Новости
Последние статьи и обзоры
Глюки конференции сообщаем сюда!
-
shatun
Member
За останній місяць заходив всього три чи чотири рази. Спочатку думав випадковість, але ні - при спробі цитувати викидає з профіля і пропонує залогінитись знову.
Точно ніби ти не заходив у профіль і намагався відповісти. В мене одного таке?
Точно ніби ти не заходив у профіль і намагався відповісти. В мене одного таке?
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Выделяем текст - нажимаем на ник (слева над аватарой) = работает. Chrome 143.0.7499.170.shatun: ↑ 31.12.2025 17:11при спробі цитувати викидає з профіля і пропонує залогінитись знову
-
shatun
Member
Дякую, так працює. Але раніше цього не треба було. Ти просто жав поряд з потрібним постом "цитувати" і з'являвся весь потрібний пост.acm_fan: ↑ 31.12.2025 18:45Выделяем текст - нажимаем на ник (слева над аватарой) = работает. Chrome 143.0.7499.170.
Ти прибирас непотрібне, або щось виділяв - і все.
Якщо це якась новітня зміна, то мабуть хотіли, щоб юзери перестали приводити повні цитати тексту, але це не допоможе.
Хто цитував потрібне - той так і робитиме. Хто завжди цитував весь пост - той теж так і робитиме.
І по ходу - це не вся проблема. При натисканні "стандартна відповідь і попередній перегляд" - також викидає з профілю.
Заходиш у профіль знову - і вже можна цитувати, як я описував. Плюс опція "стандартна відповідь і попередній перегляд" змінюється на просто "попередній перегляд".
Таке враження, що з першого разу ти наче увійшов у профіль, але щось не так...
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Всё ОК.shatun: ↑ 01.01.2026 17:04"стандартна відповідь і попередній перегляд" - також викидає з профілю
Adblock выключайте
-
shatun
Member
Нічого не ОК - так само весь день викидало з профілю через раз. Ніяких блокираторів і впн не стоїть. Роутер вже відкинув - що з ним, що без нього.
Поки рахуватиму, що це саме в мене хром після чергового "покращення".
-
Piter Cantrope
Member
Панель керування -> керування вкладеннями. Тут можна було видаляти вкладення, якщо їх назбирувалось забагато. Востаннє я видаляв десь кілька місяців тому, здається.
Тепер жодне вкладення не можна позначити. Коли наводжу курсором щоб позначити, з'являється підказка "Дану тему заблоковано. Ви не можете видалити вкладення". Це стосується як зображень, вкладених в старих повідомленнях, так і тих, які були додані в нових темах кілька днів тому. Може я щось не так роблю?
Тепер жодне вкладення не можна позначити. Коли наводжу курсором щоб позначити, з'являється підказка "Дану тему заблоковано. Ви не можете видалити вкладення". Це стосується як зображень, вкладених в старих повідомленнях, так і тих, які були додані в нових темах кілька днів тому. Може я щось не так роблю?
- спойлер
-
Georgin
Member
Android
Знайшов дуже цікавий глюк - я можу "піднімати" чужу тему через дроп-меню за умови, якщо я залишив у ній коментар, а власник теми щє не витратив цю можливість на добу.
Скріншот опції "підняти" не зробив, але можна поглянути на результат ось у цій темі (внизу, там де написано, хто і коли піднімав тему):
viewtopic.php?t=293617
P.S. Уточнюю, мій коментар у цій темі я написав два дні тому, а тему підняв через опцію сьогодні.
Знайшов дуже цікавий глюк - я можу "піднімати" чужу тему через дроп-меню за умови, якщо я залишив у ній коментар, а власник теми щє не витратив цю можливість на добу.
Скріншот опції "підняти" не зробив, але можна поглянути на результат ось у цій темі (внизу, там де написано, хто і коли піднімав тему):
viewtopic.php?t=293617
P.S. Уточнюю, мій коментар у цій темі я написав два дні тому, а тему підняв через опцію сьогодні.
Последний раз редактировалось Georgin 11.02.2026 20:18, всего редактировалось 1 раз.
-
Piter Cantrope
Member
Georgin
Підтверджую, відтворюється. Я теж щойно зміг підняти чужу тему, в якій останнє повідомлення - моє.
viewtopic.php?t=292892
Підтверджую, відтворюється. Я теж щойно зміг підняти чужу тему, в якій останнє повідомлення - моє.
viewtopic.php?t=292892
- спойлер
-
Georgin
Member
Тепер треба щоб Android підгрузився і зафіксив 
-
Android
Bot
Це типу не баг, а фіча. Це стандартна поведінка цього форумного рушія.Georgin: ↑ 11.02.2026 20:17Тепер треба щоб Android підгрузився і зафіксив
Погоджусь, що саме для Барахолки це виглядає трохи дивним, але загалом сенс у цьому наче є.
Тобто, скажімо, десь у темі "Вибір відеокарти" людина щось питає. А відповіді немає, і людина хоче підняти тему (це ж глобально по форуму доступна ця фіча), щоб знов звернути увагу на своє питання наприклад. Він би міг знов розмістити ще одне повідомлення, і це так само підняло б тему, тож поки ваше повідомлення є останнім у топіку ви й маєте змогу апнути.
-
Georgin
Member
Android
Піднімати чужу тему через дроп-меню у "Барахолці" - це надзвичайно неінтуітивно (я тут з 2011 року і досі про це не знав) і заважає будувати мегастратегії з "ручного" підняття теми продажу/купівлі саме у той час,
коли найбільше відвідувачів
Але якщо у Вас код написано так, що не відключити для одного розділу форуму - що ж, нічого не поробиш.
Піднімати чужу тему через дроп-меню у "Барахолці" - це надзвичайно неінтуітивно (я тут з 2011 року і досі про це не знав) і заважає будувати мегастратегії з "ручного" підняття теми продажу/купівлі саме у той час,
коли найбільше відвідувачів
-
Васильович
Member
Пошук повідомлень користувача не знаходить нічого новішого ніж за 14.08.2025
-
Android
Bot
Та просто у Барахолці воно й не має сенсу якогось, тож що воно є, що немає... Загалом, ця підіймалка мені не подобається глобально, та є в принципі не інтуїтивною незалежно від форуму, але воно так закладено розробниками рушія, тож працюємо з тим що є. Проте, вимкнути підйом теми не авторами можна, якось зробимо, не складна задача наче.Georgin: ↑ 12.02.2026 13:44Піднімати чужу тему через дроп-меню у "Барахолці" - це надзвичайно неінтуітивно
-
Georgin
Member
Android
Добре, дякую за відповідь. Так буде і справді зручніше.
Добре, дякую за відповідь. Так буде і справді зручніше.
-
Максим Козуб
Junior
Перед формою введення нового пароля виводиться повідомлення "Пароль повинен мати довжину хоча б 8 символів символів" (саме так, тобто останнє слово повторюється).
-
LiquidStorm
Member
Кудись пропала тема обговорення тестів кабеля asus equalizer руками Романа der8auer, та відповідний матеріал з сайту.
Написана стаття була по цих відосах -
Написана стаття була по цих відосах -
- спойлер
-
Tim
Member
Добрый вечер,почему пишет,что у меня 3 сообщения входящих? Хотя все прочитаны и более ничего нет. Причем ранее было одно,потом 2,сегодня уже 3 пишет!