Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Raynor: 12.02.2026 17:21Там доречі знижка 25% на Стеллар Блейд в стімі.
Знаю, мені прийшло повідомлення на пошту. Все одно це дорого, бо в Епік Геймс була можливість придбати делюкс-версію чи то за 1200, чи то за 1400, ще й скін для гри Нікке був бонусом, тому чекаю більших знижок. Та й зараз немає бажання грати ні в Стеллар Блейд, ні в якісь нові ігри, бо завтра в ХСР виходить нова планета – Японія.
Raynor
Member

Повідомлення

lewerlin: 12.02.2026 18:54
Raynor: 12.02.2026 17:21але вона потребує двох нових персонажів з минулих двох банерів
В неї є альтернативний кіт, через негативні статуси. Тобто вона працює з Чісою, Фібі та Чаконною. Фулл-тюнбрейк пачка - її краща, але загалом робочих в неї три. Третя - Морні+Лупа.
На всьому ютубі так і не знайшов, щоб хтось грав її з Чаконою, Чісою або Фібі, та і в чому сенс, у них же негативні статуси від різних стихій.
Kirakishou: 12.02.2026 19:30 Знаю, мені прийшло повідомлення на пошту. Все одно це дорого, бо в Епік Геймс була можливість придбати делюкс-версію чи то за 1200, чи то за 1400, ще й скін для гри Нікке був бонусом, тому чекаю більших знижок. Та й зараз немає бажання грати ні в Стеллар Блейд, ні в якісь нові ігри, бо завтра в ХСР виходить нова планета – Японія.
То ви щось явно переплутали, у Стеллар Блейд немає делюкс версії, минулого разу як на стімі так і на епіку знижки були по 20%, і знаючи Соні, вони дуже довго не дають нормальних знижок на більш менш вдалі ігри, ставлю на те що скоріше за все вони не дадуть більших знижок аж до виходу другої частини.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Raynor: 12.02.2026 23:27То ви щось явно переплутали, у Стеллар Блейд немає делюкс версії, минулого разу як на стімі так і на епіку знижки були по 20%, і знаючи Соні, вони дуже довго не дають нормальних знижок на більш менш вдалі ігри, ставлю на те що скоріше за все вони не дадуть більших знижок аж до виходу другої частини.
Я маю на увазі Stellar Blade Complete Edition, яке включає в себе Deluxe Pack. В Epic Games Store була знижка 20% і ще кешбек 20%, а це 40%. Я все одно через Epic Games Store поповнюю гача-ігри, тому для мене кешбек це все одно що знижка. Правда по цінам я вже не пам’ятаю. Ну нехай тоді 1500 чи 1600 було за повну версію, а 1200 чи 1300 за звичайну – це все одно було вигідніше. І тоді ти міг активувати скін в грі NIKKE, а зараз такої опції вже нема. Тобто ніякого фомо вже немає, а значить, можна спокійно чекати більших знижок. До того ж, демку цієї гри я досі не пройшов. Гра просто не чіпляє. Придбати її по хорошій знижці можна було б, але вона імовірніше так і залишиться не пройденою, як і більшість ігор в стімі.
Raynor
Member

Повідомлення

Kirakishou
1600 це якраз ціна зі знижкою 20% на звичайну версію, не знаю що там по кешбекам, я в епіку нічого не купував. З приводу скінів в грі Нікке, то це не тимчасова акція, ви хоч зараз можете отримати ці скіни якщо купите Complete Edition. Я й сам думаю чи варто зараз купувати враховуючи те що з двома годинами світла в день особливо не пограєш.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Raynor
Та чого ми гадаємо, якщо можна приблизно порахувати. Без знижки повна гра коштує 2599 грн, відняти 20% знижки і 20% кешбеку - буде 1559 грн. Звісно це приблизно, бо вони там буває суми з копійками ставлять або трохи округляють.
Щодо скінів почитайте уважно, його можна було активувати до 11.12.2025, це в описі до гри вказано. А ще за попереднє замовлення давали скін та окуляри і наскільки я зрозумів, ці бонуси вже теж не отримати. Тому особисто для мене немає сенсу купувати зі знижкою всього 25%. Враховуючи, що я вже неодноразово купував ігри в тому числі і за повну вартість, а потім в них не грав. Сьогодні в ХСР вийшла нова планета, тому зараз я не маю ні часу, ні бажання грати в ще якусь нову гру.
lewerlin
Member

Повідомлення

Raynor: 12.02.2026 23:27На всьому ютубі так і не знайшов, щоб хтось грав її з Чаконою, Чісою або Фібі, та і в чому сенс, у них же негативні статуси від різних стихій.
Еміт просто треба статуси для активації пасивки, як альтернатива тюнбрейку. Кейсів вистачає, "ameath chisa" в пошук і очі розбігаються.
Raynor
Member

Повідомлення

Kirakishou
Упс, вибачаюсь, далі першого абзацу не прочитав :gigi: :gigi:, таки дійсно там є обмеження в часі, навіть сюди те нікчемне фомо засунули, хоча сам вже в Нікке не граю, тому мені якось ні холодно ні жарко від тих скінів.

