І це каже людина, яка постійно відверто бреше і сама є хорошим представником "тормозів прогресу", хоча б взяти ось цю ситуацію:
yuriy_dd: ↑
14.01.2026 21:51я маю ноут на windows для arm на qualcomm - Gateway 13.3" Ultra Slim Notebook | Snapdragon™ 850 | 4G LTE
але коли ставив на нього debian повністю його вбив, не реагує ні на що
15.01.2026 14:30ну він запускався, як і Убунта, і Федора
потім в процесі розбивки partitions - щось я не те видалив
15.01.2026 14:30але ж місцеві з соплями доводять що на АРМ нічого не можна поставити, а ось і один з них:
Alexsandr: ↑ 15 січня 2026 13:03
Сказано для винды, значить для винды и никуда больше
Ось Ви раніше гнули свою лінію що все стабільно працювало, тільки замовчували, що воно працювало в режимі LiveCD, бо банально не вдавалося відформатувати чи видалити розділ, після десятка спроб щось пішло не так і з розділами знеслася нафіг таблиця розділів, дивно що Ви, людина з таким великим досвідом в 30+ років, після того як виявили відсутність звичного біосу навіть не погуглили що воно таке, не зробили резервну копію, а максимально тупо зробили цеглинку, хоча шиється ця цеглинка (при умові що там є розмітка) так само просто як Ваш покофон, там навіть рекавері було. Виходить, пристрій все ж одноразовий, ну або Ви його примусово одноразовим зробили
відсутність свободи - це лише ваші слова. Я такого не бачу. Я не користуюсь софтом від Епл, і МакОС мене ніяк не обмежує ставити все що я хочу
відсутність можливості ставити кусок лайна Віндовс - це навпаки плюс
а в консолі МакОС дуже близька до Лінукс - я суттєвих відміностей не бачу, в мене все працює як на Дебіан
Якщо мене змушують користуватись макос то це вже несвобода
то може ви ще школярик? у якого юнацький максималізм бє?
Так і запишемо: взрослава дядю з макбуком і мак міні розмотує і троллить фуррі школярик прямо під час уроків
едіт: трясця з телефону не зручно ніфіга писати
10.02.2026 14:288к на фонти дестяків млн продаж - це на рівні похибки
саме тому і не роблять під вас
Піковий онлайн - 240к, це мільйони гравців.
В новішої гри цієї студії - 12 мільйонів продажів, причому гра вже не ф2п.
Скільки набереться у твоєї мобільної помийки про мехів?
0F: ↑
10.02.2026 15:15yuriy_dd: ↑ 10 лютого 2026 14:31
War Robots
Фіксуємо на майбутнє: "прогресивний" коричневоштанний невіглас в 2026 році грає в мобільну шкуродерню від русаків через емулятор.
0F: ↑
10.02.2026 15:15yuriy_dd: ↑ 10 лютого 2026 14:31
War Robots
Фіксуємо на майбутнє: "прогресивний" коричневоштанний невіглас в 2026 році грає в мобільну шкуродерню від русаків через емулятор.
ок, школярики в більшості грають якраз на АРМ пристроях
але я не маю бажання сперечатись з дітьми, так що нажаль ви в бан
може хтось йому передати, що ці школярі також мріють про X86 комп'ютери?
хай побігає про групах в тг і по серваках в діскорді по бабл квасу і стендоффу і спитає тамтешній контингент
Ясно-понятно, 30+ років досвіду...
Якщо трошки розуміти що робиш, то можна все зберегти. Мені нічого не завадило на MacPro з PowerPC процем паралельно MacOS сунути Gentoo не порушивши основної системи.
А також деякий час тримати Recovery розділ на ноуті супруги, доки не стало зрозуміло що розділ більше не потрібен.
Ясно-понятно, 30+ років досвіду...
Якщо трошки розуміти що робиш, то можна все зберегти. Мені нічого не завадило на MacPro з PowerPC процем паралельно MacOS сунути Gentoo не порушивши основної системи.
А також деякий час тримати Recovery розділ на ноуті супруги, доки не стало зрозуміло що розділ більше не потрібен.
30+ років поразок в інтернеті проти школярів
ніфіга собі у тебе powerpc був?
Відправлено через 1 годину 6 хвилин 3 секунди:
Мені все ще летять мінуси, то ж Юра досі читає мої пости.
Моя щира реакція: