то буде марна трата часу, бо я не користувався послугами Міст Шопінгу. Посилки йдуть із Місту Штатів, куди я їх сам доправив.
BorisBrejcha
Member

Повідомлення

Sachem: 27.02.2026 19:54 У когось таке було, та що робити?

Долбить их тикетами в кабинете Мист Шоппинг.
Они иногда тупят, смотреть их ответы и разьяснять.

Відправлено через 2 хвилини 24 секунди:
А у меня был случай.

Купил павербанк, он к ним приехал на склад в США, но в мой кабинет они не его внесли.

Пришлось периодически им напоминать.
Без контроля никак.

Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
LiquidStorm: 15.02.2026 05:12 3) щоб не попадати на зайві витрати при об'ємних посилках, краще їх відправляти морем: по часу вийде +/- те саме (на тиждень-півтора довше), що і авіа, проте об'ємна вага не рахується і вартість доставки 1кг - менша
авиа - в среднем 10 дней
морем - в среднем 35 дней :)
Відповісти