Відправлено через 48 хвилин 53 секунди:
lewerlin: 13.02.2026 15:26 Еміт просто треба статуси для активації пасивки, як альтернатива тюнбрейку. Кейсів вистачає, "ameath chisa" в пошук і очі розбігаються.
В мене Чіси немає, тому шукав з Чаконою чи Фібі, а з ними Еміт напевно взагалі ніяк не грається, знайшов навіть варіант з стандартною аеро монахинею, вона ж все таки бафає дамаг ульти, але судячи з оглядів, всі альтернативи головної тіми Еміт дуже сильно відстають в дамагу. Зараз вува для фрітуплеїв це якесь пекло, хочеш новеньку топову команду, крути 3 поспіль банери...
Kirakishou
Member

Повідомлення

Брати Е1 для Іскорки? Чи взяти Цзинлю, якою не гратиму, але просто для колекції жіночих персонажів? Чи Е3 для Кафки, щоб потім забрати інші ейдолони? Можна було б і Авантюрина взяти, але сумніваюсь, що гратиму ним. Двоє решта чоловіків не цікаві. Як на мене самий вигідний варіант це Іскорка Е1. Тим більше, що вона і Чорний Лебідь отримали бафф в цьому патчі.
спойлер
Зображення
Ще з халяви дали гарний скін для Руан Мей.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 13.02.2026 22:12Брати Е1 для Іскорки? Чи взяти Цзинлю, якою не гратиму, але просто для колекції жіночих персонажів? Чи Е3 для Кафки, щоб потім забрати інші ейдолони?
Хто сама Вайфу?
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я помилився, цього Дань Хена у мене немає. І не треба, він не актуальний. Якщо і брати чоловічого персонажа, то Авантюрина.
lewerlin: 14.02.2026 13:31Хто сама Вайфу?
Звичайно, Кафка. Але Е3 у неї таке собі, як і у більшості персонажів. На мою думку, Е1 Іскорки - найцікавіший варіант.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 14.02.2026 17:51Звичайно, Кафка.
Тоді яке це
Kirakishou: 14.02.2026 17:51Але Е3 у неї таке собі
має значення?
Kirakishou: 14.02.2026 17:51На мою думку, Е1 Іскорки - найцікавіший варіант.
Дивіться, а то Кафка образиться і доведеться по повній Е6R5 :laugh:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Патч 1.0 ще не закінчився, а в Arknights: Endfield вже запустили Returnee Event, поки що тільки для китайців. Про що це говорить? Що з гри пішло багато гравців? І не глобал, на який розробникам схоже все одно, адже PayPal досі не пофіксили, а їх цільова аудиторія – китайці. Вже провели чотири опитування серед гравців, що їх не влаштовує. Причому в опитуваннях вже є відповіді на ці питання – гача, сюжет, фабрики, кількість інструкцій, кількість матеріалів для прокачування персонажів, кількість безкоштовних круток. Схоже, що у гри не так все добре, як вони розраховували.
Я й сам зараз роблю тільки дейліки і зливаю енергію, бо набридло проходити сюжет. По сюжету ми зараз рятуємо Долину, але по дорозі допомагаємо з якимись дрібними дорученнями. Де логіка? Це тільки відволікає від сюжету.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 19.02.2026 11:24на який розробникам схоже все одно, адже PayPal досі не пофіксили
Вони самі не знають, на що їм не все одно. Гра не має вираженого таргету в жодну аудиторію, відповідно жодну аудиторію вона повністю не задовольняє. Зазвичай, навколо якогось геймплейного елементу формується ком'юніті і стає ядром. Тут немає ядра. Заводи одноразові, бойовка до розуму не доведена, повноцінний ендгейм відсутній(недавно додане, такий ендгейм, як я - Імператор Династії Хань). Швидко до розуму можна довести хіба заводи, але це на дуже вузьку аудиторію і точно не китайську.
Kirakishou: 19.02.2026 11:24як вони розраховували.
Вони не розраховували :laugh: - просто робили гру, яка їм подобалась, а потім кроїли після кожної бети.
Kirakishou: 19.02.2026 11:24кількість матеріалів для прокачування персонажів, кількість безкоштовних круток
Економіка не збалансована. Не жадібна, а тупо без наявності жодного балансу. Від балди накидали і на око обрізали.
lewerlin
Member

Повідомлення

Хто користувався endfieldrecords - пробіжіться по гайдику
https://www.reddit.com/r/Endfield/comme ... r_malware/
Я в павершелл тицявся руцями і для копіпасту мені скрипти давало "чисті". Але, видимо, для більш ледачих/менш прошарених, був "сюрприз".

