может ей кто то гуслю снял или арта оглушила, не?sensey: ↑ 12.02.2026 04:25Я на останньому кд тільки барабан а ягу90 влив на катку в упорі.
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
rage11
Member
-
destructX
Member
Як вам новий режим? 
-
kabostebeztak
Member
Обожнюю пт сау
Стараєшся перший залетіти, дати якомога більше дамагу і красиво здохнуть
Стараєшся перший залетіти, дати якомога більше дамагу і красиво здохнуть
-
EuGENiy
Member
На Леопарді 10 настріляв 3800, трохи насвітив.Програли. Вийшло найбільше в команді. Найближчий на 1000 менше. Інші по 600, по 800 настріляли. Я третій знизу по досвіду 
-
Grava
Member
EuGENiy: ↑ 12.02.2026 13:39третій знизу по досвіду
З 500м?настріляв 3800
-
ROG__84
Member
Стрелял по чужому засвету, по этому так мало опыта. Дамаг-дамагу рознь, если вначале боя ты агресивно занимаешь позицию на 1 линии минусуешь условно 2-3 танка твой дамаг полезный, а если отстреливать с дистанции то таким образом ты не особо влияешь на исход боя, как правило при этом тима уже слилась..EuGENiy: ↑ 12.02.2026 13:39 На Леопарді 10 настріляв 3800, трохи насвітив.Програли. Вийшло найбільше в команді. Найближчий на 1000 менше. Інші по 600, по 800 настріляли. Я третій знизу по досвіду![]()
-
Qwerty1987
Member
Любой тяж/ст/лт/пт с двумя фрагами в ближнем бою с 1800дмг спокойно обойдкт лепика пуляющего из кустика)
-
Ramiras
Member
Та чорт пойми що робиться... Завдання: бути першим по досвіду і тупо 5 катка не можу потрапити в топ. Навалив демеджа більше всіх 4.8к ( найближчий чел дав на 1к менше) 2.8к насвітив на чарфутюрі і я 2 по досвіду перше місце якийсь чорт на ренегейті із 1.8к дамаги 600натанкованого і аж 300насвіту. Це просто паливо, що гра спеціально робить, так щоб ви довше там сиділи... А не нова механіка чи як обіцяний (обісцяний) ребаланс, коли багато хто повернувся і я також, а по факту нічого крім циферок 2.0. Взагалі де нові карти? За стільки то років...а ці ареси просто, руїнять баланс в кожній команді мінімум по 2. Дохера хп.. взяти 8 лвл 1600хп із закалкою 1800 якийсь LIС-53 просто смокче бамбук. А якщо взвод то фланг руїниться за хвилини, це просто оййййййй!.sensey: ↑ 12.02.2026 02:27 quote=rage11 post_id=4095774 time=1770836362 user_id=28887]значит стрелял по чужому засвету, половина опыта за это отдается тому кто светит.YumaX: ↑ 11.02.2026 13:40інший бій, 7 фрагів 7+к даги, думаю зараз майстер буде, ага, щаз - 2 степінь
Я не знаю как вы на этих аресов упарываетесь так...я уже месяц играю на шакале,пытаюсь дозакончить компанию,они мне ваще не мешают и трудностей не доставляют...только если не ошибаюсь.Если ошибся,то напихает.
А в целом,если чел на аресе умеет играть как киберкотлета,то конечно там можно напихивать много каждый бой.Но это исключения.
Как по мне после 2.0 выхода,танки обрели новое дыхание с 11 левелами. По мимо 11 левелов еще куча всего добавили,впадлу перечислять столько.
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
я еще в танки не заходил,наверное как обычно че
-
Hotspur
Member
та сидиш за углом. хтось виїхав на тт стрельнув і тут ти 800Ramiras: ↑ 12.02.2026 15:23Я не знаю как вы на этих аресов упарываетесь так...я уже месяц играю на шакале,пытаюсь дозакончить компанию,они мне ваще не мешают и трудностей не доставляют...только если не ошибаюсь.Если ошибся,то напихает.
