В третій частині сюжет ніби є, а ніби його і немає) Вона зовсім інакша, там тебе викидають в світ, де ти геть не знаєш що робити і навіщо. Але мені зайшло) Це я тригернувся на сюжет в третій готиці) Він там настільки глобальний, що під час гри про якусь сюжетну лінію взагалі не думаєш.Draqoon: ↑ 13.02.2026 15:103 проходив швиденько ради сюжету
Новини
Останні статті і огляди
У новому трейлері Gothic 1 Remake назвали дату релізу довгоочікуваної рольової гри
-
Ostin
Member
-
BoKl
Member
Свіч версію не пробував, але головний посил - треба ремейки, не ремастери. Ігри гарні, мої улюблені, з побаченого у щоденниках розробників, виглядає круто, останне демо не сподобалось, але надія жевріє, кажуть, що прислухаються до спільноти.Draqoon: ↑ 13.02.2026 15:10Я першу на свічі пройшов і все ок було, достатньо покращень, другу не покращували тому не грав на свічі.BoKl: ↑ 13.02.2026 10:12
Всі 3 гри потребують ремейків, ремастерів для них буде замало і нема сенсу, бо ігри мають купу невирішених проблем, навіть з ком'юніті патчами. Пару місяців тому я перепройшов всю трилогію і зловив купу проблем з квестами та їх послідовністю виконання, трішки відхилився від задуму авторів і гілка зламана + всі три готики мають одну і ту саму проблему, початок насичений і продуманий, середина та кінець чисто сюжетні, квестів стає менше, не цікаві і не дуже продумані.
Алкімії правильно і логічно, що дали почати працювати над ремейком першої, вона значно менша за 2 частину, якщо вийде хороший продукт, то вже маючи досвід другу зроблять швидко.
3 проходив швиденько ради сюжету тому пофіг, там швидко за мага на кінець за ксардаса.
П.С. Є флешбеки арканії, тоді теж "в три короба" насипали...
-
Ostin
Member
Маю тверде переконання, що спільнота насправді не знає, чого хоче і як гру зробити крутою) Можу помилятись, але я б ставив на розробника з власним баченням і бажанням зробити так, бо от йому так хочеться. А не на того, хто любить на форумі спільноти позависати. Спільнота просто хоче "щоб було круто", і купа людей намагаються передати своє "круто". А художник - він має задум, потім дизайн, потім втілює (або не втілює) це за допомогою інструментів. І воно або круто, або ні. Але це продуманий витвір, а продумані твори мають якийсь задум. На відміну від коливань спільноти.BoKl: ↑ 13.02.2026 21:16кажуть, що прислухаються до спільноти
-
Draqoon
Member
Ну це як сюжетка дарк соулса, я (робар 3) сідаю на трон, щоб згоріти в арканіїOstin: ↑ 13.02.2026 20:42В третій частині сюжет ніби є, а ніби його і немає) Вона зовсім інакша, там тебе викидають в світ, де ти геть не знаєш що робити і навіщо. Але мені зайшло) Це я тригернувся на сюжет в третій готиці) Він там настільки глобальний, що під час гри про якусь сюжетну лінію взагалі не думаєш.Draqoon: ↑ 13.02.2026 15:103 проходив швиденько ради сюжету