Планшетные компьютеры

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
mult
Member

Повідомлення

Замовив сьогодні xiaomi redmi pad 2 pro.
Поки все це діло не подорожчало як відеокарти.
Мені для фільмів і ютуба, маю надію що буде нормально.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

dr-kart
тут уже увы. понятно что серовозы\барыги, с такими надо быть осторожно = я все посылки на камеру распаковываю, что с али, что от людей, что с крупных брендовых магазинов (ну тут легче, тк есть точки выдачи где смотрю коробку , а потом прошу самих продавцов открыть)
snegurrrka
Member

Повідомлення

mult
Вітаю! Як враження від планшету? Я оце вперше за багато років залишився без лептопу поки що і спочатку думав про придбання просто вебкамери для відео дзвінків, але в принципі також розглядаю варіант з планшетом, щоб можна було в Google Meet заскочити, на лекцію в університеті підключитися, а також звісно відео дивитися поки готую обід/вечерю умовно. Проте супер багато витрачати немає бажання, щось в межах 10-12К грн +/- ще є прийнятним, але не 20-25К+ точно.
mult
Member

Повідомлення

snegurrrka
Планшет з одного боку не поганий, мабуть для своєї ціни.
Мені не сподобались кути огляду, вони вроді і некритичні, але я бачу як екран трохи затемняється по боках, коли планшет зміщується по вертикалі чи горизорталі.
Дружина каже їй все нормально.
Тому мабуть краще в живу на нього глянути.
Я порівнював у магазині цей планшет з xiaomi pad 7.
То різниця є, у пад 7 кути огляду кращі.
Ще приколи оболонки, типу плаваючі вікна, які можна вимкнути тільки в меню розробника.
Бо вони не ховаються коли дивишся кіно в повно екранному режимі, тоїсть зверху весь час невелика біла полоска.
Може цю штуку пофіксять програмно.
Вроді все.
Я короче цей планшет віддав матері, суто через екран який мені не сподобався
Собі взяв samsung tab s10 fe plus :)
Але він коштує вже на багато більше.
ADv
Member

Повідомлення

Как на мой взгляд сейчас если выбирать, то по 3 критериям. Цена - тогда смотреть в сторону Lenovo Xiaoxin Pad 2025, в зависимости от потребностей 11, 12 или 12.7 дюймов. Цена минимальна из всего пласта доступных планшетов, минималистичная оболочка, для ютуба, кино и в некоторой степени браузинга - вполне норм, игры только совсем простые. Качество экрана вполне нормальное, если не придираться.
Второй критерий - мощность проца. Если помимо предыдущего надо ещё и в серьёзные игры играть или какой-то тяжелой работой заниматься, тогда и планшет надо смотреть со снапом 7-8, ну или медиатеком аналогичным. Обычно они идут и с экраном чуток поярче и погерцовей. Цена таких уже существенно больше.
Ну и третий - качество картинки. Никакие IPS не сравнятся с оледом, особенно в темноте, когда чёрный-чёрный это просто вау. Но и цена таких планшетов максимальна.
mult
Member

Повідомлення

ADv
Я не взяв олед від самсунг, бо там з шимом як завжди біда.
А так звісно що олед це найкраще для фільмів і відео.
Тому свідомо взяв s10 fe+.
Порівнював з xiaomi redmi pad 2 pro, то мій самсунг відчутно яскравіший ну і кути огляду чудові.
Хоча за такі гроші було б дивно отримати екран на рівні бюджетного планшета :)
ADv
Member

Повідомлення

Да, шим это проблема, особенно для чувствительных. У меня старенький самсунг tab s 10.5, первый из планшетов на оледе. Он характерен тем, что чем ярче - тем шим лучше, вплоть до полной незаметности. На мин. яркости пользоваться буквально невозможно из-за видимого мерцания, 30-40% - ещё заметно, но уже не так, 50% и выше - шим незаметен вовсе, по крайней мере для меня. Остановился на 60% - ещё не так ярко, чтоб в темноте выжигало глаза, а шима уже не видно :)
В последующих моделях самс исправился, шим стал равномерно высоким на любых яркостях :)
snegurrrka
Member

Повідомлення

mult
Дякую за відгук, якось пропустив :up: Я собі в той же день пішов в магазині порівняв чимало моделей (Lenovo, Xiaomi, OnePlus, Samsung, Apple) та зупинився на Redmi Pad 2 Pro 8/256 ГБ за 13.5к - в цій ціновій категорії не було кращого поєднання нормальної яскравості екрану, 120 Гц (хоча тут звісно плавність не відчувається на 120 Гц так прямо вже), гучного та чистого звуку динаміків, більше менш притомної камери для відеозв'язку (мікрофон взагалі цілком адекватний хочу сказати виявився).

Здивувався звісно як мене консультант в Comfy люто відмовляв, намагався переконати на користь Lenovo чи Samsung і на мої аргументи про екран та звук наводив те, що в Remdi ж реклама це жах просто - насправді колись вже мав справу з телефонами Xiaomi, знав чого очікувати, реклами майже не помічаю, хоча вона дійсно є, особливо якщо стандартними вбудованими додатками користуватися для музики/відео. Проте щось відчутно краще вже стартувало від 20К+

Так, це звісно не Macbook Pro на M2 Pro (яким раніше користувався по роботі) ні по якості зображення, ні звуку, ні в чому, проте поки що вдома свою функцію виконує (хоча мені звісно дико фізичної клавіатури не вистачає, от люблю є тактильні відчуття значно більше ніж від тачскріну), ну але й 13.5К грн це не 100K+ грн за той макбук :shuffle:
Відповісти