-
Ramiras
Member
Hotspur: ↑ 12.02.2026 16:11та сидиш за углом. хтось виїхав на тт стрельнув і тут ти 800Ramiras: ↑ 12.02.2026 15:23Я не знаю как вы на этих аресов упарываетесь так...я уже месяц играю на шакале,пытаюсь дозакончить компанию,они мне ваще не мешают и трудностей не доставляют...только если не ошибаюсь.Если ошибся,то напихает.![]()
![]()
![]()
-
rage11
Member
тупой режим, на ст зайти нереально, огромная очередь. принес духа, считай обеспечил половину победы и получил - ничего. то есть приоритетнее нанести 800 урона чтоб заработать хотябы 3 нефрита, чем принести духа что обеспечивает половину победы.destructX: ↑ 12.02.2026 11:27Як вам новий режим?
в коробках получил серу, резерв на серу, 1 прем день, ровным счетом почти ничего
-
Ramiras
Member
Ну да режим хрень полная,сделано на коленке.
Можно смело до 2х коробок доходить и забывать.
Можно смело до 2х коробок доходить и забывать.
-
Hotspur
Member
режим дно
-
destructX
Member
Та да, тепер не тільки десятки тебе з бази насілують, а й 11Ramiras: ↑ 12.02.2026 15:23
Как по мне после 2.0 выхода,танки обрели новое дыхание с 11 левелами. По мимо 11 левелов еще куча всего добавили,впадлу перечислять столько.
в грі, рівним рахунком, не змінилось нічого, вони навіть інтерфейс до кінця переробити не змогли
там тупо з пару десятків мінорних змін, і намальовані декілька танчиків 11 рівня
я шо в 2012 їхав на гору малинівки, шо в 2026, союзники шо десять років тому, шо зараз стоять на базі за камінцем
глобально в грі не змінилось нічого: ні нових механік (11 не рахую), ні нормального ребалансу мап та роботи балансера
Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
реально єдине, шо нового з'явилось в цій грі до цього часу - це собака в ангарі
-
Hotspur
Member
-
rage11
Member
там механики анекдотичные, 11 грилю урезали альфу, а хочешь стрелять с альфой - стой на месте, а если поедешь, то альфа резко становится 500. быстрому точному леопарду урезали точность, если хочешь точность - стой на месте и все равно и с точностью будешь копать землю, Хакеру с шикарной стабилизацией добавили как вы думаете что? правильно стабилизацию, ну и немного точности ну и конечно и с этой хренотой будешь копать землю. 11 батчату вроде и неплохой механизм перезарядки подогнали, удобно докинуть снаряды, когда выстрелил 1-2 раза, но он размером с Ташенратте и косорылый до ужаса.destructX: ↑ 12.02.2026 19:40ні нових механік (11 не рахую)
-
destructX
Member
ну я приблизно це і мав на увазі, єдиний патч де шось реально було змінено, це перехід на нову графіку, та ребаланс фугасів в 2018 році. Оце був патчrage11: ↑ 12.02.2026 20:36там механики анекдотичные, 11 грилю урезали альфу, а хочешь стрелять с альфой - стой на месте, а если поедешь, то альфа резко становится 500. быстрому точному леопарду урезали точность, если хочешь точность - стой на месте и все равно и с точностью будешь копать землю, Хакеру с шикарной стабилизацией добавили как вы думаете что? правильно стабилизацию, ну и немного точности ну и конечно и с этой хренотой будешь копать землю. 11 батчату вроде и неплохой механизм перезарядки подогнали, удобно докинуть снаряды, когда выстрелил 1-2 раза, но он размером с Ташенратте и косорылый до ужаса.destructX: ↑ 12.02.2026 19:40ні нових механік (11 не рахую)
-
Qwerty1987
Member
Включили свет, часик на аресе 10 покатал - одни победы, но потом начался налет шахедов, вообщем опять подстанции повырубали, до режима нового так и не добрался 
-
Hotspur
Member
2 коробки а так дноQwerty1987: ↑ 12.02.2026 23:07до режима нового так и не добрался
-
Patruletz
Member
та бляха
- спойлер
- далі мабуть вот плюс про макс
WoT Plus Pro: нові бонуси
Разом із виходом оновлення 2.2 ми зробимо підписку WoT Plus ще вигіднішою, додавши три нові бонуси. Погляньте самі.
Pro Boost. Отримуйте на 35% більше досвіду з бонусом Pro Boost, прив'язаним до будь-якої досліджуваної машини до X рівня.
Налаштування екрана «Досягнення». Налаштуйте екран «Досягнення» на свій смак, змінивши колір фону та стрічки.
Бойова перепустка плюс. Заробляйте додаткові очки Бойової перепустки та швидше завершуйте етапи прогресії.