Отправлено спустя 16 минут 54 секунды:
Додам на всяк випадок для daesz - exilium.moe теж "замазаний"
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Я користувався тільки endfieldtools.dev і він у мене не працював. Я разів три спробував і більше ніякими трекерами не користувався, бо пішов у відпустку на дві неділі і забив на гача ігри. Зараз повернувся у кілька ігор, але щось вони мені заходять зі скрипом.
В ХСР вдалося забрати обох нових персонажів, але не можу їх одягти, бо у мене вже давно реліквії постійно в капі і мені линьки їх перебирати. Вони вже там навіть зробили систему, яка показує всі чотири сабстата, але все одно лінь перебирати. Думаю, може скористатися системою, яка автоматично розбирає реліквії, оцінюючи їх по вибору інших гравців.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 04.03.2026 19:27Зараз повернувся у кілька ігор, але щось вони мені заходять зі скрипом.
Carpe diem - пограйте в щось інше. Не аніме, бажано.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Та вже пробував, теж не йде.
Я таки розібрав реліквії за допомогою системи в грі. Все одно я і так проходжу ендгейм, тому навіть якщо серед тих реліквій були якісь дуже круті, то й фіг з ними.
Бачили нову Sparkle яка Sparxie? ЇЇ анімації, навик, ульта це просто космос. І трейлер теж робили явно під якимись веселими речовинами.
спойлер
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 04.03.2026 22:09Бачили нову Sparkle яка Sparxie?
Ні. Я не слідкую за Хойо, якщо щось рандомно в пабліках трапиться(там вистачає). Сенс? Я все одно не гратиму(принципово).
lewerlin
Member

Повідомлення

Міні-гайд дейлі-активності в ендфілді.
спойлер
Фокусуємось на важливому: Ороберил, арсенал-токени, улінські кредити
1. Дейлі-активності(заповнюємо шкалу 100очок)
а) Логін+дейлік
б) Якщо дейлік душний, логін+подарунок+лвлап зброї+лвлап оператора
2. Кредит стор. Нас цікавлять виключно арсенал-токени. Набираємо кредити звідусіль(300 дає магазин раз на добу, з "допомоги" друзям береться до 350/день, фулл збірка клю дає 400, скидання зайвих клюшок друзям теж сипле трохи. Можна ще три чужі доставки зробити, але то довго). Рефрешимо стор поки не побачимо арсенал-токени. Якщо після всіх рефрешів і викупів токенів лишилось більше 300 кредитів - купуємо щось найдешевше, щоб витратити лише надлишок. В середньому буде десь 30-40 токенів на добу.
3. Улінські кредити ми лутаємо з доставки, моніторингу, торгівлі з аванпостами і друзями. Доставку можна скидати на інших, улінські роблять зразу. Торгувати можна раз в два дні, без втрат. Лише моніторинг робити руцями.
Ну і доставки долини не забути проклікати і поскидати їх людям.
Все про все займе 10-15 хв. Може навіть менше. Решта не суттєве. Саму шкалу на ороберил можна заповнити за хвилину.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Я заходжу, роблю дейліки з пошуками роботів, кручу гачу, якщо є за що, і виходжу. Енергію не витрачаю. Щойно переглянув відео, де ютубер коментує ситуацію з поверненнями коштів, які списало через помилку з PayPal. Кошти досі не повернули, або повернули частково. Особливо дивує їх підтримка – тобі просто відповідає робот і пише чекайте, а через добу приходить повідомлення, що скаргу закрито, бо клієнт більше не звертався. Я кілька разів писав у підтримку Хойо і раз звертався у підтримку БраунДаст2. Мені відповідали люди. Навіть БраунДаст2, а це майже інді-гра. І я писав не про гроші, а по питанням типу неробочого промокоду або статтерів в грі. А тут людина втратила гроші по вині розробників гри і її просто ігнорують. Втім гру не видаляю, бо мені цікаво, чи будуть вони щось з нею робити.
Відповісти